Kensington

London
Kensington Gardens som inkluderar en park
Boka in en weekend i Kensington för att koppla av i den vackra parken med utsikt över palatset, strosa ner för den exklusiva huvudgatan och besöka gallerier och museer i det vackra området.

Kensington är en välmående del av London som är känd för sina ståtliga radhus och de vackra anlagda trädgårdarna i Kensington Gardens. Området är fullt av exklusiva shoppingmöjligheter, fina hotell och fascinerande museer. Tillbringa gärna lite tid i gallerierna och konserthallarna under din resa till Kensington.

Kensington High Street bjuder på en hel del butiker, och området präglas av en känsla av lyx och aristokrati. När du är här bör du inte missa att besöka Kensington Arcade och dess eleganta butiker. En billigare aktivitet är att slå dig ner i Kensington Gardens och njuta av den vackra utsikten över Kensington Palace.

Thackeray Gallery är känt för sin samling verk av brittiska konstnärer, och du kan köpa konstverken till bestämda priser. The Mosaic Rooms fokuserar istället på moderna utställningar från arabvärlden.

En annan fascinerande kulturell institution i Kensington är RCM Museum of Musical Instruments. Museet har en samling med cirka 1000instrument från 1400-talet till mitten av 1900-talet. Bland dessa finns en gitarr och en cembalo från 1500-talet och en klaviatur från 1400-talet.

Bege dig söderut till Finborough Theatre för att se en teaterföreställning eller ett musikframträdande. Teatern ligger på en refug och har ett spännande utseende. Den gröna nedre delen av den tre våningar höga tegelbyggnaden får den att sticka ut.

30minuters promenad från Kensington ligger Brompton Cemetery, en pittoreska plats full av träd, familjemausoleer och historiska monument.

Kensington ligger i Chelsea i västra London. I området finns tunnelbanestationer som South Kensington, Gloucester Road och Kensington (Olympia), men du kan även ta dig runt i centrum med buss eller till fots. Många som reser till Kensington passar också på att besöka områden som Shepherd’s Bush och Hammersmith i närheten.


Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra


Topphotell i Kensington

Point A Kensington Olympia
Point A Kensington Olympia
3.5 out of 5
42-48 West Cromwell Road, London, England, SW5 9QL
Priset är 1 034 kr per natt mellan 29 jan. och 30 jan.
1 034 kr
per natt
29 jan. - 30 jan.
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra ...
4,1/5 Very Good! (817 recensioner)
"Bra hotell, nära till underground, tesco och restauranger när man inte orkar åka in till centrum. Ganska litet men allt som behövs på ett hotell när man vill ha ett bra ställe att slappna av på efter en lång dag."

Recension från 12 juni 2022

Point A Kensington Olympia
Holiday Inn London - Kensington High St., an IHG Hotel
Holiday Inn London - Kensington High St., an IHG Hotel
4 out of 5
Wrights Lane, Kensington, London, England, W8 5SP
Priset är 1 389 kr per natt mellan 5 feb. och 6 feb.
1 389 kr
per natt
5 feb. - 6 feb.
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fullständigt spa och frukost. Våra gäster brukar tala väl om ...
3,7/5 Good! (1 106 recensioner)
Trevligt med bra läge
"Fräscha men små rum. Tyst och lugnt. Sköna sängar men osköna kuddar. Frukostbuffén bra förutom kön till kaffeautomaterna. Saknade bryggkaffe. Bra läge."

Recension från 15 jan. 2023

Holiday Inn London - Kensington High St., an IHG Hotel
The Resident Kensington
The Resident Kensington
4 out of 5
25 Courtfield Gardens, London, England, SW5 OPG
Priset är 1 861 kr per natt mellan 2 feb. och 3 feb.
1 861 kr
per natt
2 feb. - 3 feb.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, rumsservice och parkering. Våra gäster brukar tala ...
4,6/5 Exceptional! (1 037 recensioner)
"Great location! Clean and perfect service! Great room size and fascilities."

Recension från 29 nov. 2022

The Resident Kensington
Royal Garden Hotel
Royal Garden Hotel
5 out of 5
2-24 Kensington High Street, London, England, W8 4PT
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 004 kr per natt mellan 29 jan. och 30 jan.
2 004 kr
per natt
29 jan. - 30 jan.
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 3 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
4,4/5 Wonderful! (1 055 recensioner)
"Great upgrade"

Recension från 23 jan. 2023

Royal Garden Hotel
Park International Hotel
Park International Hotel
4 out of 5
117 - 129 Cromwell Road, London, England, SW7 4DS
Priset är 1 389 kr per natt mellan 31 jan. och 1 feb.
1 389 kr
per natt
31 jan. - 1 feb.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster ...
4/5 Very Good! (1 023 recensioner)
Trevligt hotell i London
"Trevlig personal. God frukost. Väldigt västädat. Bra läge i London. Sängarna och kuddarna var dock i hårdaste laget."

Recension från 29 dec. 2022

Park International Hotel
Park Grand London Kensington
Park Grand London Kensington
4 out of 5
33-37 Hogarth Road, Kensington, London, England, SW5 0QQ
Priset är 1 596 kr per natt mellan 31 jan. och 1 feb.
1 596 kr
per natt
31 jan. - 1 feb.
Detta pensionat för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala ...
4,3/5 Excellent! (1 023 recensioner)
Basement rooms
"Många rum ligger i källaren med små fönster. Utsikten var undersidan av en air-conditioner med alla dess rör. Mycket dålig information om det."

Recension från 19 sep. 2022

Park Grand London Kensington
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i KensingtonKensington

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: