Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Täby centrum

Ikväll 19 dec - 20 dec
Till helgen 21 dec - 23 dec
Nästa helg 28 dec - 30 dec

Populära hotell nära Täby centrum

Se alla 324 boenden i Täby centrum
Näsby Slott
Näsby Slott
3.0 av 5.02,6 km från Täby centrum
3,5/5 (35 recensioner)
Hämta priser per nattför 2 gäster

Enkelrummet i tillbyggnaden var väl inget att skriva hem till mor om direkt...men slottsmiljön med parken vid vattnet, närheten till Stockholm, enkelheten med parkering och en helt OK frukost gjorde detta till ett extremt prisvärt alternativ jämfört med centrala business-hotell eller ...

Recension från 28 aug 2018
Memory Hotel
Memory Hotel
4.0 av 5.014 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,1/5 (250 recensioner)
804 kr per nattför 2 gäster

Kanon hotell med bra service nära Kistamässan. Perfekt när man ska till comic con.

Recension från 17 sep 2018
Scandic Star Sollentuna
Scandic Star Sollentuna
3.5 av 5.013 km från Täby centrum
Gratis avbokning
3,8/5 (788 recensioner)
715 kr per nattför 2 gäster

Fint hotell nära köpcenter och min Bror. Lite kallt i frukostavdelningen.

Recension från 17 dec 2018
Såstaholm Hotel & Konferens
Såstaholm Hotel & Konferens
4.0 av 5.05,4 km från Täby centrum
4,5/5 (218 recensioner)
1 161 kr per nattför 2 gäster

God mat. Fantastisk frukost. Mysig miljö

Recension från 31 aug 2018
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm
4.5 av 5.09,4 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,1/5 (1 108 recensioner)
739 kr per nattför 2 gäster

Bästa gänget jobbar här och jätte fint hotel . /Anahit:)

Recension från 26 nov 2018
At Home
At Home
3.0 av 5.012 km från Täby centrum
Gratis avbokning
5 762 kr per nattför 2 gäster
Best Western Hotel Danderyd
Best Western Hotel Danderyd
3.5 av 5.05,8 km från Täby centrum
4,2/5 (278 recensioner)
754 kr per nattför 2 gäster

Ett bra välstädat hotell trevlig personalens läge

Recension från 17 aug 2018
Forenom Aparthotel Stockholm Kista
Forenom Aparthotel Stockholm Kista
3.0 av 5.013 km från Täby centrum
4,1/5 (110 recensioner)
759 kr per nattför 2 gäster

Prisvärt, bekvämt och praktiskt boende med bra läge för arbete i Kista. Modernt, nytt och fräscht. Praktiskt möblerade rum med pentry, kylskåp och micro. Bekväm säng. Hjälpsam och trevlig personal. Bra frukostbuffe.

Recension från 24 nov 2018
Connect Hotel Kista
Connect Hotel Kista
3.0 av 5.014 km från Täby centrum
4,0/5 (597 recensioner)
713 kr per nattför 2 gäster

Bra hotell med tillgång till garage till ett bra pris samt bra läge nära T-banestation.

Recension från 2 nov 2018

Reseguide: Hotell nära Täby centrum i Täby centrum

Hotell Täby centrum: Täby ligger femton minuter norr om Stockholm, men är trots sin närhet till huvudstaden en självständig ort i sig. Med sitt läge nära natur och vatten, och med aktiviteter och shopping i absolut toppklass, har Täby utvecklats till en stark handels- och mötesplats. Här finns mängder av aktiviteter och möjligheter för alla åldrar.

Bo nära stad och natur

I Täby möts storstadens bekvämligheter och möjligheter med en vacker uppländsk natur på ett alldeles unikt sätt. Med boende på hotell i Täby har du alla möjligheter att uppleva Stockholmsområdet från ett nytt perspektiv, och anledningarna att åka in till huvudstaden blir färre och färre för varje dag i takt med att Täby växer. Och närheten till sjöar och skogar, med mängder av vackra naturområden och möjligheter till friluftsaktiviteter, gör att ditt boende i Täby blir en garanterad fullträff.

Bo nära shopping i toppklass

Den som älskar shopping har alla anledningar att besöka Täby. Här finns en av Sveriges bästa gallerior, Täby Centrum, som har ett butiks- och serviceutbud i en klass helt för sig. Med boende på hotell i Täby har du alltid nära till shopping i absolut toppklass, och med ett stort utbud av butiker – allt från mindre, svenska kedjor till stora internationella märken som Tommy Hilfiger och Apple – skapas en unik mix av shoppingmöjligheter som passar alla sällskap och som erbjuder något för alla besökare. Täby Centrum har förutom butiker och servicebutiker även gott om serveringar, matbutiker och spännande restauranger med mat från alla världens hörn.

Friluftsaktiviteter i Täbytrakten

Täby har flera vackra naturområden med skogar och sjöar, och det finns mängder av aktiviteter utanför hotellet för den som är intresserad av natur och frisk luft. Cykla längs någon av cykellederna eller kasta dig ut på en mountainbikebana, ta promenader längs stigarna kring sjöarna i trakten eller ge dig ut på en löprunda längs något av löpspåren. Vintertid finns det gott om möjligheter till långfärdsskridskoåkning på sjöarna i området, eller skidåkning längs någon av Täbytraktens skidspår.

Spela golf i Täby

I de natursköna trakterna i Täby finns flera golfbanor av hög kvalitet, och massor av möjligheter att utveckla ditt spel under din vistelse här. Oavsett om du är erfaren golfare eller precis har börjat spela så kan klubbarna här hjälpa dig med nya utmaningar och att nå dina mål. Anläggningarna har alla faciliteter som krävs för den perfekta golfupplevelsen, och ligger i naturskön omgivning med sjöar och skogar. Arninge Golfklubb, Jarlabanke Golfklubb och Täby Golfklubb har alla varsin 18-hålsbana i vacker uppländsk miljö, servering och golfshop. Få hjälp av experter att komplettera din utrustning eller vid inköp av ny, eller öva upp din sving på någon av klubbarnas driving range.

Billigt boende i Täby

Att ta del av den unika mix av stadsliv och närhet till natur som Täby erbjuder, och de förstklassiga shoppingmöjligheterna som finns i Täby Centrum, behöver inte kosta särskilt mycket. Med ett billigt boende i Täby får du nära till allt vad trakten har att erbjuda i termer av naturområden, golf och shopping, men samtidigt pengar över till annat.