Paddington

London
Paddington presenterar en å eller flod, en bro och båtkörning
Utforska de vackra kanalerna och den spännande arkitekturen i detta historiska område, som blivit känt genom en fiktiv björn från Peru.

Kanaler och parker ramar in det grönskande distriktet Paddington i centrala London. Det är känt för sin historiska tågstation, sitt berömda sjukhus och en tecknad björn som älskar marmelad. Området har många vackra hem i georgiansk stil, välvårdade torg och varierad shopping.

Den spektakulära Fan Bridge är utformad efter en traditionell japansk solfjäder. Bron är 20meter lång och går över Paddington Basin. Bron öppnas på samma sätt som en solfjäder. Besök även den lika imponerande Rolling Bridge, som rullar ihop sig till en boll. Du kan se båda röra sig klockan 12.00 på onsdagar och fredagar.

På tisdagar och torsdagar kan du istället besöka Merchant Square och dess livliga marknad med gatumat. Här kan du njuta av en mängd internationella rätter, från franskt till libanesiskt.

Praed Street är kantad med souvenirbutiker och restauranger. Ät gärna lunch eller middag på en av gatans många uteserveringar och titta på människorna som går förbi. På sommaren kan du se filmer på en storbildskärm på Sheldon Square.

På St. Mary’s Hospital föddes den Oscarvinnande skådespelerskan Emma Thompson, datapionjären Alan Turing samt prinsarna William och Harry. Sjukhuset är känt i hela världen som platsen där Sir Alexander Fleming upptäckte penicillinet. På sjukhuset hittar du Alexander Fleming Laboratory Museum där du kan lära dig mer om Flemings vetenskapliga upptäckt.

Besök även Paddington Station och beundra dess vackra arkitektur, med smyckade valv och glastak. Se bronsstatyn föreställande tågstationens arkitekt, Isambard Kingdom Brunel, mellan plattform8 och 9. Barnen kommer att tycka om statyn på plattform1 som föreställer den fiktiva Björnen Paddington, som har fått sitt namn efter tågstationen.

Du kan ta en båt från Paddington till Camden eller Little Venice. Hyr en trampbåt och få lektioner vid kanalen.

Paddington ligger i centrala London, mellan Regent’s Park och Hyde Park. Området är en knutpunkt för transport och har anslutningar till flera destinationer i London och hela Storbritannien. Du tar dig enkelt hit med tunnelbana eller buss.

Koppla av på en uteservering medan du beundrar exempel på innovativ ingenjörsteknik och arkitektur i Paddington.


Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra


Topphotell i Paddington

Lancaster Court Hotel
Lancaster Court Hotel
3 out of 5
202-204 Sussex Gardens, London, England
Priset är 1 190 kr per natt mellan 4 juni och 5 juni
1 190 kr
per natt
4 juni - 5 juni
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, reception (öppen dygnet runt) och daglig städning. Våra gäster brukar ...
6,8/10 (588 recensioner)
Jättebra
"Jättebra"

Recension från 16 apr. 2023

Lancaster Court Hotel
Corus Hyde Park Hotel
Corus Hyde Park Hotel
4 out of 5
1 Lancaster Gate, 1-7, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 030 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
2 030 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och frukost. Våra gäster brukar tala ...
7/10 Good! (1 000 recensioner)
Fint läge vid Hyde Park.
"Prisvärt hotell med fint läge vid Hyde Park. Trevlig personal och bra frukost. Rekommenderas!"

Recension från 2 maj 2023

Corus Hyde Park Hotel
Park Grand Paddington Court
Park Grand Paddington Court
4 out of 5
27 Devonshire Terrace, Paddington, London, England
Priset är 1 754 kr per natt mellan 11 juni och 12 juni
1 754 kr
per natt
11 juni - 12 juni
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster ...
7,4/10 Good! (1 001 recensioner)
"Bra läge till Paddington station när man ankommer med tåg från Heathrow och även till flertalet tunnelbanelinjer! Rummet lite litet men kommer absolut bo där igen nästa gång vi besöker London! Man spenderar trots allt inte så mycket tid på rummet :)"

Recension från 21 maj 2023

Park Grand Paddington Court
Mitre House Hotel
Mitre House Hotel
3 out of 5
178-186 Sussex Gardens, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 065 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
2 065 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster brukar ...
8/10 Very Good! (1 001 recensioner)
Fantastisk
"Vi var där för en natt! Perfekt läge med en fantastisk personal. Hotellreceptionisterna va väldigt trevliga, hjälpsamma och vänliga , härlig energi som fick oss att känna oss hemma direkt. Tusen tack till er! Rekommenderar detta boende starkt."

Recension från 7 maj 2023

Mitre House Hotel
Tudor Court Hotel
Tudor Court Hotel
3 out of 5
10-12 Norfolk Square, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 606 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
1 606 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, reception (öppen dygnet runt) och daglig städning. Våra gäster brukar ...
8,2/10 Very Good! (442 recensioner)
Bra
"Bra service"

Recension från 21 mars 2023

Tudor Court Hotel
Point A Hotel - Paddington
Point A Hotel - Paddington
3.5 out of 5
41-47 Praed Street, London, England
Full återbetalning
Priset är 1 930 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
1 930 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster brukar tala ...
8,4/10 Very Good! (1 003 recensioner)
Andra gången vi väljer Point A hotel Paddington
"Detta är andra gången vi bor på detta hotellet och vi verkligen älskar det. Hotellet känns modernt och rent. De kan förvara våra väskor de gånger vi kommit tidigt och det är perfekt med gångavstånd till både Paddington station (där Heathrow express går) och till Oxford Street."

Recension från 29 maj 2023

Point A Hotel - Paddington
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i PaddingtonPaddington

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: