Hyrbil i Liljeholmen

Sök och jämför från bilföretag i Liljeholmen

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Liljeholmen?
När du avbokar din bokning av hyrbil sex timmar eller mer före den överenskomna upphämtningstiden har du normalt rätt till en fullständig återbetalning. Det förekommer dock några undantag, så det är alltid en god idé att kontrollera ditt hyrbilsavtal och resplanen. Om du inte hittar vad du letar efter där kan du även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Liljeholmen?
Den populäraste hyrbilskategorin i Liljeholmen är minibilar, som trots sin lilla storlek kan erbjuda stora fördelar. De är perfekta för kortare sträckor, och den effektiva bränsleförbrukningen gör att du sparar pengar även medan du utforskar sevärdheterna i regionen. Föredrar du något större? Vi kan även erbjuda medelstora modeller och fullstora bilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Liljeholmen?
Boka din egen hyrbil, ta emot nycklarna och gör dig redo att upptäcka allt som Liljeholmen har att erbjuda. Men missa inte att även utforska närområdet, där du hittar intressanta sightseeingmål som de här:

  • Uppsala ligger runt 65 kilometer bort och lockar med massor av turistmål. Börja med att stanna till vid Museum Gustavianum, som är en av stadens höjdpunkter.
  • Linköping, omkring 170 kilometer bort, kan också utlova många härliga nöjen. Undrar du var du ska börja? Saab Arena kommer inte att göra dig besviken.
  • Efter allt ditt körande passar det bra med en paus i naturen vid Tivedens nationalpark. Området ligger omkring 210 kilometer utanför Liljeholmen.

Varför ska man hyra bil i Liljeholmen med Expedia?
Det finns många goda anledningar att boka hyrbil med Expedia, från våra exklusiva medlemspriser till våra praktiska paketresor. När du reser till Liljeholmen har du hyrbilsleverantörer att välja mellan, med alternativ för alla smaker och budgetar. Om du vill spara ännu mer kan du slå samman bokningen av hyrbil med dina bokningar av hotell och flyg. När du är redo att ge dig ut på nästa bilutflykt kan vi hjälpa dig att komma iväg.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Liljeholmen med Expedia?
Expedia kan hjälpa dig att hitta de bästa priserna. Du behöver bara jämföra erbjudandena från de populäraste varumärkena och välja alternativet som passar bäst för dig. Vill du sätta dig bakom ratten med mer pengar kvar i semesterkassan? Då kan du kombinera bokningen av hyrbil i Liljeholmen med dina övriga bokningar av exempelvis flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Liljeholmen?
Förare på minst 18 år med ett giltigt körkort får lov att hyra bil i Liljeholmen. En hel del hyrbilsbolag tar dock ut en extra avgift om du är under en viss ålder, så du bör kolla upp vilka åldrar det här gäller för och hur hög avgiften är innan du genomför bokningen. Det kan dessutom finnas begränsningar rörande vilka fordonstyper som unga förare har rätt att hyra. En högre åldersgräns gäller normalt för till exempel extra stora bilar och premiumfordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Liljeholmen?
När du hämtar upp nycklarna behöver du presentera ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Kolla upp om hyrbilsfirman har några andra krav innan du bokar, till exempel ett intyg om att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Liljeholmen?
Vi har kikat på priserna från veckan som gick och kommit fram till att den billigaste hyrbilen i Liljeholmen kostar så lite som per dag. Det näst bästa priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Liljeholmen?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange din reseinformation och välj din drömbil. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Liljeholmen eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Liljeholmen om jag är under 25?
Om du är en ung förare som vill ha en hyrbil i Liljeholmen bör du gå igenom hyrfirmornas villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma ytterligare avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa extra avgifter i hyrdisken bör du vara säker på att du vet exakt vad du kan förvänta dig.