Biluthyrning i Afrika

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i Afrika

Planerar du en resa till Afrika och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Afrika så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Afrika, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Afrika kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Afrika via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Afrika via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Afrika är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Afrika?
Gå igenom hyrbilspolicyn för säkerhets skull, men merparten av alla bokningar ger dig rätt till en full återbetalning, om du avbokar åtminstone sex timmar före den planerade upphämtningen. Det förekommer dock vissa undantag. Du hittar mer information i din resplan och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Afrika?
Om du bokar en minibil i Afrika kan du utforska områdets sevärdheter i den främsta hyrbilskategorin. Den effektiva bränsleförbrukningen och den lilla storleken gör dessa hyrbilar alldeles utmärkta för städernas trafik, men du behöver förstås inte hålla dig till den minsta kategorin. Du kan till exempel uppgradera till en ekonomi- eller standardbil, eller varför inte en riktig lyxbil?
Varför ska man hyra bil i Afrika med Expedia?
Expedia har hyrbilar för varje tillfälle, från korta affärsresor till längre bilutflykter. Du kan välja bland pålitliga hyrbilsleverantörer i Afrika, och med våra exklusiva medlemserbjudanden kan du vara säker på att få ett bra pris. Visste du att du kan kombinera dina olika bokningar till ett smidigt semesterpaket? Lägg till flyg eller hotell ovanpå hyrbilen så ser du hur mycket du sparar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Afrika med Expedia?
Ta en titt på vårt stora hyrbilsutbud, läs recensioner och betyg och jämför priser från pålitliga leverantörer. Med bara några få klick hjälper Expedia dig att hitta de bästa erbjudandena för din nästa semesterbil. Har du redan bokat boende och flyg? Lägg till en hyrbil i Afrika så kan du spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Afrika?
Du måste vara minst 18 år, men det finns vissa regler relaterade till ålder som du bör observera innan du bokar hyrbil i Afrika. Om du är under en viss ålder kommer de flesta hyrbilsföretag debitera en tilläggsavgift och begränsa vilka fordonstyper du kan hyra. Hur stor avgiften är och vem den gäller för varierar beroende på leverantör, så glöm inte att läsa på ordentligt och jämföra de olika reglerna.
Vad behöver man för att hyra bil i Afrika?
Du måste presentera ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du slippa hyrbilsföretagets ordinarie försäkring? Då måste du sannolikt även bevisa att du täcks av en egen försäkring. Kraven skiljer sig mellan olika leverantörer, så kom ihåg att läsa policyn noga innan du reser.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Afrika?
Du kan hyra en bil i en månad eller ännu längre i Afrika, så tveka inte att förlänga din resa. Ange bara dina reseuppgifter på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och hitta din drömbil.
Var kan jag hyra en bil i Afrika om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan olika företag, så du behöver läsa på lite. Har du lyckats hitta en biluthyrare i Afrika som hyr ut till personer under 25 år? Underbart! Tänk då på att extra avgifter kan tillkomma. All information du behöver hittar du i uthyrarens villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Afrika?
Efter att du har valt fordon bör du komma ihåg att läsa leverantörens avtal ordentligt för att hitta ytterligare information.

Upplev nya platser med Expedia