April är månaden då du kan ta påsklov så fort du har skrattat färdigt åt aprilskämten. Varför inte äta påskägg på Maltas stränder, packa ner dem i resväskan inför familjesemestern i Marrakech, eller njuta av italiensk choklad i Rom under din helgresa till storstaden? Vare sig du åker på semester under påsklovet eller senare i vår har vi rätt resa för dig.

Se fler förslag för resor i april
Se fler förslag för resor i april
**Alla priser kan ändras utan förvarning

VART SKA MAN RESA I APRIL?

Om du föreställer dig en klassisk badsemester hägrar ofta bilden av gamla goda Benidorm. År efter år lockar den här strandfavoriten till sig resenärer som gillar att känna sig hemmastadda. Portugisiska Algarve är en annan pärla för dig som älskar solresor på bekvämt avstånd. Du som överväger att flyga lite längre kan drömma dig bort till soliga badorter på långdistans, så som Seychellerna, Maldiverna och Goa.

Ressugna familjer som älskar att upptäcka nya kulturer kan styra kosan mot Hong Kong, Bangkok eller andra fjärran resmål. Om långfärder inte passar familjens planer kan ni istället ge er av till Nederländerna. Eller varför inte boka en av våra billiga resor i april och ta en tur till Köpenhamn?

Älskar du stadssemestrar kan du även knyta på dig vandringskängorna och utforska Berlin eller Marrakech. Vill du åka på storstadssemester i april är det bara att korsa Atlanten och besöka USA:s mest ikoniska destinationer, Miami, New York och Las Vegas. I The Big Apple finns berömda attraktioner för alla åldrar, från neonljusen på Broadway till fina Central Park och butikerna längs Madison Avenue. Eller så drar du istället iväg på en cityresa till Bangkok i Thailand och lapar i dig lite sol. 

 

VAR ÄR DET VARMT I APRIL?

Det varma klimatet och den trivsamma stämningen i portugisiska Algarve passar perfekt för dig som gillar strandhäng under weekendresan. Luta dig tillbaka i solstolen och njut av 16-20 grader. Välj en långdistansresa till Seychellerna så kompenserar de underbara korallreven och naturreservaten för den tid du förlorat i flygstolen. Maldiverna skryter dessutom med blå laguner och vita sandstränder att se under en solresa i april.

Kanarieön Teneriffa är en ständig favorit för familjesemestrar i April. Här ligger både reservatet Parque Nacional del Teide och äventyrsbadet Siam Park. Ett annat alternativ om du reser med barn är att låta dem träffa Musse Pigg och hans kompisar på Disneyland® på en kortare familjeresa.

Söker du storstadens liv och rörelse i kombination med lite vårvärme kanske Bangkok kan locka. Resor hit får vardagsstressen att kännars mycket avlägsen. Tycker du om stadssemestrar kommer du att älska Marrakech också, där sevärdheter döljer sig bland trädgårdarna och skatter väntar på dig på marknaderna. Det finns även historiska attraktioner så som Palais El Badiî, som var ett storslagen palats på 1500-1600-talen. Unna dig en semester på långdistans och åk västerut till Las Vegas. Här får du uppleva storstadens dekadens, kombinerad med besök till en av Amerikas häftigaste platser: Grand Canyon.

Använd semesterplaneraren så kan du se vilka alternativ som erbjuds. Välj när du vill ge dig av så skakar vi fram ett urval med destinationer som är härliga både i april och under andra månader. 

Aktiviteter i april

Regler och villkor

  • Hotellpriserna gäller per person för angiven vistelselängd, baserat på billigaste tillgängliga rum, inklusive alla skatter och serviceavgifter, men exklusive avgifter som betalas på eller till hotellet.

  • Otillgängliga perioder kan förekomma och en minsta längd på hotellvistelse kan krävas. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.

  • Paketpriser gäller per person för angiven vistelselängd och baseras på tur-och-returflyg i ekonomiklass från angivna flygplatser samt att en person bor i det billigaste rummet, inklusive alla skatter.

  • Extra bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor som inkluderar flyg med lågprisbolag.

  • Aktivitetspriser gäller per person, per grupp eller per vuxen såsom visas beroende på aktiviteten, inklusive alla skatter.

  • Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg på de angivna datumen.

  • Priserna som visas var tillgängliga inom de senaste 24 timmarna.

  • Erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

  • Expedias vanliga regler och villkor för bokning gäller – https://www.expedia.se/p/support/tandc

  • Tillhandahålls av: Expedia Inc, 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.