Resor till Tel Aviv 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Tel Aviv och spara

Platser att bo på i Tel Aviv

Hitta det bästa läget och området i Tel Aviv för de aktiviteter du är mest sugen på. Läs mer om Tel Aviv

Topphotell i Tel Aviv

Royal Beach Tel Aviv
Royal Beach Tel Aviv
5 out of 5
Ha-Yarkon St. 19, Tel Aviv
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 262 kr per natt mellan 31 okt. och 31 okt.
4.2/5 Very Good! (863 recensioner)
Bra service
"Fint hotell med bra läge. Bra service och rumsstädning flera ggr per dag. Bra restaurang och nära till stranden. Hit kan jag åka igen."

Recension från 27 dec. 2019

Royal Beach Tel Aviv
Lighthouse by Brown Hotels
Lighthouse by Brown Hotels
Ben Yehuda 1, Tel Aviv
4/5 Very Good! (234 recensioner)
A nice stay close to the beach!
"Great hotel with good location close to the beach. Can recommend it highly."

Recension från 30 juli 2019

Hämta priser
Lighthouse by Brown Hotels
The Setai Tel Aviv
The Setai Tel Aviv
22 Raziel David St., Tel Aviv
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 3 456 kr per natt mellan 31 okt. och 31 okt.
4.5/5 Wonderful! (253 recensioner)
Helt magiskt
"Underbart hotell med perfekt service. Lite kaos vid poolen på en lördag annars bra. Trevligt med en lounge där snacks och dricka ingick hela dagen. Stora rum och underbar frukost. Nära till stranden och mitt i mysiga Jaffa."

Recension från 24 juni 2019

The Setai Tel Aviv
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Tel Aviv (med närområde)

Koppla av på kusten och skåda solnedgången över det glittrande vattnet på en semester i Tel Aviv (med närområde). Om du hoppas på att få en härlig strandupplevelse kan en resa till Tel Aviv (med närområde) vara precis rätt val. Du har förmodligen hört talas om Gordon-stranden, som ligger 2 kilometer bort. Vi rekommenderar att du bokar ett hotell i närheten, men en hel del resenärer bokar även paketresor till Tel Aviv (med närområde) med boende vid Hilton-stranden eller Banana Beach, som båda två också är härliga stränder.

Bra att veta om Tel Aviv (med närområde)

  • Om den uppfriskande havsluften och utsikt över vattnet är din uppfattning av en drömsemester bör du vända blicken mot våra strandhotell i Tel Aviv (med närområde). Att bo precis intill vattnet är det perfekta botemedlet mot stressen i vardagen.
  • Ett annat alternativ är att gå igenom vårt utbud av lägenheter. De brukar vara populära bland resenärer som ska semestra i Tel Aviv (med närområde). Börja med att titta på Luxe Apartment - City Center Tel Aviv och Spacious Modern Apt 1 Step To Beach.
  • Det finns gott om aktiviteter som håller de runt 432 900 lokalinvånarna i Tel Aviv (med närområde) underhållna. Om du besöker vår sida med saker att göra i Tel Aviv (med närområde) får du reda på vad du kan se fram emot.
  • Genom att dra nytta av våra semestererbjudanden i Tel Aviv (med närområde) kan du spara massor. Med de extra pengarna kan du ta tillfället i akt att njuta av allt det bästa som staden kan bjuda på. Hilton-stranden, Tel Aviv University och Banana Beach är alla utmärkta besöksmål att börja med.

Vanliga frågor och svar