Saker att göra i Kastrup

Aktiviteter, attraktioner och turer

Att göra i Kastrup

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Kastrup och Köpenhamn har att erbjuda! Planerar du att resa till Kastrup kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester, en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Kastrup.

Kastrup ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Kastrup och gör det busenkelt för dig att utforska Kastrup och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Kastrup som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Kastrup får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra, lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Kastrup.

Kastrups aktiviteter

Kastrup har någonting för alla, så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern, unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen, så hittar du massor av aktiviteter i Kastrup som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg, hotell och hyrbil i förväg, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa, så du kan se alla Kastrups sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Kastrup, men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur, provsmaka de bästa rätterna från Kastrup eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Kastrups attraktioner guida dig till en lyckad resa, oavsätt årstid. Trevlig resa!


Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Populära platser att besöka

1. Tivoli

I Danmark hittar du två av världens äldsta nöjesparker och en av dessa ligger mitt i huvudstaden. Sedan man slog upp dörrarna 1843 har Tivoli uppskattats av såväl lokalbefolkning som besökare i Köpenhamn. Tivoli är mer än bara en temapark, med livemusik varje dag på ett antal olika scener och bjuder dessutom på några av stadens bästa restauranger.
Läs mer
Tivoli som inkluderar en trädgård, en stad och en damm

2. Nyhavn

Nyhavn har varit en del av Köpenhamn sedan 1600-talet. Vid början av 1900-talet hade området blivit ett nedgånget hamnområde, men nu är Nyhavn ett modernt underhållningscentrum som är fullt av populära restauranger. Promerera längsmed vattnet för att se några av de historiska fartygen som fortfarande ligger i sundet. Provsmaka sedan lokala läckerheter på någon av restaurangerna och barerna.
Läs mer
Nyhavn som visar en stad, nattliv och en marina

3. Den kongelige Opera

Köpenhamns grandiosa operahus byggdes med stor omsorg. Besök ön Holmen för att se denna moderna byggnad med 1 703 sittplatser som designats av den danska arkitekten Henning Larsen. Om du älskar framträdanden kan du boka biljetter för teater, balett, opera eller konserter.
Läs mer
Den kongelige Opera som visar modern arkitektur, en stad och teaterscener

4. Rosenborg slot

Rosenborg slott fungerade som kungligt residens från 1606 till 1710 och var dåvarande kung Kristian IV:s hem. Idag är slottet öppet för allmänheten som museum och visar upp Danmarks kungliga samlingar. Parken som omringar slottet, Kongens Have, är en populär destination dit Köpenhamns lokalbefolkning åker för att koppla av eller roa sig.
Läs mer
Rosenborg slot som inkluderar chateau eller palats, historiska element och en stad

5. Köpenhamns zoo

Alla de stora namnen i djurriket är representerade på Köpenhamns zoo, som är en perfekt dagsutflykt för familjer. Du kan se djuren matas varje dag och klättra upp i ett utsiktstorn med panoramautsikt mitt i djurparken. Djuren lever i toppmoderna inhägnader, men många av de ursprungliga strukturerna har bevarats, så det märks fortfarande att du är på ett av Europas äldsta zoon.
Läs mer
Köpenhamns zoo som visar landdjur och zoodjur

Populära sevärdheter att besöka

Områden i Kastrup

Städer nära Kastrup