Kensington

London
Kensington Gardens som inkluderar en park
Boka in en weekend i Kensington för att koppla av i den vackra parken med utsikt över palatset, strosa ner för den exklusiva huvudgatan och besöka gallerier och museer i det vackra området.

Kensington är en välmående del av London som är känd för sina ståtliga radhus och de vackra anlagda trädgårdarna i Kensington Gardens. Området är fullt av exklusiva shoppingmöjligheter, fina hotell och fascinerande museer. Tillbringa gärna lite tid i gallerierna och konserthallarna under din resa till Kensington.

Kensington High Street bjuder på en hel del butiker, och området präglas av en känsla av lyx och aristokrati. När du är här bör du inte missa att besöka Kensington Arcade och dess eleganta butiker. En billigare aktivitet är att slå dig ner i Kensington Gardens och njuta av den vackra utsikten över Kensington Palace.

Thackeray Gallery är känt för sin samling verk av brittiska konstnärer, och du kan köpa konstverken till bestämda priser. The Mosaic Rooms fokuserar istället på moderna utställningar från arabvärlden.

En annan fascinerande kulturell institution i Kensington är RCM Museum of Musical Instruments. Museet har en samling med cirka 1000instrument från 1400-talet till mitten av 1900-talet. Bland dessa finns en gitarr och en cembalo från 1500-talet och en klaviatur från 1400-talet.

Bege dig söderut till Finborough Theatre för att se en teaterföreställning eller ett musikframträdande. Teatern ligger på en refug och har ett spännande utseende. Den gröna nedre delen av den tre våningar höga tegelbyggnaden får den att sticka ut.

30minuters promenad från Kensington ligger Brompton Cemetery, en pittoreska plats full av träd, familjemausoleer och historiska monument.

Kensington ligger i Chelsea i västra London. I området finns tunnelbanestationer som South Kensington, Gloucester Road och Kensington (Olympia), men du kan även ta dig runt i centrum med buss eller till fots. Många som reser till Kensington passar också på att besöka områden som Shepherd’s Bush och Hammersmith i närheten.


Populära sevärdheter i Kensington

Toppaktiviteter i Kensington


Topphotell i Kensington

Safestay London Kensington Holland Park
Safestay London Kensington Holland Park
4 out of 5
Holland Walk, Kensington, London, England, W8 7QU
Priset är 1 008 kr per natt mellan 7 juli och 8 juli
Detta vandrarhem har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster brukar tala ...
3,8/5 Good! (731 recensioner)
"Det ligger fint i en vacker park. Sängarna är bekväma och bra utrustade med vägguttag och heltäckande draperier men tyvärr var det inte rent och fräscht i rum/trappa/toalett."

Recension från 15 dec. 2019

Safestay London Kensington Holland Park
Park International Hotel
Park International Hotel
4 out of 5
117 - 129 Cromwell Road, London, England, SW7 4DS
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 638 kr per natt mellan 17 juli och 18 juli
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster ...
4/5 Very Good! (904 recensioner)
Mysigt hotell
"Trevligt hotell med bra läge"

Recension från 7 dec. 2021

Park International Hotel
Royal Garden Hotel
Royal Garden Hotel
5 out of 5
2-24 Kensington High Street, London, England, W8 4PT
Priset är 2 876 kr per natt mellan 3 juli och 4 juli
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 3 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
4,5/5 Wonderful! (970 recensioner)
En fantastisk vistelse
"Helt fantastisk! Hotellet låg väldigt centralt, hotellets personal var väldigt vänliga och trevliga, och rummet var otroligt fint! Kommer definitivt att bo på detta hotell igen!"

Recension från 13 jan. 2020

Royal Garden Hotel
Copthorne Tara Hotel London Kensington
Copthorne Tara Hotel London Kensington
4 out of 5
Scarsdale Place, Kensington, London, England, W8 5SY
Priset är 1 606 kr per natt mellan 31 juli och 1 aug.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och frukost. Våra gäster brukar tala ...
3,6/5 Good! (1 312 recensioner)
Slitet men attraktivt pris
"Anlände runt 01.30 o fick ett rum på 4:e våningen som luktade illa. Klagade, blev uppgraderade och fick ett rum högst upp på 12:e våningen! Bodde på hotellet för över 30 år sedan. Inredning rätt sliten, men bra städning. Frukosten var "basic" och flera av personalen bar inte munskydd på rätt sätt. ..."

Recension från 23 nov. 2021

Copthorne Tara Hotel London Kensington
Point A Kensington Olympia
Point A Kensington Olympia
3.5 out of 5
42-48 West Cromwell Road, London, England, SW5 9QL
Priset är 1 431 kr per natt mellan 24 juli och 25 juli
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra ...
4,1/5 Very Good! (575 recensioner)
"Lugnt säkert och skönt område. Bra läge."

Recension från 26 okt. 2021

Point A Kensington Olympia
K+K Hotel George Kensington
K+K Hotel George Kensington
4 out of 5
1-15 Templeton Place, London, England, SW5 9NB
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 915 kr per natt mellan 17 juli och 18 juli
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala ...
4,5/5 Wonderful! (969 recensioner)
"Kallt på rummet, kalla golv. Tofflor hade varit ett bra komplement i rummet. Övrigt var mycket bra; rekommenderas."

Recension från 3 dec. 2021

K+K Hotel George Kensington
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i KensingtonKensington

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: