Marais

Paris
Marais
Beundra historiska och arkitektoniska mästerverk och besök ett av Europas största moderna konstmuseer i Paris 3:e och 4:e arrondissement.

Marais är ett historiskt distrikt känt för alla byggnader i medeltidsstil, sin etniska och kulturella mångfald och charmiga barer och caféer. Beundra den stora samlingen av modern och samtida konst på Musée National d'Art Moderne. Besök Notre-Dame de Paris, en historisk katolsk katedral som anses vara ett av de bästa exemplen på fransk gotisk arkitektur.

Utforska Centre Pompidou, ett stort högteknologiskt komplex som rymmer ett offentligt informationsbibliotek, ett forskningscentrum för musik och akustik och ett modernt konstmuseum. Beskåda verk av stora konstnärer som Matisse och Pablo Picasso på Musée National d'Art Moderne. Med sina över 100000 konstverk förfogar museet över en av Europas största moderna konstsamlingar.

Flanera på de livliga gatorna i Marais, Paris aristokratiska distrikt. Shoppa i vintagebutiker, koppla av på rustika krogar och ät på några av Paris bästa restauranger. Utforska museer, konstgallerier och teatrar. Detta historiska område sträcker sig över delar av 3:e och 4:e arrondissementet. Det har ett rikt kulturutbud och anses höra till de hippaste områdena i Paris.

Besök Notre-Dame de Paris, som är en imponerande katedral i 4:e arrondissementet. Se de berömda vattenkastarna på katedralens framsida. Beundra den fina statyn av Jeanne d'Arc och de vackra rosettfönstren. Inne i katedralen finner du snidade korstolar, statyer och vackra religiösa konstverk. Detta franska gotiska mästerverk stod klart i början av 1300-talet.

Du tar dig till Notre Dame de Paris via Paris RER expresståg eller Paris tunnelbana. Om du tar tunnelbanan går du av vid Cité. Det tar cirka en kvart att gå från Notre Dame de Paris till Centre Pompidou. Marais ligger även på gångavstånd från både Notre Dame och Pompidou.

Börja eller avsluta din promenad genom Marais livliga gator med att gå upp i klocktornet vid Notre Dame de Paris. Härifrån har du en fantastisk utsikt över staden.


Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra


Topphotell i Marais

Hotel France Louvre
Hotel France Louvre
3 out of 5
40 Rue De Rivoli, Paris, Paris, 75004
Priset är 1 509 kr per natt mellan 23 mars och 24 mars
1 509 kr
per natt
23 mars - 24 mars
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i Paris. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster brukar tala väl ...
6,8/10 (968 recensioner)
Bra budgetalternativ med perfekt läge i Marais
"Perfekt centralt läge i det trevliga området Marais nära bl.a. varuhuset BHV och Picassomuséet. Glad och vänlig hotellpersonal. TV, vattenkokare och små förpackningar med body lotion, shampoo och duschcréme som byts ut dagligen. Hotellrummet välstädat, men lite nött här och var. Ingen internettäckning ..."

Recension från 5 juni 2022

Hotel France Louvre
Hôtel Jeanne d'Arc Le Marais
Hôtel Jeanne d'Arc Le Marais
3 out of 5
3, rue de Jarente, Paris, 75004
Priset är 1 756 kr per natt mellan 21 mars och 22 mars
1 756 kr
per natt
21 mars - 22 mars
Detta hotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Paris. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster ...
8,4/10 Very Good! (349 recensioner)
"Mysigt mindre hotell i ett fantastiskt område. Vi bodde hela familjen högst upp i ett stort fint rum. Det blir nog varmt på sommarhemmen det fanns flera fläktar. Åt frukost ute på stan"

Recension från 30 maj 2022

Hôtel Jeanne d'Arc Le Marais
Hôtel Emile Le Marais
Hôtel Emile Le Marais
2 rue Malher, Paris, 75004
Priset är 2 216 kr per natt mellan 26 mars och 27 mars
2 216 kr
per natt
26 mars - 27 mars
Detta hotell ligger i Paris. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster brukar tala väl om wi-fi-anslutningen ...
8/10 Very Good! (241 recensioner)
Trevlig personal men litet rum
"Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Duschen var opraktisk. Vatten stänkte ut för det fanns ingen dörr eller draperi vid ingången till duschen. Ingen stol på rummet. Borde ha funnits stolar och bord på balkongen. Liten hiss. Läget på hotellet var bra."

Recension från 2 juli 2022

Hôtel Emile Le Marais
Pavillon de La Reine & Spa - Small Luxury Hotels of the World
Pavillon de La Reine & Spa - Small Luxury Hotels of the World
5 out of 5
28 Place Des Vosges, Paris, Paris, 75003
Priset är 5 336 kr per natt mellan 22 mars och 23 mars
5 336 kr
per natt
22 mars - 23 mars
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Paris. Här har du tillgång till gratis wi-fi, gratis parkeringsservice och fullständigt spa. Våra gäster brukar ...
9,4/10 Exceptional! (537 recensioner)
"Trevligt hotell med stil o klass. Mycket bra location. Litet rum med två smala (90cm?) twin- sängar. Hade önskat en bättre utsikt. Vill gärna återkomma men vill då ha. Bredare sängar om det finns. Med vänlig hälsning, Christopher Bailey"

Recension från 22 apr. 2022

Pavillon de La Reine & Spa - Small Luxury Hotels of the World
Le Petit Beaumarchais Hotel & Spa
Le Petit Beaumarchais Hotel & Spa
4 out of 5
8 Boulevard Beaumarchais, Paris, Paris, 75011
Priset är 3 157 kr per natt mellan 26 mars och 27 mars
3 157 kr
per natt
26 mars - 27 mars
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Paris. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fullständigt spa och frukost. Våra gäster brukar tala väl om den ...
9/10 Wonderful! (640 recensioner)
"A lovely hotel! I was very happy with my stay."

Recension från 14 nov. 2022

Le Petit Beaumarchais Hotel & Spa
9Confidentiel
9Confidentiel
4 out of 5
58 Rue du Roi de Sicile, Paris, 75004
Priset är 2 618 kr per natt mellan 26 mars och 27 mars
2 618 kr
per natt
26 mars - 27 mars
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Paris. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster brukar ...
9,2/10 Wonderful! (159 recensioner)
"Very nice hotel, personal and great locatiin"

Recension från 28 mars 2022

9Confidentiel
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i MaraisMarais

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: