Kensington

London
Kensington Gardens som inkluderar en park

Boka in en weekend i Kensington för att koppla av i den vackra parken med utsikt över palatset, strosa ner för den exklusiva huvudgatan och besöka gallerier och museer i det vackra området.

Kensington är en välmående del av London som är känd för sina ståtliga radhus och de vackra anlagda trädgårdarna i Kensington Gardens. Området är fullt av exklusiva shoppingmöjligheter, fina hotell och fascinerande museer. Tillbringa gärna lite tid i gallerierna och konserthallarna under din resa till Kensington.

Kensington High Street bjuder på en hel del butiker, och området präglas av en känsla av lyx och aristokrati. När du är här bör du inte missa att besöka Kensington Arcade och dess eleganta butiker. En billigare aktivitet är att slå dig ner i Kensington Gardens och njuta av den vackra utsikten över Kensington Palace.

Thackeray Gallery är känt för sin samling verk av brittiska konstnärer, och du kan köpa konstverken till bestämda priser. The Mosaic Rooms fokuserar istället på moderna utställningar från arabvärlden.

En annan fascinerande kulturell institution i Kensington är RCM Museum of Musical Instruments. Museet har en samling med cirka 1 000 instrument från 1400-talet till mitten av 1900-talet. Bland dessa finns en gitarr och en cembalo från 1500-talet och en klaviatur från 1400-talet.

Bege dig söderut till Finborough Theatre för att se en teaterföreställning eller ett musikframträdande. Teatern ligger på en refug och har ett spännande utseende. Den gröna nedre delen av den tre våningar höga tegelbyggnaden får den att sticka ut.

30 minuters promenad från Kensington ligger Brompton Cemetery, en pittoreska plats full av träd, familjemausoleer och historiska monument.

Kensington ligger i Chelsea i västra London. I området finns tunnelbanestationer som South Kensington, Gloucester Road och Kensington (Olympia), men du kan även ta dig runt i centrum med buss eller till fots. Många som reser till Kensington passar också på att besöka områden som Shepherd’s Bush och Hammersmith i närheten.


Populära sevärdheter i Kensington

Toppaktiviteter i Kensington


Topphotell i Kensington

DoubleTree by Hilton London Kensington
DoubleTree by Hilton London Kensington
4 out of 5
100 Cromwell Road, London, England
Priset är 1 047 kr per natt mellan 6 feb. och 7 feb.
Detta hotell vid stranden ståtar med ett läge centralt i Centrala London, en kvarts promenad från Natural History Museum och Royal Albert Hall. Hyde Park och ...
4.2/5 Excellent! (911 recensioner)
Inte Hilton standard
"Bra läge nära tunnelbana samt parker. Hotellet lever inte riktigt upp till sona stjärnor. Sängarna var väldigt hårda. Frukosten var en riktig besvikelse. Men trevlig lounge och bar."

Recension från 28 sep. 2021

DoubleTree by Hilton London Kensington
Holiday Inn London - Kensington High St., an IHG Hotel
Holiday Inn London - Kensington High St., an IHG Hotel
4 out of 5
Wrights Lane, Kensington, London, England
Priset är 1 107 kr per natt mellan 30 jan. och 31 jan.
Detta hotell med spa ligger i Centrala London, endast 2 km från Kensington Palace, Olympia Conference and Exhibition Centre och Royal Albert Hall. Buckingham ...
3.9/5 Good! (893 recensioner)
"Holliday in är precis som scandic om man ska jämföra med något hotell som finns i Sverige skulle jag nog säga. Bra internationell frukost. Det dåliga är nog att de är lite trångt i rummet och att toaletten och va rätt liten."

Recension från 5 aug. 2019

Holiday Inn London - Kensington High St., an IHG Hotel
The Resident Kensington
The Resident Kensington
4 out of 5
25 Courtfield Gardens, London, England
Priset är 960 kr per natt mellan 6 feb. och 7 feb.
Detta hotell i Centrala London ligger en kvarts promenad från Cromwell Road, Kensington High Street och Natural History Museum. Royal Albert Hall och Hyde Park ...
4.6/5 Exceptional! (971 recensioner)
"We had a great stay at the Resident. The staff was super friendly, our room was fresh and clean with a comfortable bed, and my partner loved the fact that there was a bath tub!"

Recension från 2 mars 2020

The Resident Kensington
Millennium Gloucester Hotel London Kensington
Millennium Gloucester Hotel London Kensington
4 out of 5
4-18 Harrington Gardens, London, England
Priset är 1 068 kr per natt mellan 30 jan. och 31 jan.
Detta hotell i Centrala London ligger tio minuters promenad från Cromwell Road, Natural History Museum och Imperial College London. Victoria and Albert Museum ...
3.6/5 Good! (936 recensioner)
"Mycket stora rum för att vara London,ombonat och trevligt !"

Recension från 24 nov. 2021

Millennium Gloucester Hotel London Kensington
Park Grand London Kensington
Park Grand London Kensington
4 out of 5
33-37 Hogarth Road, Kensington, London, England
Priset är 916 kr per natt mellan 26 jan. och 27 jan.
Detta pensionat i Centrala London ligger tio minuters promenad från Cromwell Road och Kensington High Street. Natural History Museum och Kensington Gardens ligger ...
4.3/5 Excellent! (959 recensioner)
"Toppen på alla sätt, vänlig och proffsig service. Det enda vi inte var nöjda med var frukosten som man kan hitta bättre alternativ för i närheten."

Recension från 3 mars 2020

Park Grand London Kensington
Gainsborough Hotel
Gainsborough Hotel
3.5 out of 5
7-11 Queensberry Street, Kennsington, London, England
Priset är 748 kr per natt mellan 24 jan. och 25 jan.
Detta hotell i Centrala London ligger nära Natural History Museum och Cromwell Road. Victoria and Albert Museum och Science Museum ligger också tio minuter härifrån. ...
4.2/5 Excellent! (35 recensioner)
"good hotel to stay with affordable price"

Recension från 5 jan. 2022

Gainsborough Hotel
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i KensingtonKensington

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: