Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Flygdestinationer Afrika

Populära städer att besöka i Afrika

Förslag på billiga flygresor till Afrika

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 806 kr för enkelflyg och 1 744 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
TAP Portugal
Air France
TAP Portugal
KLM
Iberia
Air France
Vueling Airlines
Aegean
KLM
Vueling Airlines
KLM
Air France
Lufthansa
TAP Portugal
Air France
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Kenya Airways

Boka din resa till Afrika

Expedia erbjuder flyg till Afrika för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Afrika och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Afrika på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Afrika.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Afrika med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Afrika. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Afrika.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Afrika under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Afrika erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.