Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Täby centrum

Ikväll 16 feb. - 17 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära Täby centrum

Se alla 354 boenden i Täby centrum
Näsby Slott
Näsby Slott
3.0 av 5.02,6 km från Täby centrum
3,5/5 (37 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Överlag bra och mysigt, men utcheckningstid redan kl 9:30, vilket är negativt för mig.

Recension från 12 nov 2018
Connect Hotel Kista
Connect Hotel Kista
3.0 av 5.014 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,0/5 (622 recensioner)
642 kr per natt för 2 gäster

Det vart en kort vistelse, men var väldigt positivt.

Recension från 12 nov 2018
Såstaholm Hotel & Konferens
Såstaholm Hotel & Konferens
4.0 av 5.05,4 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,5/5 (227 recensioner)
1 295 kr per natt för 2 gäster

Efter att ha gift oss bestämde vi oss för att fira detta på tu man hand på Såstaholm. Vilket mottagande! Vi blev gratulerade vid incheckningen och fick ett underbart hörnrum vid ena sidoflygeln. När vi kom till vår middag hade de skärmat av med draperier så att vi fick en avskild och mer intim middag. ...

Recension från 31 okt 2018
Best Western Hotel Danderyd
Best Western Hotel Danderyd
3.5 av 5.05,8 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,2/5 (293 recensioner)
711 kr per natt för 2 gäster

Lite dålig ventilation på rummet. Var tvungen att ha öppet fönster.

Recension från 29 okt 2018
Scandic Kista
Scandic Kista
3.5 av 5.014 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,2/5 (224 recensioner)
804 kr per natt för 2 gäster

Bra läge nära till kista centrum bra att komma men bil

Recension från 26 nov 2018
The Studio Hotel
The Studio Hotel
3.5 av 5.014 km från Täby centrum
Gratis avbokning
3,0/5 (1 recensioner)
1 562 kr per natt för 2 gäster

Newbuilt, nice and a clean hotel. Helpfull staff. Newbuilt so no personality and quite boring. No bar and there was no possibility to buy anything from the reception. The fridge in the room was also empty. The shower was pending from cold/hot water and the pressure was weak. The floor in bathroom ...

Recension från 11 feb 2019
Memory Hotel
Memory Hotel
4.0 av 5.014 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,1/5 (269 recensioner)
1 045 kr per natt för 2 gäster

Rent och trevligt, god frukost och sköna sängar. Lyxig känsla på rummet. Dock dålig ventilation, supervarmt i korridoren och varmt på rummet trots öppet fönster, men var ju varmt ute också.

Recension från 4 nov 2018
Freys Hotel
Freys Hotel
4.0 av 5.013 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,3/5 (2 820 recensioner)
968 kr per natt för 2 gäster

Utmärkt läge. Fin frukost. Vänlig personal. Tyst läge.

Recension från 7 jan 2019
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm
4.5 av 5.09,4 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,1/5 (1 218 recensioner)
860 kr per natt för 2 gäster

Trevlig personal och fantastisk frukost . Härlig natur runt hotellet för trevliga promenader.

Recension från 25 jan 2019

Reseguide: Hotell nära Täby centrum i Täby centrum

Hotell Täby centrum: Täby ligger femton minuter norr om Stockholm, men är trots sin närhet till huvudstaden en självständig ort i sig. Med sitt läge nära natur och vatten, och med aktiviteter och shopping i absolut toppklass, har Täby utvecklats till en stark handels- och mötesplats. Här finns mängder av aktiviteter och möjligheter för alla åldrar.

Bo nära stad och natur

I Täby möts storstadens bekvämligheter och möjligheter med en vacker uppländsk natur på ett alldeles unikt sätt. Med boende på hotell i Täby har du alla möjligheter att uppleva Stockholmsområdet från ett nytt perspektiv, och anledningarna att åka in till huvudstaden blir färre och färre för varje dag i takt med att Täby växer. Och närheten till sjöar och skogar, med mängder av vackra naturområden och möjligheter till friluftsaktiviteter, gör att ditt boende i Täby blir en garanterad fullträff.

Bo nära shopping i toppklass

Den som älskar shopping har alla anledningar att besöka Täby. Här finns en av Sveriges bästa gallerior, Täby Centrum, som har ett butiks- och serviceutbud i en klass helt för sig. Med boende på hotell i Täby har du alltid nära till shopping i absolut toppklass, och med ett stort utbud av butiker – allt från mindre, svenska kedjor till stora internationella märken som Tommy Hilfiger och Apple – skapas en unik mix av shoppingmöjligheter som passar alla sällskap och som erbjuder något för alla besökare. Täby Centrum har förutom butiker och servicebutiker även gott om serveringar, matbutiker och spännande restauranger med mat från alla världens hörn.

Friluftsaktiviteter i Täbytrakten

Täby har flera vackra naturområden med skogar och sjöar, och det finns mängder av aktiviteter utanför hotellet för den som är intresserad av natur och frisk luft. Cykla längs någon av cykellederna eller kasta dig ut på en mountainbikebana, ta promenader längs stigarna kring sjöarna i trakten eller ge dig ut på en löprunda längs något av löpspåren. Vintertid finns det gott om möjligheter till långfärdsskridskoåkning på sjöarna i området, eller skidåkning längs någon av Täbytraktens skidspår.

Spela golf i Täby

I de natursköna trakterna i Täby finns flera golfbanor av hög kvalitet, och massor av möjligheter att utveckla ditt spel under din vistelse här. Oavsett om du är erfaren golfare eller precis har börjat spela så kan klubbarna här hjälpa dig med nya utmaningar och att nå dina mål. Anläggningarna har alla faciliteter som krävs för den perfekta golfupplevelsen, och ligger i naturskön omgivning med sjöar och skogar. Arninge Golfklubb, Jarlabanke Golfklubb och Täby Golfklubb har alla varsin 18-hålsbana i vacker uppländsk miljö, servering och golfshop. Få hjälp av experter att komplettera din utrustning eller vid inköp av ny, eller öva upp din sving på någon av klubbarnas driving range.

Billigt boende i Täby

Att ta del av den unika mix av stadsliv och närhet till natur som Täby erbjuder, och de förstklassiga shoppingmöjligheterna som finns i Täby Centrum, behöver inte kosta särskilt mycket. Med ett billigt boende i Täby får du nära till allt vad trakten har att erbjuda i termer av naturområden, golf och shopping, men samtidigt pengar över till annat.