Camden Town

London
Camden Town som inkluderar shopping
Se dig omkring bland marknadsstånden, och fynda souvenirer och kläder bland punkare och hårdrockare i området som är känt för sin alternativa kultur och sitt pulserande nattliv.

Camden Town är en känd marknad och mötesplats för resenärer, lokalbefolkning och alternativa grupper. Det är både ett populärat område för turister och ett inneställe för tatuerare, heavy metal-butiker och de som generellt vill sticka ut. Du kan utforska mängder av marknadsstånd i området såväl som en charmig kanal, vilken kantas av restauranger och kaféer. På kvällen flockas besökare till huvudgatans barer. Det finns gott om traditionella engelska pubar med livemusik och nattklubbar som tilltalar de flesta smaker.

Hitta din egen favorit bland de olika marknadsområdena i Camden Town. Köp souvenirer för att minnas resan till London och presenter till vännerna där hemma. Upplev stadens mörkare sida, i de högljudda musikbutikerna och tatuerarstudiorna.

Ta en kopp kaffe på något av kaféerna längsmed den vackra kanalen och se på folket som går förbi. Hit kommer Londons alternativa befolkning för att köpa sina skinnjackor med nitar, färgstarka hårprodukter och extravaganta stövlar.

Du kan få gratisprover av mat från många av marknadsstånden. Försäljarna erbjuder gott om delikatesser från Kina, Thailand och Indien. Besök någon av områdets pubar för att prova typisk engelsk mat som korv med mos eller "fish and chips".

Ta dig till någon av barerna om kvällen för att lyssna på livemusik och prova lokalproducerad öl. Det breda utbudet av barer längsmed huvudgatan har något för alla, vare sig du gillar pop, heavy metal eller salsa. I Camden Town dominerar en välkomnande atmosfär och öppen stämning.

Marknadernas popularitet ökade under 1970-talet. Ursprungligen fanns det massor av stånd som sålde färska matprodukter, men dessa har gradvis ersatts av säljare som vänder sig till stadens turister.

Camden Town ligger i Londons "borough", eller stadsdel, Camden i norra London. Det ligger på tunnelbanelinjen Northern Line och det finns flera bussar som tar dig hit dygnet runt.


Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra


Topphotell i Camden Town

Camden Enterprise Hotel & Pub
Camden Enterprise Hotel & Pub
3.5 out of 5
2 Haverstock Hill, London, England, NW3 2BL
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 352 kr per natt mellan 18 dec. och 19 dec.
1 352 kr
per natt
18 dec. - 19 dec.
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster brukar tala ...
4,5/5 Wonderful! (591 recensioner)
"A small, nice and clean hotel with frindly staff. Close to Underground and Camden Market. It is more like a small numbers of rooms on top of the pub."

Recension från 3 nov. 2019

Camden Enterprise Hotel & Pub
Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
4 out of 5
30 Jamestown Road, London, England, NW1 7BY
Full återbetalning
Priset är 2 278 kr per natt mellan 18 dec. och 19 dec.
2 278 kr
per natt
18 dec. - 19 dec.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala ...
4,4/5 Excellent! (996 recensioner)
Bästa läget.
"Ett standardhotell i Holiday Inn-kedjan. Helt ok rum, bra frukost och bra service. Men läget är fantastiskt. Mitt i sprudlande Camden Town. Och, om man som vi har ett rum som vätter mot kanalen, är utsikten härlig."

Recension från 13 apr. 2022

Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Selina Camden
Selina Camden
3.5 out of 5
89 Chalk Farm Rd, London, England, NW1 8AR
Priset är 1 728 kr per natt mellan 25 dec. och 26 dec.
1 728 kr
per natt
25 dec. - 26 dec.
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). De populära ...
3,5/5 Good! (27 recensioner)
"I enjoyed the place being it was convenient and close to the station. Also, appreciate that the market was a walking distance away, so it was hard to get food or groceries if needed."

Recension från 12 nov. 2022

Selina Camden
Sonder Camden Road
Sonder Camden Road
3.5 out of 5
201 Camden Road, London, England, NW19AA
Full återbetalning
Priset är 2 101 kr per natt mellan 18 dec. och 19 dec.
2 101 kr
per natt
18 dec. - 19 dec.
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, conciergetjänster och platt-tv. De populära sevärdheterna British Museum ...
3,4/5 Good! (43 recensioner)
London Town visit
"Stay was fine good location buses and underground near enough no reception but plenty of emails to help you book and get into your room"

Recension från 5 apr. 2022

Sonder Camden Road
Smart Camden Inn Hostel
Smart Camden Inn Hostel
2 out of 5
55-57 Bayham Street, London, England, NW1 0AA
Priset är 1 380 kr per natt mellan 2 jan. och 3 jan.
1 380 kr
per natt
2 jan. - 3 jan.
Detta vandrarhem ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster brukar tala väl om de stora rummen ...
3,3/5 (109 recensioner)
Trevligt för kortvuxna
"Var på blixtvisit i Camden med min dotter. Bodde högst upp i ett rum för två. Rent och fräscht rum med våningssäng, dusch, handfat, två stolar och ett litet bord. Våningssängarna var väldigt korta, max 1:80, så det var tur att ingen av oss var över 1:65. Personalen var trevlig och hjälpsam och assisterade ..."

Recension från 18 sep. 2020

Smart Camden Inn Hostel
Camden Lock by CAPITAL
Camden Lock by CAPITAL
4 out of 5
10 Jamestown Rd, London, England, NW1 7BY
Priset är 5 061 kr per natt mellan 4 dec. och 5 dec.
5 061 kr
per natt
4 dec. - 5 dec.
Denna lägenhet har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, tvättmöjligheter och platt-tv. De populära sevärdheterna British Museum ...
3,9/5 Very Good! (13 recensioner)
"Great location clean, spacious apartments."

Recension från 27 okt. 2022

Camden Lock by CAPITAL
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i Camden TownCamden Town

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: