Är du sugen på att åka till vintersolen? Det svenska vädret är tyvärr riktigt illa lämpat för soldyrkare. Genom Expedias semesterplanerare kan du med bara några klick hitta resmål att besöka under en solsemester i december. Självklart finns det många som älskar den magiska julstämningen i norra Europa - som längtar efter att dra på sig yllekoftan och strosa runt i någon härlig vinterstad. Vi hjälper dig att få valuta för pengarna när du jagar efter en familjevänlig cityresa.

Om du aldrig varit på semester i december kommer du nog inse att julen är ett ypperligt tillfälle att åka bort. Byt ut slask och förrädiska isfläckar mot solkyssta stränder och lyxiga drinkar. Under den här årstiden gillar de flesta att umgås med familjen. Som tur är finns många vintererbjudanden för grupper som vill åka till populära semesterdestinationer. Vare sig du vill ta en weekend eller unna dig en långdistansresa har vi destinationer som passar din reskassa.

Strandsemester i december

Se fler förslag för resor i december
Se fler förslag för resor i december

Familjesemester i december

Se fler förslag för resor i december
**Alla priser kan ändras utan förvarning

VAR ÄR DET VARMT I DECEMBER?

Det råder inga tvivel om det - en vecka i vintersolen lindrar helt klart vinterdeppighet. Resenärer som drömmer om badsemestrar kan behöva åka en bra bit, men för många är det värt besväret. Det är någonting visst med att äta jullunch på Barbados stränder, eller fira in det nya året i Thailand.

Värden över arrangeras storslagna evenemang och aktiviteter kring jul, vilket förklarar varför stadssemestrar är så populära just då. Ett par europeiska guldkorn är Edinburgh och Berlin, där det är fullt av julmarknader och nöjesfält. Här är stämningen på topp och du kan i lugn och ro dricka glögg och rykande het choklad. Billiga resor i december passar även dig som överväger att julshoppa utomlands.

Högst upp på de flestas önskelista är att fira jul ihop med familjen. En oförglömlig resa är det kanske finaste sättet att umgås. Föredrar du att stanna i Europa kan du boka en lyxig hotellsemester i London, Paris eller Köpenhamn. Med det sagt är långfärder till soligare breddgrader något för familjen att se fram emot hela året. Så varför inte resa till en exotisk destination, så som Dubai eller Sydney?

Aktiviteter i december

Regler och villkor

  • Hotellpriserna gäller per person för angiven vistelselängd, baserat på billigaste tillgängliga rum, inklusive alla skatter och serviceavgifter, men exklusive avgifter som betalas på eller till hotellet.

  • Otillgängliga perioder kan förekomma och en minsta längd på hotellvistelse kan krävas. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.

  • Paketpriser gäller per person för angiven vistelselängd och baseras på tur-och-returflyg i ekonomiklass från angivna flygplatser samt att en person bor i det billigaste rummet, inklusive alla skatter.

  • Extra bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor som inkluderar flyg med lågprisbolag.

  • Aktivitetspriser gäller per person, per grupp eller per vuxen såsom visas beroende på aktiviteten, inklusive alla skatter.

  • Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg på de angivna datumen.

  • Priserna som visas var tillgängliga inom de senaste 24 timmarna.

  • Erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

  • Expedias vanliga regler och villkor för bokning gäller – https://www.expedia.se/p/support/tandc

  • Tillhandahålls av: Expedia Inc, 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.