Hyrbil i Fredhäll

Sök och jämför från bilföretag i Fredhäll

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Fredhäll

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Fredhäll
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Fredhäll?
Ta det lugnt. Om du avbokar din bokning sex timmar eller mer före den avtalade upphämtningstiden har du vanligtvis rätt till en fullständig återbetalning. Det är dock en bra idé att kontrollera hyrbilsavtalet, eftersom en del undantag finns. Gå till vår kundtjänstportal om du undrar något.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Fredhäll?
Överväg att välja en mellanstor bil, som är den främsta kategorin i Fredhäll. Dessa är lite större än ekonomibilar, men inte lika stora som fullstora modeller, och du kan få bra bränsleeffektivitet utan att tumma på komforten. Har du tankar på att göra längre upptäcktsfärder utanför Fredhäll? Då kan en fullstor bil eller premiummodell kanske passa bättre. För kortare turer skulle det även kunna gå bra med en billig och kompakt hyrbil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Fredhäll?
Välj ut en hyrbil, ta emot nycklarna och förbered dig på att upptäcka allt vad Fredhäll har att erbjuda. Men kom ihåg att även utforska resten av regionen, där du hittar intressanta platser som följande:

  • Du kommer att lägga märke till den unika atmosfären så fort du kör in i Uppsala. Staden ligger ungefär 60 kilometer utanför Fredhäll och har ett flertal spännande platser att besöka, såsom Museum Gustavianum.
  • En annan destination som är omtyckt av turister är Linköping, ungefär 170 kilometer bort. Saab Arena är bara en av en mängd anledningar till att så många tar sig hit.
  • Om du vill lämna staden en stund bör du åka till Tivedens nationalpark, cirka 210 kilometer utanför Fredhäll. Här kan du verkligen andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Fredhäll med Expedia?
Om du söker efter en hyrbil i Fredhäll kan det inte bli fel med Expedia. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få stor rabatt, och med hyrbilsleverantörer att välja mellan har du tillgång till ett brett utbud. Skulle du vilja spara ännu mer? Kombinera då dina bokningar till ett semesterpaket. Vi gör det enkelt för dig att sätta ihop din resa, från hotell och flyg till aktiviteter och hyrbil.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Fredhäll?
I Fredhäll ska du i normala fall vara minst 18 år. De flesta hyrbilsbolag tar ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från leverantör till leverantör. Det kan även finnas en annan åldersgräns och andra krav för särskilda fordonstyper, som premiumbilar eller stadsjeepar, så se till att granska avtalet noga innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Fredhäll?
Att hyra en bil i Fredhäll är enkelt. I vanliga fall är det enda du behöver ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. När du har hittat det perfekta fordonet ska du dock läsa igenom hyrespolicyn ordentligt för att kontrollera att det inte finns fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Fredhäll?
Baserat på prisinformation från den senaste veckan hade du kunnat köra iväg med din egen hyrbil för så lite som per dag. Det näst bästa dagliga priset som gick att hitta i Fredhäll var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Fredhäll?
Du kan hyra en bil i en månad eller längre i Fredhäll, så tveka inte att förlänga din resa. Fyll bara i dina reseuppgifter på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och hitta det perfekta fordonet för dig.
Var kan jag hyra en bil i Fredhäll om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Fredhäll eller inte beror ofta på vilken hyrfirma du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna grupp. Det kan vara bra att läsa igenom hyrföretagets villkor för att undvika stora kostnader vid hyrdisken.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Fredhäll?
Efter att du har valt vilket fordon du vill ha bör du gå igenom hyrbilsbolagets avtal ordentligt för att hitta ytterligare information.