Biluthyrning i Västindien

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Västindien

Planerar du en resa till Västindien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Västindien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Västindien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Västindien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Västindien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Västindien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Västindien är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Västindien?
Ta det lugnt. Du borde kunna få en fullständig återbetalning om du gör avbokningen sex timmar eller mer före upphämtningstiden. Du kan läsa mer om detta i din resplan och i vår kundtjänstportal. Rätten till återbetalning gäller dock inte för alla bokningar, så du gör rätt i att kontrollera hyrbilspolicyn.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Västindien?
Liten i storlek men stora fördelar – hyrbilar i ekonomiklass är det främsta valet bland resenärer i Västindien. De är lätta att styra och parkera, vilket är perfekt om du ska köra i stadstrafik, och bränsleeffektiviteten gör att du billigare kan ta dig omkring i det större området. Skulle du föredra en större bil? Ta då en titt på våra stora modeller och premiumhyrbilar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Västindien med Expedia?
Expedia kan hjälpa dig att få ett så bra pris som möjligt. Du behöver bara jämföra de olika erbjudandena från de populäraste leverantörerna och välja alternativet som passar dig bäst. Vill du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar på kontot? Då ska du slå ihop bokningen av hyrbil i Västindien med din hotell- och flygbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Västindien?
Hyrbilsreglerna i Västindien kräver att föraren är minst 25 år. Om du är under en viss ålder kan dessutom vissa extra avgifter och begränsningar gälla. Du kan till exempel behöva överstiga en annan åldersgräns om du vill hyra särskilda fordonstyper. Reglerna varierar från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Västindien?
Innan du kan sätta dig tillrätta i förarsätet i Västindien behöver du visa upp ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du inte vill använda dig av leverantörens normala försäkring kan du också behöva visa att du redan har en annan försäkring. Reglerna och villkoren skiljer sig, så gå igenom hyrespolicyn noga innan du slutför bokningen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Västindien?
Ja, och du hittar din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina reseuppgifter så får du enastående alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Västindien om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan uthyrare, så du behöver göra lite efterforskning. Har du lyckats hitta en biluthyrare i Västindien som hyr ut till personer under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i uthyrarens villkor.

Upplev nya platser med Expedia