Billiga flygbiljetter till Bromma

Förslag på billiga flygresor till Bromma

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 284 kr för enkelflyg och 586 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Bromma

Flyg till Bromma

Bromma är Stockholms näst största flygplats, men det den inte har i storlek kompenseras med det förträffliga läget alldeles utanför stan. Bromma flygplats trafikeras framförallt av inrikesflyg och man hittar enkelt billiga flyg till och från hela Sverige, men även utrikesflyg till bland annat Helsingfors, Tallinn, Vilnius, Århus och Bryssel. Bromma är en riktigt praktisk flygplats och föredras av framförallt affärsresenärer – men även nöjesresenärer i viss mån – eftersom den ligger längre närmare centrala Stockholm än Arlanda; det är enklare och billigare att ta sig till Bromma Airport så om du kan välja vilken flygplats i Stockholm du flyger till så är Bromma garanterat det smidigare alternativet. Du hittar snabbt och enkelt billiga flygbiljetter till Bromma och Stockholm från hela Sverige och delar av Europa.

Bromma är en av Stockholms trevligaste förorter och ligger endast 8 kilometer väster om Stockholms innerstad, så när du bokar din flygresa till Bromma så landar du nästan mitt i Stockholm. Hela förorten, och givetvis även flygplatsen, har goda trafikförbindelser och gott om kommunala färdmedel in till stan. Flygbussarna går direkt till flygplatsen från Stockholms centralstation, men man kan även smidigt och enkelt ta sig till flygplatsen med tunnelbana och buss. Bromma har gott om mysiga områden att upptäcka; den idylliska villaförorten har flera hotell i nära anslutning till flygplatsen och utgör en perfekt bas om man är i Stockholm på affärsresa. Om man planerar att se fotbollslandslaget spela landskamp eller en världsartist uppträda på Friends Arena så ligger Solna väldigt nära. Med mysiga Äppelviken, Drottningholms slott och charmiga Lilla Essingen alldeles runt knuten kan man dessutom upptäcka ett lugnare och trevligare Stockholm i vad som verkar vara en värld ifrån jäktiga city.

Flygresor till Bromma flygplats från svenska flygplatser

Flera reguljära flygbolag och lågprisbolag trafikerar flygrutter till och från Bromma Airport, såväl svenska som utländska: Malmö Aviation flyger till Göteborg, Malmö, Umeå och Åre; Braathens Regional, som flyger under diverse olika namn, flyger till Sundsvall, Halmstad, Helsingborg, Visby, Ronneby, Jönköping, Växjö, Trollhättan och Kalmar; Finnair flyger till Helsingfors (trafikeras av Flybe); Air Lituanica flyger till Vilnius; Brussels Airlines flyger till Bryssel; Estonian Air flyger till Tallinn; och British Airways flyger till Århus (trafikeras av Sun-Air of Scandinavia).

Flyg till Bromma Airport

Det är riktigt smidigt att ta sig till och från Bromma Airport från alla förorter, kommuner och städer nära Stockholm. Man kan resa kommunalt med tunnelbana till Alvik och hoppa på buss 110 som går direkt till Bromma flygplats; även buss 152 via Älvsjö, Solna och Sundbyberg går direkt till flygplatsen. Flygbussarna erbjuder dock det smidigaste alternativet, med regelbundna och täta avgångar mellan Bromma Airport och Stockholms centralstation varje dag; bussresan tar inte mer än 20 minuter i normal trafik, men räkna med uppåt en halvtimme eller mer i rusningstrafik.

Man hittar även gott om möjligheter att hyra bil vid flygplatsen om man föredrar att ha sin egen bil för att utforska Bromma och Stockholm, och man har alltid tillgång till taxibilar alldeles utanför terminalen. Väljer man att bo nära flygplatsen så hittar man flera hotell i Bromma eller utmed Drottningholmsvägen. Från tunnelbanestationerna Åkeshov, Brommaplan, Abrahamsberg och Alvik så är man i Stockholms innerstad på cirka en kvart.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Bromma?
Bromma har en flygplats, och den heter Stockholm (BMA-Bromma).
Hur långt från centrala Bromma ligger BMA?
Stockholm (BMA-Bromma) ligger endast en kort taxiresa från livet och rörelsen i Bromma. När du anländer till flygplatsen är du 2 kilometer från stadens centrum.
Kan jag flyga till Bromma?
Gå till våra reseråd under covid-19 för att få uppdaterad information om att flyga till Bromma. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän vid ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Bromma?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Bromma kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Bromma med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Bromma kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Bromma?
Om du reser med flyg till Bromma stiger du av flyget på antingen ARN eller BMA. Den första ligger 35 kilometer utanför stadskärnan, medan den andra är belägen 2 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Bromma?
Det finns 43 flygbolag som flyger regelbundet till Bromma, från 133 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Bromma?
Större delen av flygen till Bromma flygs av SAS, Norwegian Air Shuttle eller Norwegian Air International, och SAS ligger i topp av dessa tre. Den populäraste avreseorten är Frogner.
Hur många direktflyg går det till Bromma?
Att organisera en uppiggande vistelse i Bromma är hur lätt som helst när det finns 2 028 direktflyg att välja och vraka bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Bromma från?
Många som reser med flyg till Bromma stiger på planet från en flygplats i Oslo, Gamla stadskärnan eller Haga.
Hur lång tid tar flyget till Bromma?
Var du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Oslo till Bromma tar resan i genomsnitt cirka 1 timme. Ett flyg från Gamla stadskärnan brukar nå fram på 2 timmar och 52 minuter. Om du har Haga som startpunkt kan du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 3 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Bromma?
Dröj inte till sista minuten med att boka dina flygbiljetter. Detta tips har du nog fått höra från ett flertal vana resenärer. När du bokar långt i förväg har du fler alternativ att välja bland, och flygpriserna brukar vara lägre. Ett annat bra sätt att hitta fina erbjudanden kan vara att titta på många olika alternativ. Om din destination har flera flygplatser kan du undersöka vad det kostar att resa till en mindre trafikerad terminal. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar vara kan du slå till omedelbart om du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De allra finaste erbjudandena varar inte länge.
Hur tar man sig igenom flygresan till Bromma?
Vi har plockat fram all information som behövs för att flygresan ska bli så bekväm som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja utforska de intressantare delarna av Bromma.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan bli ett rent nöje, om du bara planerar din packning ordentligt. För det första kommer du behöva några rena kläder, någonting att läsa och enkla toalettartiklar, som tandborste och tandkräm. För det andra bör du lämna plats i väskan för en surfplatta med laddare, eventuella mediciner du tar och kanske en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst bör du komma ihåg att ta med dig ditt pass, dina resedokument samt lite extra pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte råkar ha en sax som gömmer sig någonstans i handbagaget. Explosiva eller brandfarliga produkter, till exempel tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte rätt plats för att visa upp dina nya och trendiga kläder. Ta på dig någonting bekvämt och kom ihåg att packa med dig en extra tröja, eftersom det kan bli lite svalt på flyget. Bekväma skor med platt sula är också en bra idé.
  • Många har hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, till viss del på grund av längre perioder av inaktivitet. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken att drabbas av detta. Du kan bland annat ha på dig stödstrumpor, se till att du dricker mycket och komma ihåg att röra på dig. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller försök göra lite övningar från ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Bromma?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har plockat fram en lista med hjälpsamma tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollerna utan onödig stress. Sedan är det full fart mot Bromma.

  • Först och främst måste du visa upp ditt pass och boardingpass för personalen. Kom ihåg att ha allt redo, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Därefter är det dags för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt, att åka genom röntgenmaskinen. Hela processen går fortare om du gör dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • Elektronikenheter, till exempel surfplattor och mobiler, måste också skannas.
  • Handkräm, parfym och övriga vätskor och geler som du vill flyga med måste förvaras i förpackningar som rymmer högst 100 milliliter. Allt måste dessutom få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du dessutom måste ta av skorna och låta dem skannas, så det kan vara praktiskt att ha på dig skor som är lätta att ta av och på.
  • Ta inte med dig några förbjudna saker ombord på flyget. Om du ska ta vassa eller spetsiga föremål med dig på resan är du tvungen att packa ner dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Bromma
Destinationens flygplatsArlanda
IATA-kod för ankomstflygplatsARN
DestinationStockholm
Flygpris585 kr

Populära flyg till Bromma

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 284 kr för enkelflyg och 586 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd