Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Izh-Zabegalovo

Dobro pažálovat'! Izh-Zabegalovo hittar du i Udmurtien, där skogar definierar den naturliga omgivningen och de utländska resenärerna är en ovanlig syn.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Izh-Zabegalovo

Köp ett paket med hotell och flyg hos Expedia. Om du kombinerar ditt flyg och hotell och köper dem tillsammans sparar du pengar. Med pengarna du sparar kan du shoppa lite mer när du är i Izh-Zabegalovo.

Upp till $603 kan du spara när du väljer en paketresa.

Med bara några klick kan du boka allt du behöver för nästa resa i vår omfattande världsomspännande databas. Leta bland upp till 400 flygbolag och 321,000 hotell världen runt.

Med Expedias fantastiska erbjudanden kommer du att se fram emot din resa.

Såvida hotellet inte tar ut en extra avgift är det kostnadsfritt att ändra en bokning hos oss.

Paketresor till Izh-Zabegalovo

Moskva, huvudstaden i Ryssland, ligger ungefär 980 kilometer väster om Izh-Zabegalovo.

Tillbringa lite tid i Pazely, bara 25 kilometer söder om Izh-Zabegalovo. Kalashnikov-museet och Zoo Udmurtia är några av platserna som du inte får missa när du är här. Fundera på att lägga till Statliga opera- och baletteatern i dagsschemat också.

Ta en tur i backarna eller lek i snön i SK Chekeril. Det är den perfekta platsen när temperaturen sjunker.

Vill du åka till G.D. Krasilnikovs bostadsmuseum och Korolenkos ryska dramatiska teater? De är belägna i Novyye Yarushki, ungefär 25 kilometer bort från Izh-Zabegalovo. Du kan också ta en titt på Izhmash-museet och Utställningscenter Udmurtia i Novyy Igerman, som ligger 25 kilometer från Izh-Zabegalovo.

Bummash ligger endast 30 kilometer söder om Izh-Zabegalovo. Detta centrum för området har ett brett utbud av saker att se, till exempel Udmurtiska konstmuseet, Kommunala ungdomsteatern "Ung man" och Galleri och utställningskomplex. St. Michael's Cathedral och Udmurtiska republikens nationalmuseum är ytterligare några platser om du har tillräckligt med tid.

Det finns mycket att göra ute i friska luften medan du är i regionen. Om du känner för ett äventyr kan du prova bergsklättring eller vandringar.

Ta dig ut till vattnet och fly från hettan med lite bad och båtturer, två populära sätt att träffa lokalbor i trakten.

Med isiga backar och vykortsliknande natur är detta område en perfekt plats för vinteraktiga sporter. Du bör inte fara härifrån utan att ha provat på skidåkning och längskidåkning.

Alla roliga aktiviter kräver inte toppenväder. Om du får några regniga dagar kan du skydda dig från vädret bland alla konstmuseer, historiska museer, konstgallerier och teatrar i Udmurtien.

Tyvärr kan du ju inte stanna på semestern för alltid, så när den sista dagen kommer och det är dags att säga "Poka!" till Izh-Zabegalovo kan du köpa dig något kul för dina sista ryska rubel och tänka på alla nya minnen som du skapat.

Din närmaste flygplats är Izhevsk (IJK), cirka 35 kilometer söderut.


Hotell nära Izh-Zabegalovo

Se alla 5 boenden i Izh-Zabegalovo
Hotel 18
Hotel 18

Hotel 18

Votkinskoye Highway 284, Izhevsk, Udmurtien
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Izhevsk ligger mindre än 15 km från Udmurtiska konstmuseet, Stele för glädje, hälsa och välgång och Udmurtiska republikens nationalmuseum. Statliga opera- och baletteatern och Kalashnikov-museet ligger också mindre än två mil härifrån.

  Hotel 18
  Hotel 18

  Hotel 18

  284 Votkinskoe Shosse, Izhevsk, Udmurt Rebublic
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Izhevsk ligger mindre än 15 km från Udmurtiska konstmuseet, Statliga opera- och baletteatern och Kalashnikov-museet. Stele för glädje, hälsa och välgång och Udmurtiska republikens nationalmuseum ligger också mindre än 15 km härifrån.