Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Täby centrum

Ikväll 23 juli - 24 juli
Till helgen 26 juli - 28 juli
Nästa helg 2 aug. - 4 aug.

Populära hotell nära Täby centrum

Se alla 410 boenden i Täby centrum

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Scandic Täby
Scandic Täby
3.5 av 5.01.4 km från Täby centrum
Gratis avbokning
3,8/5 (420 recensioner)
978 kr per natt för 2 gäster

Strul vi betalning i restarangen! Renovering runt omkring!

Recension från 11 mars 2019
Näsby Slott
Näsby Slott
3.5 av 5.02.6 km från Täby centrum
3,4/5 (39 recensioner)
1 210 kr per natt för 2 gäster

Överlag bra och mysigt, men utcheckningstid redan kl 9:30, vilket är negativt för mig.

Recension från 12 nov. 2018
Exclusive Modern House 300 m From Station. Close to City, Water and Nature
Exclusive Modern House 300 m From Station. Close to City, Water and Nature
2.5 km från Täby centrum
5,0/5 (1 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Highly recommended; we enjoyed this beautiful house very much. A perfect base for discovering Stockholm and the surrounding area.

Recension från 30 juli 2018
Small Modern own House, 300 m From Station
Small Modern own House, 300 m From Station
2.2 km från Täby centrum
Hämta priser per natt för 2 gäster
Modernt och Bekvämt Boende - Stockholm Samt Naturen Runt Hörnet
Modernt och Bekvämt Boende - Stockholm Samt Naturen Runt Hörnet
2.4 km från Täby centrum
Hämta priser per natt för 2 gäster
Nära Till Havet och Staden
Nära Till Havet och Staden
4.5 km från Täby centrum
Hämta priser per natt för 2 gäster
Såstaholm Hotel & Konferens
Såstaholm Hotel & Konferens
4.0 av 5.05.4 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,5/5 (244 recensioner)
1 450 kr per natt för 2 gäster

Lugnt och treligtställe med en fantastisk god och riklig frukost.

Recension från 21 juli 2019
Rösjöbaden Camping & Stugby
Rösjöbaden Camping & Stugby
3.0 av 5.08.5 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,1/5 (12 recensioner)
1 190 kr per natt för 2 gäster

Fint ställe inklusive omgivning, egen stuga som var i princip helt nybyggd. Enda nackdlen var att reception öppnade kl 9 men se till att göra allt klart före 19 kvällen innan om avresa sker innan 9. Detta var lite bristfällig info om.

Recension från 10 sep. 2018
Hotell Danderyds Gästeri
Hotell Danderyds Gästeri
3.0 av 5.06.1 km från Täby centrum
Gratis avbokning
4,6/5 (102 recensioner)
1 030 kr per natt för 2 gäster

Underbart litet hotell inte så långt från city men nära till t-bana t.ex. Lugnt och fint trots trafikled nära med vacker trädgård på baksidan där man kan sitta ute varma kvällar. Fantastisk service. Kanongod mat och frukosten har allt man kan önska sig enligt min smak i alla fall.

Recension från 8 nov. 2018
Karta

Reseguide: Hotell nära Täby centrum i Täby centrum

Hotell Täby centrum: Täby ligger femton minuter norr om Stockholm, men är trots sin närhet till huvudstaden en självständig ort i sig. Med sitt läge nära natur och vatten, och med aktiviteter och shopping i absolut toppklass, har Täby utvecklats till en stark handels- och mötesplats. Här finns mängder av aktiviteter och möjligheter för alla åldrar.

Bo nära stad och natur

I Täby möts storstadens bekvämligheter och möjligheter med en vacker uppländsk natur på ett alldeles unikt sätt. Med boende på hotell i Täby har du alla möjligheter att uppleva Stockholmsområdet från ett nytt perspektiv, och anledningarna att åka in till huvudstaden blir färre och färre för varje dag i takt med att Täby växer. Och närheten till sjöar och skogar, med mängder av vackra naturområden och möjligheter till friluftsaktiviteter, gör att ditt boende i Täby blir en garanterad fullträff.

Bo nära shopping i toppklass

Den som älskar shopping har alla anledningar att besöka Täby. Här finns en av Sveriges bästa gallerior, Täby Centrum, som har ett butiks- och serviceutbud i en klass helt för sig. Med boende på hotell i Täby har du alltid nära till shopping i absolut toppklass, och med ett stort utbud av butiker – allt från mindre, svenska kedjor till stora internationella märken som Tommy Hilfiger och Apple – skapas en unik mix av shoppingmöjligheter som passar alla sällskap och som erbjuder något för alla besökare. Täby Centrum har förutom butiker och servicebutiker även gott om serveringar, matbutiker och spännande restauranger med mat från alla världens hörn.

Friluftsaktiviteter i Täbytrakten

Täby har flera vackra naturområden med skogar och sjöar, och det finns mängder av aktiviteter utanför hotellet för den som är intresserad av natur och frisk luft. Cykla längs någon av cykellederna eller kasta dig ut på en mountainbikebana, ta promenader längs stigarna kring sjöarna i trakten eller ge dig ut på en löprunda längs något av löpspåren. Vintertid finns det gott om möjligheter till långfärdsskridskoåkning på sjöarna i området, eller skidåkning längs någon av Täbytraktens skidspår.

Spela golf i Täby

I de natursköna trakterna i Täby finns flera golfbanor av hög kvalitet, och massor av möjligheter att utveckla ditt spel under din vistelse här. Oavsett om du är erfaren golfare eller precis har börjat spela så kan klubbarna här hjälpa dig med nya utmaningar och att nå dina mål. Anläggningarna har alla faciliteter som krävs för den perfekta golfupplevelsen, och ligger i naturskön omgivning med sjöar och skogar. Arninge Golfklubb, Jarlabanke Golfklubb och Täby Golfklubb har alla varsin 18-hålsbana i vacker uppländsk miljö, servering och golfshop. Få hjälp av experter att komplettera din utrustning eller vid inköp av ny, eller öva upp din sving på någon av klubbarnas driving range.

Billigt boende i Täby

Att ta del av den unika mix av stadsliv och närhet till natur som Täby erbjuder, och de förstklassiga shoppingmöjligheterna som finns i Täby Centrum, behöver inte kosta särskilt mycket. Med ett billigt boende i Täby får du nära till allt vad trakten har att erbjuda i termer av naturområden, golf och shopping, men samtidigt pengar över till annat.