Camden Town

London
Camden Markets som inkluderar historisk arkitektur, marknader och interiörer
Se dig omkring bland marknadsstånden, och fynda souvenirer och kläder bland punkare och hårdrockare i området som är känt för sin alternativa kultur och sitt pulserande nattliv.

Camden Town är en känd marknad och mötesplats för resenärer, lokalbefolkning och alternativa grupper. Det är både ett populärat område för turister och ett inneställe för tatuerare, heavy metal-butiker och de som generellt vill sticka ut. Du kan utforska mängder av marknadsstånd i området såväl som en charmig kanal, vilken kantas av restauranger och kaféer. På kvällen flockas besökare till huvudgatans barer. Det finns gott om traditionella engelska pubar med livemusik och nattklubbar som tilltalar de flesta smaker.

Hitta din egen favorit bland de olika marknadsområdena i Camden Town. Köp souvenirer för att minnas resan till London och presenter till vännerna där hemma. Upplev stadens mörkare sida, i de högljudda musikbutikerna och tatuerarstudiorna.

Ta en kopp kaffe på något av kaféerna längsmed den vackra kanalen och se på folket som går förbi. Hit kommer Londons alternativa befolkning för att köpa sina skinnjackor med nitar, färgstarka hårprodukter och extravaganta stövlar.

Du kan få gratisprover av mat från många av marknadsstånden. Försäljarna erbjuder gott om delikatesser från Kina, Thailand och Indien. Besök någon av områdets pubar för att prova typisk engelsk mat som korv med mos eller "fish and chips".

Ta dig till någon av barerna om kvällen för att lyssna på livemusik och prova lokalproducerad öl. Det breda utbudet av barer längsmed huvudgatan har något för alla, vare sig du gillar pop, heavy metal eller salsa. I Camden Town dominerar en välkomnande atmosfär och öppen stämning.

Marknadernas popularitet ökade under 1970-talet. Ursprungligen fanns det massor av stånd som sålde färska matprodukter, men dessa har gradvis ersatts av säljare som vänder sig till stadens turister.

Camden Town ligger i Londons "borough", eller stadsdel, Camden i norra London. Det ligger på tunnelbanelinjen Northern Line och det finns flera bussar som tar dig hit dygnet runt.


Populära sevärdheter att besöka


Topphotell i Camden Town

Copthorne Tara Hotel London Kensington
Copthorne Tara Hotel London Kensington
4 out of 5
Scarsdale Place, Kensington, London, England
Priset är 1 159 kr per natt mellan 24 sep. och 25 sep.
1 159 kr
per natt
24 sep. - 25 sep.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och frukost. Våra gäster brukar tala ...
7/10 Good! (2 026 recensioner)
"F"

Recension från 2 aug. 2023

Copthorne Tara Hotel London Kensington
Zedwell Piccadilly Circus
Zedwell Piccadilly Circus
3 out of 5
Great Windmill Street, London, England
Priset är 1 606 kr per natt mellan 22 okt. och 23 okt.
1 606 kr
per natt
22 okt. - 23 okt.
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, reception (öppen dygnet runt) och daglig städning. Våra gäster brukar ...
7,6/10 Good! (2 452 recensioner)
"the rooms worked well for us, they where not oversized rooms but they where very comfortable. Location was fantastic - picadilly circus was at out door step. Very easy to get out and about to see the sites. Nice rooms"

Recension från 21 sep. 2023

Zedwell Piccadilly Circus
Strand Palace Hotel
Strand Palace Hotel
4 out of 5
372 The Strand, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 708 kr per natt mellan 1 okt. och 2 okt.
2 708 kr
per natt
1 okt. - 2 okt.
Detta hotell med miljövänlig profil har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala ...
8,6/10 Excellent! (2 420 recensioner)
Mycket bra!
"Fräscht hotell, trevlig personal. Perfekt läge nära tre t-banestationer med fyra linjer. Möjlighet att avsäga sig städning mot voucher i baren/restaurangen. Enda minuset är att väggen mot ena rummet bredvid var så tunn att det gick att höra dem prata, tv’n och vibrationerna från när mobilen ringde, ..."

Recension från 31 aug. 2023

Strand Palace Hotel
Park Plaza Westminster Bridge London
Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
200 Westminster Bridge Road, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 3 111 kr per natt mellan 1 okt. och 2 okt.
3 111 kr
per natt
1 okt. - 2 okt.
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och fullständigt spa. Våra gäster brukar tala ...
8,4/10 Very Good! (2 050 recensioner)
"Allt bra men frukosten medelmåttig"

Recension från 8 sep. 2023

Park Plaza Westminster Bridge London
Royal National Hotel
Royal National Hotel
3 out of 5
38-51 Bedford Way, London, England
Priset är 2 041 kr per natt mellan 27 sep. och 28 sep.
2 041 kr
per natt
27 sep. - 28 sep.
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och parkering. Våra gäster brukar tala väl om frukosten och de ...
7,4/10 Good! (4 867 recensioner)
Entralthotell
"Bra placerat lite äldre jättestort hotell som kanske är i behov av lite upprustning. Bra minimalt rum med utmärkt badrum. Förhållandevis nära till tunnelbana, matbutiker och busskommunikationer."

Recension från 26 aug. 2023

Royal National Hotel
Royal Garden Hotel
Royal Garden Hotel
5 out of 5
2-24 Kensington High Street, London, England
Priset är 2 667 kr per natt mellan 22 okt. och 23 okt.
2 667 kr
per natt
22 okt. - 23 okt.
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 3 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
8,8/10 Excellent! (1 003 recensioner)
Top notch
"Great hotel. Very good location. Very good breakfast"

Recension från 15 apr. 2023

Royal Garden Hotel
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i Camden TownCamden Town

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: