Camden Town

London
Camden Markets som inkluderar historisk arkitektur, marknader och interiörer
Se dig omkring bland marknadsstånden, och fynda souvenirer och kläder bland punkare och hårdrockare i området som är känt för sin alternativa kultur och sitt pulserande nattliv.

Camden Town är en känd marknad och mötesplats för resenärer, lokalbefolkning och alternativa grupper. Det är både ett populärat område för turister och ett inneställe för tatuerare, heavy metal-butiker och de som generellt vill sticka ut. Du kan utforska mängder av marknadsstånd i området såväl som en charmig kanal, vilken kantas av restauranger och kaféer. På kvällen flockas besökare till huvudgatans barer. Det finns gott om traditionella engelska pubar med livemusik och nattklubbar som tilltalar de flesta smaker.

Hitta din egen favorit bland de olika marknadsområdena i Camden Town. Köp souvenirer för att minnas resan till London och presenter till vännerna där hemma. Upplev stadens mörkare sida, i de högljudda musikbutikerna och tatuerarstudiorna.

Ta en kopp kaffe på något av kaféerna längsmed den vackra kanalen och se på folket som går förbi. Hit kommer Londons alternativa befolkning för att köpa sina skinnjackor med nitar, färgstarka hårprodukter och extravaganta stövlar.

Du kan få gratisprover av mat från många av marknadsstånden. Försäljarna erbjuder gott om delikatesser från Kina, Thailand och Indien. Besök någon av områdets pubar för att prova typisk engelsk mat som korv med mos eller "fish and chips".

Ta dig till någon av barerna om kvällen för att lyssna på livemusik och prova lokalproducerad öl. Det breda utbudet av barer längsmed huvudgatan har något för alla, vare sig du gillar pop, heavy metal eller salsa. I Camden Town dominerar en välkomnande atmosfär och öppen stämning.

Marknadernas popularitet ökade under 1970-talet. Ursprungligen fanns det massor av stånd som sålde färska matprodukter, men dessa har gradvis ersatts av säljare som vänder sig till stadens turister.

Camden Town ligger i Londons "borough", eller stadsdel, Camden i norra London. Det ligger på tunnelbanelinjen Northern Line och det finns flera bussar som tar dig hit dygnet runt.


Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra


Topphotell i Camden Town

Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
4 out of 5
30 Jamestown Road, London, England, NW1 7BY
Full återbetalning
Priset är 2 059 kr per natt mellan 16 apr. och 17 apr.
2 059 kr
per natt
16 apr. - 17 apr.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala ...
8,8/10 Excellent! (997 recensioner)
"Great service delivered with a smile!! The location just around the Camden market was perfect for us. Will absolutely stay here next time."

Recension från 1 feb. 2023

Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Camden Lock by CAPITAL
Camden Lock by CAPITAL
4 out of 5
10 Jamestown Rd, London, England, NW1 7BY
Denna lägenhet har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, tvättmöjligheter och platt-tv. De populära sevärdheterna Hyde Park ...
7,8/10 Good! (17 recensioner)
No issues
"As described, clean / tidy and great location. Wouldn’t hesitate to book this again"

Recension från 4 feb. 2023

Camden Lock by CAPITAL
Camden Market Apartments
Camden Market Apartments
4 out of 5
26 Inverness Street, London, England, NW1 7HJ
Denna lägenhet har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, platt-tv och kök. Våra gäster brukar tala väl om de barnvänliga bekvämligheterna ...
6,4/10 (42 recensioner)
Bra lägenhet men ocentralt läge i Camden.
"Det som jag ogillar med hotellet är alla avgifter som jag fick betala när vi checkade in. Sen incheckning 20 pund. Städ 40 pund och en pant på 300 pund som jag inte har sett till än på mitt konto fast det skulle betalas tillbaka vid utcheckningen. Alla dessa extraavgifter är inte acceptabla det blir ..."

Recension från 8 nov. 2017

Camden Market Apartments
Stay Camden
Stay Camden
1 Water Lane, London, England, NW1 8NZ
Detta hotell ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, conciergetjänster och hiss. De populära sevärdheterna Hyde Park och Big Ben finns i närheten. ...
Stay Camden
City Centre Apartments
City Centre Apartments
4 out of 5
9 Parkway, London, England, NW1 7PG
Denna lägenhet har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, platt-tv och kök. Våra gäster brukar tala väl om den hjälpsamma personalen ...
6,2/10 (17 recensioner)
Great place to stay
"Great place - clean, handy to everything. Loved it."

Recension från 1 feb. 2020

City Centre Apartments
Greenland High Residence
Greenland High Residence
158 Camden High StreetLondon NW1, 0NEUnited Kingdom, London, England, NW1 0NE
Detta boende ligger i London. De populära sevärdheterna Hyde Park och Big Ben finns i närheten. Läs recensioner skrivna av gäster som har bott på Greenland High ...
Greenland High Residence
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i Camden TownCamden Town

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: