Kensington

London
Albert Memorial som inkluderar historisk arkitektur
Boka in en weekend i Kensington för att koppla av i den vackra parken med utsikt över palatset, strosa ner för den exklusiva huvudgatan och besöka gallerier och museer i det vackra området.

Kensington är en välmående del av London som är känd för sina ståtliga radhus och de vackra anlagda trädgårdarna i Kensington Gardens. Området är fullt av exklusiva shoppingmöjligheter, fina hotell och fascinerande museer. Tillbringa gärna lite tid i gallerierna och konserthallarna under din resa till Kensington.

Kensington High Street bjuder på en hel del butiker, och området präglas av en känsla av lyx och aristokrati. När du är här bör du inte missa att besöka Kensington Arcade och dess eleganta butiker. En billigare aktivitet är att slå dig ner i Kensington Gardens och njuta av den vackra utsikten över Kensington Palace.

Thackeray Gallery är känt för sin samling verk av brittiska konstnärer, och du kan köpa konstverken till bestämda priser. The Mosaic Rooms fokuserar istället på moderna utställningar från arabvärlden.

En annan fascinerande kulturell institution i Kensington är RCM Museum of Musical Instruments. Museet har en samling med cirka 1000instrument från 1400-talet till mitten av 1900-talet. Bland dessa finns en gitarr och en cembalo från 1500-talet och en klaviatur från 1400-talet.

Bege dig söderut till Finborough Theatre för att se en teaterföreställning eller ett musikframträdande. Teatern ligger på en refug och har ett spännande utseende. Den gröna nedre delen av den tre våningar höga tegelbyggnaden får den att sticka ut.

30minuters promenad från Kensington ligger Brompton Cemetery, en pittoreska plats full av träd, familjemausoleer och historiska monument.

Kensington ligger i Chelsea i västra London. I området finns tunnelbanestationer som South Kensington, Gloucester Road och Kensington (Olympia), men du kan även ta dig runt i centrum med buss eller till fots. Många som reser till Kensington passar också på att besöka områden som Shepherd’s Bush och Hammersmith i närheten.


Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra


Topphotell i Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington
Copthorne Tara Hotel London Kensington
4 out of 5
Scarsdale Place, Kensington, London, England
Priset är 1 449 kr per natt mellan 11 juni och 12 juni
1 449 kr
per natt
11 juni - 12 juni
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och frukost. Våra gäster brukar tala ...
7/10 Good! (1 703 recensioner)
"Used to small rooms when staying in London. This hotel has good space rooms. They also served a good breakfast. The staff seemed a little "grumpy" and there was always a long line to the reception desk. Also the elevators were slow, we had to wait for an elevator to come almost every time. It's in ..."

Recension från 7 juli 2022

Copthorne Tara Hotel London Kensington
Royal Garden Hotel
Royal Garden Hotel
5 out of 5
2-24 Kensington High Street, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 3 139 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
3 139 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 3 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
9/10 Wonderful! (1 005 recensioner)
Top notch
"Great hotel. Very good location. Very good breakfast"

Recension från 15 apr. 2023

Royal Garden Hotel
The Rembrandt
The Rembrandt
4 out of 5
11 Thurloe Place, Kensington, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 3 155 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
3 155 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, rumsservice dygnet runt och gym. Våra gäster brukar ...
8,8/10 Excellent! (1 114 recensioner)
Vår i London på Hotell Rembrandt
"Väldigt trevligt hotell. Ligger bra till, nära Hyde Park, Harrods, Tunnelbana och med gångavstånd till många av Londons attraktioner. Personalen var trevlig och frukosten väldigt bra."

Recension från 29 apr. 2023

The Rembrandt
Park International Hotel
Park International Hotel
4 out of 5
117 - 129 Cromwell Road, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 012 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
2 012 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster ...
8,2/10 Very Good! (1 020 recensioner)
"Bra läge, museer, Hyde Park och Royal Albert Hall i närheten. Nära till buss och tunnelbana, ex Piccadilly Line till/från Heathrow. Bra frukost. Rent i rum och matsal. Ett litet minus var den kompressor (?) som startade då och då. Hördes på våning 1 där jag bodde."

Recension från 22 mars 2023

Park International Hotel
The Resident Kensington
The Resident Kensington
4 out of 5
25 Courtfield Gardens, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 307 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
2 307 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, rumsservice och parkering. Våra gäster brukar tala väl om den hjälpsamma ...
9,2/10 Wonderful! (1 006 recensioner)
"Great location! Clean and perfect service! Great room size and fascilities."

Recension från 29 nov. 2022

The Resident Kensington
Heeton Concept Hotel Kensington
Heeton Concept Hotel Kensington
3 out of 5
15-25 Hogarth Road, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 489 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
1 489 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, reception (öppen dygnet runt) och daglig städning. Våra gäster brukar ...
7,4/10 Good! (1 005 recensioner)
Rekommenderas
"+ Rymligt modernt rum med sköna sängar. Väldigt trevlig personal. Bara ett stenkast från Earl’s Courts tunnelbana och väldigt trevligt område runt hotellet med pubar och fik. Lugnt och tyst område. - Inget som påverkade oss så mycket, men precis utanför vårt fönster nere på marken stod en stor AC-anläggning ..."

Recension från 23 feb. 2023

Heeton Concept Hotel Kensington
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i KensingtonKensington

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: