Centrala Fuengirola

Fuengirola
Centrala Fuengirola
Allt du kan behöva för en härlig solsemester hittar du i centrala Fuengirola, som bjuder på både barer och restauranger.

Centrala Fuengirola består av ett nätverk av gator och torg som går parallellt med de långa stränderna som har gjort området till en så populär semesterort. Boka ett hotell eller en lägenhet i området, så har du allt du behöver på gångavstånd. Du kan enkelt ta dig runt till fots mellan restauranger, barer, stränder och underhållning.

Börja utforska området på Plaza de la Constitución. Detta är ortens huvudtorg och det omges av restauranger, barer och butiker. Här ligger även Iglesia Fuengirola Centro, vilket är en söt liten kyrka från mitten av 1900-talet.

I närheten ligger även Salon Varietés Theatre, vilket är den enda engelskspråkiga teatern i södra Spanien. Gå på en föreställning på teatern eller njut av en drink på en av de många barerna i området.

Centrala Fuengirola är fullt av ställen att äta och dricka. På Paseo Marítimo Rey de España finns det ett stort utbud restauranger och barer att välja bland. Detta är stadens huvudsakliga promenadgata och den går parallellt med havet. Många av barerna och restaurangerna erbjuder vacker havsutsikt från uteserveringen. Klassiska brittiska pubar är också populära i området.

Du kan köpa allt du behöver för en dag på stranden på ett av shoppingcentren i närheten. Miramar Centro Comercial ligger inte långt från centrum. Du når det till fots på endast 20minuter. Du kan även gå och se en film på biografen i köpcentret.

Mycket av din tid tillbringar du nog på stranden. Fuengirola har en sju kilometer lång sträcka med sandstrander, där Playa de las Gaviotas är den mest centrala.

Du kan ta tåget till Fuengirola och hamnar då mitt i centrum. Det går även fint att köra från Málaga på cirka 40minuter.


Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra


Topphotell i Centrala Fuengirola

Hotel Agur
Hotel Agur
2 out of 5
Calle Tostón, 4, Fuengirola, Malaga, 29640
Priset är 341 kr per natt mellan 2 dec. och 3 dec.
341 kr
per natt
2 dec. - 3 dec.
Detta hotell ligger i Fuengirola. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala väl om frukosten och den hjälpsamma ...
3,8/5 Good! (394 recensioner)
Nice!
"Nice Hotel. Great breakfast! Perfect location!"

Recension från 20 juni 2022

Hotel Agur
Boutique X
Boutique X
3 out of 5
Av. Condes de San Isidro, 68, 29640, Fuengirola, Malaga, 29640
Priset är 871 kr per natt mellan 4 dec. och 5 dec.
871 kr
per natt
4 dec. - 5 dec.
Detta hotell vid stranden har 3 stjärnor och ligger i Fuengirola. Här har du tillgång till gratis wi-fi, takterrass och daglig städning. Våra gäster brukar tala ...
4,4/5 Excellent! (39 recensioner)
Boutique 10
"Great location, very nice room and the bed very comfortable. Staff was very,very helpful and friendly, when I had some health issues. Thank you so much for that!! Buffet breakfast was good but it would have been nice to have some kind of variety from day to day....my only complain. :-))"

Recension från 24 nov. 2022

Boutique X
Hotel Las Palmeras Affiliated by FERGUS
Hotel Las Palmeras Affiliated by FERGUS
4 out of 5
Paseo Maritimo Rey de Espana, Fuengirola, Malaga, 29640
Priset är 759 kr per natt mellan 6 dec. och 7 dec.
759 kr
per natt
6 dec. - 7 dec.
Detta hotell vid stranden har 4 stjärnor och ligger i Fuengirola. Här har du tillgång till gratis wi-fi, utomhuspool och takterrass. Våra gäster brukar tala ...
3,4/5 Good! (681 recensioner)
Good hotel, not too expenvise
"Nice and clean. Good location. The pool was closed unfortunately. Rooms were good but the plaster on the facade was falling apart. Need some repair."

Recension från 4 mars 2022

Hotel Las Palmeras Affiliated by FERGUS
Aparthotel PYR Fuengirola
Aparthotel PYR Fuengirola
3 out of 5
Lamo de Espinosa, 10, Fuengirola, Malaga, 29640
Priset är 694 kr per natt mellan 1 dec. och 2 dec.
694 kr
per natt
1 dec. - 2 dec.
Detta lägenhetshotell vid stranden har 3 stjärnor och ligger i Fuengirola. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och barnpool. Våra gäster brukar tala ...
3,8/5 Good! (1 299 recensioner)
Ok hotell till ok pris
"Trevlig personal och receptionen är bemannad 24h/dygnet. Rummet är ok men de två enkelsängarna har hjul i framkant så de glider i sär även om man skjuter ihop dem. Det gör det svårt för ett barn att krypa upp mellan sina föräldrar. Det är dåligt ljudisolerat så man hör ganska precis vad som händer ..."

Recension från 30 okt. 2022

Aparthotel PYR Fuengirola
Hotel Las Rampas
Hotel Las Rampas
3 out of 5
Calle Pintor Nogales s/n, Centro Comercial Las Rampas, Fuengirola, Malaga, 1457
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i Fuengirola. Här har du tillgång till gratis wi-fi, utomhuspool och takterrass. Våra gäster brukar tala väl om den hjälpsamma ...
4,1/5 Very Good! (556 recensioner)
"Muy limpio. Buena atencion. Y muy buena ubicacion."

Recension från 27 juni 2022

Hotel Las Rampas
Hostal Italia
Hostal Italia
2 out of 5
C/ de la Cruz, 1, Fuengirola, Malaga, 29640
Priset är 510 kr per natt mellan 30 nov. och 1 dec.
510 kr
per natt
30 nov. - 1 dec.
Detta hostal ligger i Fuengirola. Här har du tillgång till gratis wi-fi, takterrass och frukost. Våra gäster brukar tala väl om den hjälpsamma personalen och ...
4,2/5 Excellent! (252 recensioner)
"Centralt läge nära tåg- & busstationen i Fuengirola, nära restauranggata och stand samt torg och supermarket."

Recension från 5 sep. 2022

Hostal Italia
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i Centrala FuengirolaCentrala Fuengirola

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: