Resor till Turkiet

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Populära destinationer i Turkiet

Erbjudanden på paketresor till Turkiet

Agora Life Hotel
Hotel Uyan - Special Class
GLK PREMIER Regency Suites & Spa - Special Class
Esans Hotel - Special Class
Dersaadet Hotel - Special Class

Topphotell i Turkiet

Sultanhan Hotel - Special Class
Sultanhan Hotel - Special Class
4 out of 5
Piyer Loti Cad No:7, Istanbul, Istanbul, 34122
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 249 kr per natt mellan 6 feb. och 7 feb.
1 249 kr
per natt
6 feb. - 7 feb.
4,5/5 Wonderful! (1 066 recensioner)
"Perfekt hotell om du vill ha gång avstånd till alla sevärdheter i den gamla delen i Istanbul. Jättetrevlig och hjälpsam personal. Mysigt att äta frukost med en utsikt över Istanbul. Hotellet ligger på en lugnare gata. Det är en stor stad, med nästan 20 miljoner enligt befolkningen där, så ibland ..."

Recension från 5 dec. 2022

Sultanhan Hotel - Special Class
Akra Hotel
Akra Hotel
5 out of 5
Lara Yolu, Antalya, Antalya, 07100
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 399 kr per natt mellan 4 feb. och 5 feb.
1 399 kr
per natt
4 feb. - 5 feb.
4,6/5 Exceptional! (1 050 recensioner)
Excellent
"Det var en fantastiskt upplevelse ."

Recension från 12 juli 2022

Akra Hotel
Swissotel The Bosphorus Istanbul
Swissotel The Bosphorus Istanbul
5 out of 5
Visnezade Mah. Acisu Sok. NO. 19, Macka Besiktas, Istanbul, Istanbul, 34357
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 3 684 kr per natt mellan 20 feb. och 21 feb.
3 684 kr
per natt
20 feb. - 21 feb.
4,6/5 Wonderful! (1 015 recensioner)
"I det stora hela var allting bra med hotellet. Perfekt läge och lätta att ta sig överallt då det var liten promenad till båtar, Metro, spårvagn samt bussar. Servicen var fantastisk, lättatt få kontakt med personal som hjälpte till med allt samt att de var kunniga. Stor frukost där man verkligen inte ..."

Recension från 26 apr. 2022

Swissotel The Bosphorus Istanbul
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Turkiet just nu?
På vår sida med reseråd under covid-19 har vi samlat den senaste informationen om karantänkrav och reserestriktioner för Turkiet.
Hur mycket kostar ett semesterpaket till Turkiet?
Det billigaste semesterpaketet till Turkiet kan du få för bara 5,108 kr, så du kan boka in din drömresa utan att det kostar skjortan. Slå ihop flyg, hotell och ännu mer för att skapa ett paket som uppfyller alla dina önskemål.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Turkiet?
Ett bra sätt att spara både tid och pengar är att kombinera alla dina bokningar med Expedia. Flyg, boende, hyrbil och rundturer – vi har allt du kan behöva. Plocka ut en kombination som uppfyller just dina önskemål så har du möjlighet att spara oväntat mycket. Vi förstår att alla har olika preferenser, så vi erbjuder alternativ från fler än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i alla delar av världen. Detta ger dig möjligheten att utforma ett unikt semesterpaket till Turkiet.
Var ska man bo i Turkiet?
Det råder ingen brist på bra platser att uppleva i Turkiet, såsom Istanbul. I denna stad möts du av omtyckta utflyktsmål som Blå moskén och Hagia Sofia. Du kan även åka till Bodrum, där du finner Bodrums slott och Bodrums väderkvarnar. Har du tid kan du besöka båda dessa händelserika städer.
Vilka är de bästa hotellen i Turkiet?
Surmeli Istanbul Hotel och Elite World Business Hotel ved utan tvekan hur man får gäster att må bra i Istanbul. Om din resplan även för dig till Kaş kan du rikta fokus på Ekici Hotel eller Aqua Princess Hotel, som båda är mycket populära boendealternativ.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Turkiet?
är en utmärkt månad att åka på semester till Turkiet om du har en budget att förhålla dig till. är jämförelsevis en något dyrare månad att åka på semester. Om du vill semestra när det är färre turister är den bästa tiden att resa i , men det finns inget som slår Turkiet i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Turkiet?
Om du bokar din flygresa tidigt med Expedia har du en sak mindre att oroa dig över. Många flygbolag presenterar sina biljettpriser upp till 12 månader i förväg, och det är vanligtvis då det är billigast att boka. Om du råkar vara sent ute kan du ibland hitta lågpriser bara några veckor innan avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Turkiet från Expedia?
Oavsett om du söker hotell och flyg eller en hyrbil, kan Expedia hjälpa dig att sätta ihop ett resepaket till Turkiet som är perfekt för dig. Planerar du en veckas semester eller två? Överväg då att boka ett paket med hyrbil, hotell och flyg. Om du planerar en kortare semester passar det kanske bättre att boka ett hotell och ett flyg. Rundturer och upplevelser kan bokas i efterhand. Med våra paketresor kan du spara stort.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Turkiet?
En paketresa kan du anpassa efter din egen budget, och det är ett smart sätt att få pengarna att räcka längre. Du bestämmer själv hur många delar du lägger till i paketet. Välj fritt bland flyg, hotell och hyrbil beroende på vad som passar dig.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Turkiet på Expedia?
Ja, det kan du. Med en paketresa är det du som bestämmer. Oavsett om du planerar att flyga till Turkiet i ekonomi eller första klass behöver du bara välja från de tillgängliga flybolagen. Expedia kan erbjuda alternativ från över 500 olika flygbolag i hela världen.

Populära sevärdheter att besöka