Biluthyrning i Västindien

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i Västindien

Planerar du en resa till Västindien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Västindien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Västindien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Västindien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Västindien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Västindien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Västindien är bara några klick bort.


Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Västindien?
Beroende på hyrbilskontraktet kan du ha rätt till en full återbetalning. De allra flesta bokningar som har betalats i förskott erbjuder återbetalning för dig som avbokar minst sex timmar innan upphämtning. Har du några frågor kan du nog hitta svaren i din resplan, men annars kan du gå till vår kundtjänstportal när som helst.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Västindien?
Folktäta gator och små parkeringsfickor är ingen match för hyrbilar i ekonomiklass, vilket är det populäraste valet i Västindien. Med ett av dessa prisvärda och pålitliga fordon kan du enkelt ta dig runt i staden, och de drar dessutom väldigt lite bränsle. Man du kan förstås utforska Västindien i flera andra typer av bilar, till exempel kompakta, medelstora eller stora modeller.
Varför ska man hyra bil i Västindien med Expedia?
Med våra exklusiva erbjudanden och vårt fantastiska utbud är det lätt att hitta den perfekta bilen till ett kanonbra pris med Expedia. Du kan välja och vraka bland leverantörer i Västindien, och slår du ihop din bokning av hyrbil med dina flyg- och hotellbokningar till en praktisk paketresa kan du dessutom göra ännu större besparingar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Västindien med Expedia?
Med Expedia är det hur lätt som helst att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt att läsa recensioner. Slå samman din bokning av hyrbil i Västindien med din flyg- och hotellbokning så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Västindien?
Hyrbilsreglerna i Västindien kräver att du som förare är minst 25 år gammal. Är du under en viss ålder kan även vissa begränsningar och extra avgifter tillkomma. Du kan till exempel behöva uppfylla en annan minimiålder om du vill hyra särskilda fordonstyper. Reglerna brukar variera från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Västindien?
Majoriteten av alla hyrbilsfirmor kräver åtminstone två saker: ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du vill välja bort den ordinarie försäkringen kan du dessutom behöva bevisa att du har en egen försäkring. Läs igenom avtalet noggrant så att du vet vad som gäller när det är dags att hämta upp bilen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Västindien?
Ja, så du behöver inte boka om din hyrbil halvvägs genom semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och reservera en bil som är din under hela din vistelse.
Var kan jag hyra en bil i Västindien om jag är under 25?
Vissa företag i Västindien hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det. Ålderspolicyer skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Vissa uthyrare debiterar ytterligare avgifter för kunder mellan 21 och 24. Gå noga igenom villkoren, så att du vet vad du ska förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Västindien?
När du har valt vilket fordon du vill ha ska du komma ihåg att läsa igenom hyrbilsfirmans avtal noggrant för att hitta all viktig information.

Upplev nya platser med Expedia