Covent Garden

London
London som visar historiska element, skyltar och marknader

Förvilla dig i den kullerstensbelagda labyrinten av butiker och barer eller hitta en plats där du kan njuta av gatuartisterna i denna underhållande stadsdel.

Covent Gardens fokus är ett torg där det på 1600-talet låg en fruktmarknad och som nu är fullt av affärer, barer och restauranger. Även om fruktmarknaden sedan länge har flyttat till södra London kokar området fortfarande av energi och liv. ”The Garden” lockar gatuartister från hela Europa och här hittar du allt från stråkkvartetter till utbrytarkungar och mimare.

Området är också ett fynd för matintresserade och kaffeälskare. Här finns smaker från alla världens hörn: thailändskt klibbigt ris, franska bakverk, belgisk choklad, spansk skaldjurspaella och nordafrikanska curryrätter. Vill du pröva öl av alla möjliga slag erbjuder Covent Garden ett urval av historiska och karaktärsfyllda pubar på torgområdet.

Utöver torgets restauranger och butiker lockar varje område i Covent Garden med sin egen karaktär. Long Acre har ett stort utbud av trendiga butiker, inklusive lokala favoriter som Ben Sherman och All Saints. Är du ute efter en mer avslappnad stämning kan du utforska de originella butikerna och lite udda kaféerna i Seven Dials-området.

Lätta på sötsuget på något av de mysiga små kaféerna på Monmouth Street som serverar bakverk och engelskt te. Föredrar du kaffe går det också bra att beställa en latte eller Americano. Runt hörnet ligger Neal's Yard som är fylld med trendiga butiker och fristående klädaffärer.

Covent Garden är smidigt beläget nära West End och här hittar du även det vackra Royal Opera House. Denna ikoniska byggnad som uppfördes 1732 har genomlevt bränder och många ägarbyten men är idag hemmascenen för Royal Opera och Royal Ballet.

Närmsta tunnelbanestation är Covent Garden.


Populära sevärdheter i Covent Garden

Toppaktiviteter i Covent Garden


Topphotell i Covent Garden

AMANO Covent Garden
AMANO Covent Garden
4 out of 5
34-43 Russell St, London, England, WC2B 5SN
Priset är 2 289 kr per natt mellan 19 juni och 20 juni
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 barer/lounger och frukost. De populära sevärdheterna British Museum ...
AMANO Covent Garden
Middle Eight
Middle Eight
5 out of 5
66 Great Queen St, Covent Garden, London, England, WC2B 5BX
Priset är 5 015 kr per natt mellan 20 juni och 21 juni
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter. De populära sevärdheterna British ...
4,5/5 Wonderful! (115 recensioner)
"Had a great stay overall. Barman charged us wrong for drinks we didn't have and we never received any discounts on food drinks or got any kind of room upgrade as Expedia stated we should have done"

Recension från 14 maj 2022

Middle Eight
The Hoxton Holborn
The Hoxton Holborn
4 out of 5
199 - 206 High Holborn, London, England, WC1V 7BD
Priset är 2 845 kr per natt mellan 29 maj och 30 maj
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala ...
4,5/5 Wonderful! (605 recensioner)
Trevligt hotell
"Väldigt bra hotell med bra läge. Dock små rum men trevliga. Super trevlig lobby och bar."

Recension från 30 nov. 2021

The Hoxton Holborn
The Resident Covent Garden
The Resident Covent Garden
4 out of 5
51 Bedford St, London, England, WC2R 0PZ
Priset är 3 577 kr per natt mellan 5 juni och 6 juni
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, reception (öppen dygnet runt) och daglig städning. ...
4,9/5 Exceptional! (805 recensioner)
Perfekt Londonvistelse
"Väldigt bra läge och trevlig personal. Bra utrustat med mikro, nezpresso och kylskåp så att man kan kombinera lätta luncher och frukost på rummet med bra restauranger."

Recension från 23 nov. 2021

The Resident Covent Garden
NoMad London
NoMad London
5 out of 5
28 BOW ST, London, England, WC2E 7AW
Priset är 6 434 kr per natt mellan 20 juni och 21 juni
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter (öppet dygnet runt). De populära ...
4,6/5 Exceptional! (45 recensioner)
"Good"

Recension från 8 maj 2022

NoMad London
The Waldorf Hilton, London
The Waldorf Hilton, London
4 out of 5
Aldwych, London, England, WC2B 4DD
Priset är 3 727 kr per natt mellan 30 maj och 31 maj
Detta hotell i lyxstil har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala väl om den ...
4,2/5 Excellent! (958 recensioner)
"Very good hotel overall."

Recension från 6 nov. 2021

The Waldorf Hilton, London
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i Covent GardenCovent Garden

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: