Billiga flygbiljetter till Nacka

Förslag på billiga flygresor till Nacka

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 208 kr för enkelflyg och 629 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Braathens Regional Aviation
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines

Om Nacka

Om Nacka

Flyg till Nacka

Exakt hur stort område namnet ”Nacka” omfattar är omtvistat, men benämningen används ofta för den centrala regionen av Nacka kommun i Stockholms län. På grund av sitt centrala läge nära huvudstaden är det väldigt enkelt att hitta flygbiljetter till Nacka. Det vanligaste alternativet för flygresor till Nacka är förstås att flyga via Arlanda, men det finns även andra flygplatser att tillgå, till exempel Bromma flygplats. De flesta större flygplatser i Sverige har billiga flyg till Nacka via Arlanda nästan dagligen, så var du än befinner dig är det aldrig svårt att resa till orten.

Att resa från Arlanda flygplats till Nacka är inte särskilt svårt. Det finns förbindelser av alla slag från flygplatsen till innerstaden, och från Stockholms centrala delar kan du enkelt ta dig vidare till Nacka. Om du tar Arlanda Express är du på Stockholms centralstation efter bara 20 minuter. Det finns även miljövänlig taxi att tillgå. Taxiservicen kör dig snabbt och bekvämt in till Stockholms stadskärna till ett fast pris. Det går också att ta en av flygbussarna som regelbundet avgår från Arlanda till olika delar i Stockholm och dess närområden.

Bästa tillgång till service

På Arlanda finns restauranger och caféer som serverar mat och dryck från världens alla hörn. Du hittar allt från asiatisk sushi och svensk husmanskost till kubansk rom och skotsk whisky. Det finns även gott om butiker som säljer presentartiklar och alla möjliga tillbehör, bland annat parfymer, choklad och leksaker. Naturligtvis har du också tillgång till alla sorters service och tjänster du kan önska dig, till exempel växlingskontor, flygplatslounger och trådlöst nätverk.

Fullt av aktiviteter både på land och i vattnet

Nacka är ett stort samhälle rikt på aktiviteter och saker att göra. Närheten till centrala Stockholm och andra städer gör att det alltid finns något att hitta på. Om man gillar vattenaktiviteter är Nacka en mycket passande plats att semestra i. Staden ligger vid havet och är därför full av badplatser. Bland annat finns de barnvänliga och välskötta Glasbruksbadet och Boobadet. Om man föredrar inomhusbad kan man istället söka sig till simhallarna Näckenbadet och Nacka simhall eller kallbadhuset Saltisbadet.

I Nacka finns även goda möjligheter att uppleva naturen och omgivningarna. Vid Hellasgården kan man både åka skridskor och skidor samt träna på motionscentralen. Du har också tillgång till ett stort antal kulturpromenader i och runt om Nacka. Kulturpromenaderna är uppdelade i olika distanser, så det finns alltid något som passar. Några exempel på platser som omfattas av promenaderna är Boo gård, Nacka ström och Sicklasjön. Om du vill utforska staden med omnejd på egen hand kan du även hyra bil i Nacka.

Fina boenden

Det är enkelt att boka hotell i Nacka. Den som inte vill lägga ut större summor kan boka både billigare vandrarhem och budgethotell. Den som vill leva lite lyxigare kan enkelt hitta dyrare alternativ. Det utmärkta läget och närheten till huvudstaden och flygplatsen Arlanda gör att det är en mycket bra idé att leta efter ett bra semesterpaket. Köp gärna hotell och flyg till Nacka på en gång och få ut det bästa av resan.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Nacka?
Stockholm (ARN-Arlanda) är den enda flygplatsen du kan resa till i Nacka.
Hur långt från centrala Nacka ligger Stockholm (ARN-Arlanda)?
ARN ligger omkring 40 kilometer från centrala Nacka, så förbered dig på att behöva åka en bit till för att komma fram.
Kan jag flyga till Nacka?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om aktuella reserestriktioner för Nacka innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Nacka?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Nacka kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Nacka med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Nacka kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Nacka?
Om du stiger av flyget på ARN är du 40 kilometer utanför stadskärnan. BMA tar också emot flyg till Nacka och ligger cirka 14 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Nacka?
Nacka välkomnar flyg från 43 olika flygbolag, som flyger från 133 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Nacka?
De flesta av flygen till Nacka flygs av SAS, Norwegian Air Shuttle eller Norwegian Air International, och det är SAS som är ledaren av dessa tre. Den populäraste avreseorten är Frogner.
Hur många direktflyg går det till Nacka?
Att organisera en uppiggande vistelse i Nacka är ingen match när du har 2 028 direktflyg att välja mellan per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Nacka från?
Flyg till Nacka från Oslo, Gamla stadskärnan och Haga brukar vara mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Nacka?
Om du ska resa med flyg till Nacka från Oslo tar resan omkring 1 timme. Om avreseorten är Gamla stadskärnan kan du planera att vara i luften i 2 timmar och 52 minuter. Från Haga är Nacka 1 timme och 3 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Nacka?
Alla vana resenärer är medvetna om att du inte bör dröja till sista stund med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta som högst precis innan avgångsdatumet. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om destinationen har flera flygplatser. Biljettpriserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom ihåg att även jämföra alternativ från olika flygbolag. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att boka med en gång. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte avvakta, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Nacka?
Beroende på din avreseort kan ditt flyg till Nacka vara snabbt avklarat eller verka pågå för evigt. Här kommer ett par tips som hjälper dig att starta resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är att planera i förväg. Vi börjar med det viktigaste: ditt pass, resedokument, lite pengar och viktiga mediciner. Härnäst bör du ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, som en dator eller en god bok. Det kan även vara en god idé att packa med dig laddare, ett par hörlurar och ett nackstöd. Sist men inte minst ska du komma ihåg att spara plats i väskan för några toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte råkar ha en sax eller något annat vasst föremål i en ficka i din väska. Brandfarliga eller explosiva produkter, som tändstickor och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig vätskor eller geler i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att ha det bekvämt är det som är viktigast när du avgör hur du ska klä dig på flyget. Tänk även igenom vilka skor som passar bäst, eftersom det är vanligt att fötterna svullnar något under flygturen. Omslutande skor utan klackar är vanligtvis det bästa alternativet.
  • Längre perioder utan rörelse skulle kunna orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är ett tillstånd som ibland drabbar en del passagerare på långa flygturer. De goda nyheterna är att du kan minska risken genom att dricka mycket, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Nacka?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har sammanställt en lista med praktiska tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan onödiga dröjsmål. Sedan är det full fart mot Nacka.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal måste först kontrollera att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du får gå vidare. Se till att allt är nära tillhands.
  • Efter detta måste du och ditt handbagage röntgas. För att försäkra dig om att allt går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Saker som din jacka, ditt bälte och dina hörlurar måste passera igenom maskinen.
  • All din elektronik, till exempel din mobil och surfplatta, ska också gå genom skannern.
  • Tandkräm, parfym och andra vätskor eller geler som du vill flyga med måste förvaras i förpackningar som inte rymmer mer än 100 milliliter. Dessutom måste du lägga allt i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du dessutom måste ta av dig skorna och skicka dem genom skannern, så det kan vara en bra idé att bära skor som är lätta att ta av och på.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet ombord på flyget. Om du tänker ha saxar eller andra vassa föremål med dig på resan måste du lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Nacka
Destinationens flygplatsArlanda
IATA-kod för ankomstflygplatsARN
DestinationStockholm
Flygpris628 kr

Populära flyg till Nacka

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 208 kr för enkelflyg och 629 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines