Biluthyrning i Afrika

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Afrika

Planerar du en resa till Afrika och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Afrika så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Afrika, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Afrika kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Afrika via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Afrika via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Afrika är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Afrika?
Vi vet att planer kan ändras i sista minuten. Därför har du ofta möjlighet att få en full återbetalning av din förskottsbetalning om du avbokar mer än sex timmar innan upphämtningstiden. Du borde kunna finna alla uppgifter som behövs i hyrbilskontraktet, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du också gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Afrika?
Om du hoppas på att kunna spara några slantar på bensin medan du utforskar Afrika finns det inget bättre alternativ än en minibil. Dessa små hyrbilar bevisar att större inte alltid är bättre, särskilt när du är ute efter en parkeringsplats, och att ta sig fram längs stadens gator blir hur enkelt som helst. Skulle du vilja ha mer benutrymme? Någon av våra mellanstora eller stora modeller kan ge dig så mycket du behöver.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Afrika med Expedia?
Titta på betygen och recensionerna, välj vilken typ av bil du vill ha och jämför priserna från de populäraste leverantörerna. Expedia gör det lätt att hitta rätt semesterbil. Slå ihop din bokning av hyrbil i Afrika med din bokning av hotell och flyg så kan du köra iväg med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Afrika?
Förare på 18 år eller mer får ge sig ut på vägarna i Afrika med hyrbil. Om du är under en viss ålder får du förmodligen betala en extra avgift, och valet av fordonsklass är vanligtvis begränsat till små eller medelstora bilmodeller. Du kan dessutom vara tvungen att betala för en mer omfattande försäkring. Kom ihåg att alltid fylla i förarens korrekta ålder när du bokar hyrbil för att kunna få reda på om några särskilda regler och villkor gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Afrika?
När du hämtar ut fordonet måste du presentera ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Kontrollera om hyrbilsföretaget har några andra krav innan du bokar, till exempel ett intyg om att du är försäkrad.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Afrika?
Oavsett om du planerar att hålla dig i närheten av Afrika eller vill utforska ett större område kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta prisvärda erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Afrika om jag är under 25?
Det beror på uthyrarna i Afrika, som ofta har olika åldersvillkor. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr till förare under 25 år bör du känna till att extra avgifter kan tillkomma. Läs på om kostnaderna innan du hämtar bilen.

Upplev nya platser med Expedia