Reserestriktioner kan gälla för Storbritannien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

KensingtonLondon

Boka in en weekend i Kensington för att koppla av i den vackra parken med utsikt över palatset, strosa ner för den exklusiva huvudgatan och besöka gallerier och museer i det vackra området.

Kensington är en välmående del av London som är känd för sina ståtliga radhus och de vackra anlagda trädgårdarna i Kensington Gardens. Området är fullt av exklusiva shoppingmöjligheter, fina hotell och fascinerande museer. Tillbringa gärna lite tid i gallerierna och konserthallarna under din resa till Kensington.

Kensington High Street bjuder på en hel del butiker, och området präglas av en känsla av lyx och aristokrati. När du är här bör du inte missa att besöka Kensington Arcade och dess eleganta butiker. En billigare aktivitet är att slå dig ner i Kensington Gardens och njuta av den vackra utsikten över Kensington Palace.

Thackeray Gallery är känt för sin samling verk av brittiska konstnärer, och du kan köpa konstverken till bestämda priser. The Mosaic Rooms fokuserar istället på moderna utställningar från arabvärlden.

En annan fascinerande kulturell institution i Kensington är RCM Museum of Musical Instruments. Museet har en samling med cirka 1 000 instrument från 1400-talet till mitten av 1900-talet. Bland dessa finns en gitarr och en cembalo från 1500-talet och en klaviatur från 1400-talet.

Bege dig söderut till Finborough Theatre för att se en teaterföreställning eller ett musikframträdande. Teatern ligger på en refug och har ett spännande utseende. Den gröna nedre delen av den tre våningar höga tegelbyggnaden får den att sticka ut.

30 minuters promenad från Kensington ligger Brompton Cemetery, en pittoreska plats full av träd, familjemausoleer och historiska monument.

Kensington ligger i Chelsea i västra London. I området finns tunnelbanestationer som South Kensington, Gloucester Road och Kensington (Olympia), men du kan även ta dig runt i centrum med buss eller till fots. Många som reser till Kensington passar också på att besöka områden som Shepherd’s Bush och Hammersmith i närheten.


Populära sevärdheter i Kensington

Toppaktiviteter i Kensington


Topphotell i Kensington

Merit Kensington Hotel
Merit Kensington Hotel
4 out of 5
12 Penywern Road, Earls Court, London, England
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 743 kr per natt mellan 19 jan. och 20 jan.

Detta hotell i Centrala London ligger 2 km från Stamford Bridge Stadium och 2,2 km från Hyde Park. Buckingham Palace och Piccadilly Circus ligger dessutom mindre ...

4.1/5Very Good! (85 recensioner)
läge, rent o fräscht

"Rent o fräscht hotell, dock ganska små rum men bra läge och nära till tunnelbanan restauranger mm"…"

Recension från 9 mars 2020

Merit Kensington Hotel
The Exhibitionist Hotel
The Exhibitionist Hotel
5 out of 5
8-10 Queensberry Place, South Kensington, London, England
Priset är 660 kr per natt mellan 27 jan. och 28 jan.

Detta hotell i lyxstil i Centrala London ligger tio minuters promenad från Natural History Museum och Imperial College London. Royal Albert Hall och Harrods ...

4.2/5Excellent! (691 recensioner)

"A fantastic hotel in a fantastic area in London."…"

Recension från 18 mars 2020

The Exhibitionist Hotel
The Rembrandt
The Rembrandt
4 out of 5
11 Thurloe Place, Kensington, London, England
Priset är 1 149 kr per natt mellan 1 feb. och 2 feb.

Detta hotell i Centrala London ligger fem minuters promenad från Victoria and Albert Museum och Natural History Museum. Imperial College London och Harrods ligger ...

4.4/5Excellent! (1,995 recensioner)
Mysigt hotell

"Ett mysigt äldre hotell med bra läge mittemot Victoria & Albert museum. Bra frukost, sköna sängar"…"

Recension från 16 mars 2020

The Rembrandt
ibis Styles London Kensington
ibis Styles London Kensington
3 out of 5
15-25 Hogarth Road, Earls Court, Kensington, London, England
Priset är 354 kr per natt mellan 21 jan. och 22 jan.

Detta hotell i Centrala London ligger en kvarts promenad från Kensington High Street, Natural History Museum och Kensington Gardens. Kensington Palace och Victoria ...

3.6/5Good! (983 recensioner)

"Very helpful staff."…"

Recension från 10 nov. 2019

ibis Styles London Kensington
Holiday Inn London - Kensington High St.
Holiday Inn London - Kensington High St.
4 out of 5
Wrights Lane, Kensington, London, England
Priset är 635 kr per natt mellan 23 jan. och 24 jan.

Detta hotell med spa ligger i Centrala London, endast 2 km från Kensington Palace, Olympia Conference and Exhibition Centre och Royal Albert Hall. Buckingham ...

3.9/5Very Good! (972 recensioner)

"Holliday in är precis som scandic om man ska jämföra med något hotell som finns i Sverige skulle jag nog säga. Bra internationell frukost. Det dåliga är nog att de är lite trångt i rummet och att toaletten och va rätt liten."…"

Recension från 5 aug. 2019

Holiday Inn London - Kensington High St.
Copthorne Tara Hotel London Kensington
Copthorne Tara Hotel London Kensington
4 out of 5
Scarsdale Place, Kensington, London, England
Priset är 630 kr per natt mellan 16 feb. och 17 feb.

Detta hotell ligger i Centrala London, 1,7 km från Hyde Park och mindre än 5 km från Buckingham Palace och Piccadilly Circus. Trafalgar Square och Big Ben ligger ...

3.9/5Good! (1,562 recensioner)
Bra standard och läge

"Hotellet höll bra standard. Servicen var utmärkt förutom att de knackade på klockan åtta på morgonen för att städa. Det löstes enkelt med att hänga upp ”stör ej” skylten. Vi fick checka in två timmar tidigare än vad som hade angivits. Läget är bra med nära till tunnelbanan. Vi åt aldrig ..."…"

Recension från 17 feb. 2020

Copthorne Tara Hotel London Kensington
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i LondonKensington

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: