Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Covent Garden 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Covent Garden med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Covent Garden. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Dukes London
St Margarets Hotel
The Cavendish London
Central Park Hotel

Platser att bo på i Covent Garden

Hitta det bästa läget och området i Covent Garden för de aktiviteter du är mest sugen på. Läs mer om Covent Garden

Topphotell i Covent Garden

The Resident Covent Garden
The Resident Covent Garden
4 out of 5
51 Bedford St, London, England
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 488 kr per natt mellan 18 maj och 18 maj
The Resident Covent Garden
The Hoxton Holborn
The Hoxton Holborn
4 out of 5
199 - 206 High Holborn, London, England
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 750 kr per natt mellan 17 maj och 17 maj
The Hoxton Holborn
The Waldorf Hilton, London
The Waldorf Hilton, London
4 out of 5
Aldwych, London, England
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 687 kr per natt mellan 10 juni och 10 juni
The Waldorf Hilton, London
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Covent Garden

Covent Garden

Förvilla dig i den kullerstensbelagda labyrinten av butiker och barer eller hitta en plats där du kan njuta av gatuartisterna i denna underhållande stadsdel. Covent Gardens fokus är ett torg där det på 1600-talet låg en fruktmarknad och som nu är fullt av affärer, barer och restauranger. Även om fruktmarknaden sedan länge har flyttat till södra London kokar området fortfarande av energi och liv. ”The Garden” lockar gatuartister från hela Europa och här hittar du allt från stråkkvartetter till utbrytarkungar och mimare.

Området är också ett fynd för matintresserade och kaffeälskare. Här finns smaker från alla världens hörn: thailändskt klibbigt ris, franska bakverk, belgisk choklad, spansk skaldjurspaella och nordafrikanska curryrätter. Vill du pröva öl av alla möjliga slag erbjuder Covent Garden ett urval av historiska och karaktärsfyllda pubar på torgområdet.

Utöver torgets restauranger och butiker lockar varje område i Covent Garden med sin egen karaktär. Long Acre har ett stort utbud av trendiga butiker, inklusive lokala favoriter som Ben Sherman och All Saints. Är du ute efter en mer avslappnad stämning kan du utforska de originella butikerna och lite udda kaféerna i Seven Dials-området.

Lätta på sötsuget på något av de mysiga små kaféerna på Monmouth Street som serverar bakverk och engelskt te. Föredrar du kaffe går det också bra att beställa en latte eller Americano. Runt hörnet ligger Neal's Yard som är fylld med trendiga butiker och fristående klädaffärer.

Covent Garden är smidigt beläget nära West End och här hittar du även det vackra Royal Opera House. Denna ikoniska byggnad som uppfördes 1732 har genomlevt bränder och många ägarbyten men är idag hemmascenen för Royal Opera och Royal Ballet.

Närmsta tunnelbanestation är Covent Garden.

Vanliga frågor och svar