Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Boka hyrbil med Expedia i Bromma

Om Bromma

Bromma är en förort till Stockholm, känd för sin grönska. Staden kallas för trädgårdsstaden och har nära till både Mälarens blå vatten och flertalet naturreservat. För dig som är intresserad av arkitektur finns det många vackra byggnader att besöka. Vill du hitta boende i Bromma kan du välja på allt ifrån mysiga vandrarhem till lyxiga hotell.

Hyrbil i Bromma

Det finns ett par biluthyrningsfirmor där du kan hyra bil i Bromma. Välj mellan att hyra från någon av Brommas bensinmackar eller från något av de internationella biluthyrningsföretag som finns i området. Med bil kan du sedan lätt ta dig runt och upptäcka det natursköna området i egen takt.

Hyr bil från Bromma-Stockholm flygplats

Det finns många billiga flyg till Bromma från olika destinationer runt om i Sverige. Flygplatsen är den tredje största i Sverige och ligger i utkanten av Bromma, vilket gör den till Stockholms mest centrala flygplats. Det finns också många sista-minuten-resor till Bromma

På flygplatsen finns tillgång till flera välkända biluthyrningsföretag. Du kan enkelt hyra bil väl på plats. I terminalen finner du direkttelefon till de olika företagen om du vill beställa bil då det är lågtrafik. Ett annat alternativ är att boka hyrbil i förväg. Du hämtar och lämnar bilen på olika parkeringsområden, vilka anges vid bokning.

Biluthyrning i Bromma

Utbudet på hyrbilar i Brommaområdet är stort. Du kan välja på allt ifrån mini, ekonomisk, kompakt, familjestorlek, sportbilar och minibussar – allt efter tycke och smak, och behov så klart. Du kan även välja till extrautrustning så som bilbarnstol, bilbälteskudde och GPS till en extra kostnad. Med Expedia kan du få hjälp att hitta billiga hyrbilar i Bromma som passar just dig.

Ta dig runt med hyrbil i Bromma

I Bromma finns många sevärdheter och det är enkelt att ta sig runt med bil. Besök gärna Blackebergs sjukhus, det omtalade före detta vårdboendet för kroniskt sjuka som byggdes i etapper mellan 1956 och 1972. Byggnaden har utsikt över Mälaren och den vackra Lovön. Eller varför inte ta en tripp till Ulvsunda slott som byggdes mellan 1644 och 1647 och som idag inhyser en hotell- och konferensanläggning.

Är du intresserad av naturen kan du ta bilen till något av de naturreservat som finns i närheten av Bromma. Besök Grimsta naturreservat där du kan ta en stillsam långpromenad med utsikt över öppet vatten, hällmarker och tallskog. Inom naturreservatet finns både elljusspår och ridstigar. Också Judarskogens naturreservat är värt ett besök. Här finns en naturstig med utplacerade informationsskyltar som lär dig se spår av förändring i naturen efter istiden som varade för 10 000 år sedan.

I Bromma finns även ett par badstränder som du lätt når med hyrbil. Åk en heldag med hela familjen till stranden eller kanske med din bättre hälft för en mysig grillkväll framför en sprakande brasa. Solviksbadet är väl lämpat för dykning och populärt bland Stockholmsdykare. Är du mer intresserad av bollsporter är Kanaanbadet något för dig – här finns vidsträckta gräsmattor, asfalterad basketbollplan, beachvolleybollplan och hopptorn.

Upptäck Bromma

Utforska Bromma med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!