Det kan finnas reserestriktioner för Sverige med anledning av covid-19.

Hotell med pool i Vasastan

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Hotell med pool i Vasastan

Vad kan väl vara mer avkopplande än en dag vid poolen? Expedia kan hjälpa dig att boka hotell med swimmingpool i Vasastan så att du kan få möjlighet till en riktigt uppfriskande och svalkande semester.

Hitta ett hotell med pool i Vasastan för alla smaker. Vad sägs om att kliva ner i vattnet direkt från din egen terrass? Eller varför inte en delad pool med andra semestrande? Vissa hotell har pool belägen på takterrassen med en oförglömlig utsikt, andra har pool med trampolin och bar vid poolkanten. Placera dig i en solstol som gjord för en sultan med en läskande drink i hand och njut av en riktig lyxsemester.

Oavsett om du gillar oslagbar design eller service utöver det vanliga så finns det många olika poolhotell i Stockholm. Samla ny energi med ett dopp i poolen efter en lång vandringstur i stan eller lek loss tillsammans med barnen – poolen är oftast barnens absoluta favorit. Många poolhotell erbjuder också olika vattensporter för allas nöje.


Fler resealternativ

Vanliga frågor och svar

Vad finns det för hotell med pool i Vasastan?
Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western: Detta hotell med 4 stjärnor ligger i närheten av Ericsson Globe Arena. Med inomhuspool, utomhuspool och fullständigt spa. Elite Palace Hotel: Detta hotell med 4,5 stjärnor ligger i närheten av ABBA The Museum. Erbjuder fullständigt spa, inomhuspool och gratis frukostbuffé.
Vad finns det att se och göra i Vasastan?
När du ändå är i området får du inte missa att utforska platser som Stockholms slott, Vasamuseet och ABBA The Museum. Besök Bellevueparken och få en riktig naturupplevelse. Vasastan brukar uppskattas för sina restauranger och sina shoppingmöjligheter.