Saker att göra i Fuengirola

Aktiviteter, attraktioner och turer
Fuengirola

Att göra i Fuengirola

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Fuengirola och Andalucien har att erbjuda! Planerar du att resa till Fuengirola kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester, en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Fuengirola.

Fuengirola ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Fuengirola och gör det busenkelt för dig att utforska Fuengirola och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Fuengirola som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Fuengirola får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra, lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Fuengirola.

Fuengirolas aktiviteter

Fuengirola har någonting för alla, så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern, unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen, så hittar du massor av aktiviteter i Fuengirola som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg, hotell och hyrbil i förväg, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa, så du kan se alla Fuengirolas sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Fuengirola, men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur, provsmaka de bästa rätterna från Fuengirola eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Fuengirolas attraktioner guida dig till en lyckad resa, oavsätt årstid. Trevlig resa!

Toppaktiviteter i Fuengirola


Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Populära platser att besöka

1. Playa de los Boliches

Playa de los Boliches är en av de bäst omtyckta stränderna på Costa del Sol. Detta område av den långa stranden är sällan lugn, utan andas den dynamiska, livliga och ungdomliga atmosfären som är så typisk för Fuengirola. Njut av en solig dag i det lugna vattnet och dra full nytta av de utmärkta faciliteterna.
Läs mer
Njut av Fuengirola på den livliga stranden Playa de los Boliches, där den mörka sanden ger ett dramatiskt intryck.

2. Playa El Castillo

Med sin vita sand och sitt klarblå vatten är Playa del Castillo minst lika vacker som alla de övriga hänförande sandstränderna som utgör Fuengirola-regionens kustlandskap. Här njuter du såväl av havet som de många användbara faciliteterna, och om du vill ta en paus från solen mitt få dagen finns det gott om saker att göra.
Läs mer
Playa del Castillo är en vacker strand och en del av den längsta stranden i Fuengirola. Bakom stranden hittar du även en fästning från 900-talet.

3. Slottet Sohail

Fuengirola har en spännande historia som du kan upptäcka när du besöker Slottet Sohail. Stränderna lockar till härliga promenader i detta område som är känt för sina barer.
Läs mer
Fuengirola har en spännande historia som du kan upptäcka när du besöker Slottet Sohail. Stränderna lockar till härliga promenader i detta område som är känt för sina barer.

4. Salon Varietes Theatre

Köp biljetter till en föreställning på Salón Varietés Theatre och njut av en annorlunda kväll. Fuengirolas kvällsaktiviteter består till stor del av det livliga nattlivet, men alla vill inte tillbringa varje kväll under sin semester på en bar. Detta är den enda teatern med föreställningar på engelska i södra Spanien, och den är väl värd ett besök.
Läs mer
Njut av den magiska atmosfären på Salón Varietés Theatre, den enda engelsktalande teatern i södra Spanien.

5. Fuengirola äventyrsgolf

Om du behöver en paus från stranden kan du bege dig till Fuengirola Adventure Golf och spela en runda minigolf med familjen. Se vem som bli vinnaren på denna roliga bana med 19 hål.
Läs mer
Personer i alla åldrar kan roa sig på Fuengirola Adventure Golf. Minigolfbanan ligger vid Río de Fuengirola och passar utmärkt för att öva på din putting.

Populära sevärdheter i Fuengirola

Områden i Fuengirola

Städer nära Fuengirola