Billiga hotell - Upplands Väsby

Se alla 97 hotell i Upplands Väsby
Scandic Infra City
Scandic Infra City

Kanalvägen 10, Upplands Vasby 194 61

3.5 av 5.0
4,1 av 5 (336 recensioner)

Detta hotell i Bollstanäs ligger nära Inframässan och Infra City. Sollentuna Golfklubb ligger 4,9 km härifrån.

1.162 SEK
Connect Hotel Arlanda
Connect Hotel Arlanda
5,2 km från Upplands Väsby
3.0 av 5.0
3,8 av 5 (3 360 recensioner)

Detta hotell med miljövänlig profil nära flygplatsen ligger 0,7 km från Köpcentret Eurostop och mindre än 5 km från Märsta …

629 SEK
Best Western Plus Sthlm Bromma
Best Western Plus Sthlm Bromma
12,6 km från Upplands Väsby
4.0 av 5.0
4,2 av 5 (901 recensioner)

Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Bromma ligger mindre än 2 km från Bromma Blocks och Solvalla. Marabouparken oc …

616 SEK
Best Western and hotel
Best Western and hotel
15,9 km från Upplands Väsby
3.5 av 5.0
4,2 av 5 (135 recensioner)

Detta hotell i Centrala Stockholm ligger en kvarts promenad från Stockholm City Conference Centre, Kungliga operan och …

760 SEK
Comfort Hotel Stockholm
Comfort Hotel Stockholm
16,1 km från Upplands Väsby
3.0 av 5.0
3,8 av 5 (1 159 recensioner)

Detta hotell ligger i Centrala Stockholm, mindre än 2 km från Stadshuset, Kungliga operan och Stockholms medeltidsmuseum.

899 SEK
Scandic Continental
Scandic Continental
16,4 km från Upplands Väsby
3.5 av 5.0
4,3 av 5 (810 recensioner)

Detta hotell i Centrala Stockholm ligger tio minuters promenad från Stockholm Waterfront Congress Centre och Stadshuset. …

1.182 SEK
Grand Hôtel Stockholm
Grand Hôtel Stockholm
16,8 km från Upplands Väsby
5.0 av 5.0
4,7 av 5 (1 011 recensioner)

Detta hotell i lyxstil i Centrala Stockholm ligger tio minuters promenad från Nationalmuseum, Kungliga operan och Stockholm …

2.465 SEK
Rygerfjord Hotel & Hostel
Rygerfjord Hotel & Hostel
17,4 km från Upplands Väsby
2.0 av 5.0
3,7 av 5 (349 recensioner)

Detta vandrarhem i Centrala Stockholm ligger mindre än 2 km från Monteliusvagen, Stockholms slott och Stockholms …

408 SEK
Hilton Stockholm Slussen
Hilton Stockholm Slussen
17,7 km från Upplands Väsby
4.0 av 5.0
4,2 av 5 (4 238 recensioner)

Hilton Stockholm Slussen har ett praktiskt läge inom gångavstånd från de främsta turistattraktionerna och erbjuder underbar …

1.192 SEK
Nofo Loft
Nofo Loft
18,3 km från Upplands Väsby
2.5 av 5.0
4 av 5 (783 recensioner)

Detta hotell i Centrala Stockholm ligger mindre än 2 km från Talent Gallery, Fotografiska museet och Stockholms slott. …

761 SEK
Dölj innehåll

Begränsa din sökning

Reseguide: Hotell Upplands Väsby

Hotell Upplands Väsby: Upplands Väsby är ett populärt och snabbt växande samhälle i Stockholms län. Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats, det rika lokala shopping- och nöjesutbudet och den underbara naturen gör att många turister söker sig hit. Här finns gott om prisvärda och trevliga hotell och andra boenden för en härlig vistelse.

Ett växande service- och nöjesutbud

För hundra år sedan var Upplands Väsby bara ett litet stationssamhälle längs järnvägen mellan Uppsala och Stockholm, men med tiden tog inflyttningen fart och numera bor här drygt 40 000 människor. Serviceutbudet och nöjeslivet har hållit jämna steg och Upplands Väsby har idag massor att erbjuda – oavsett om du reser i arbetet eller semestrar med familjen.

En härlig natur och fantastiska upplevelser

Upplands Väsby ligger mitt i underbara Uppland och när du bor på hotell i Upplands Väsby behöver du inte gå långt innan du känner landsbygdens stillhet och lugn omkring dig. Ett trevligt nöje för hela familjen är att besöka Gunnes gård som är ett friluftsmuseum med vikingaprofil. Här får barn och vuxna prova på hur det var att bo på en bondgård under vikingatiden och träffa grisar, får, höns och kor. Det finns även gott om fornlämningar och runstenar i området.

För en riktigt härlig naturupplevelse rekommenderas Sandakärret. Här ligger vackra sjöar bland skogar och mossmarker i en alldeles unik miljö och det finns gott om spännande växter och djur att titta på. Det finns även fina motionsspår och grillplatser och det är lätt att ta sig fram även med barnvagn eller rullstol.

Runt Upplands Väsby finns flera utmärkta badplatser, till exempel Bollstanäsbadet i Norrviken och Kairobadet i Mälaren. Båda badplatserna har fina bryggor och stränder och vid Kairobadet finns även hopptorn och kiosk sommartid. Den som är sugen på en långpromenad kan gå en bit längs den 45 mil långa Upplandsleden som vid Upplands Väsby går i mycket vacker natur längs fält, sjöar och skogsmarker.

Nöjen för stora och små

Den som är sugen på shopping kan besöka Väsby Centrum där det finns runt 80 butiker och matställen i en härlig och avslappnande miljö. Här hittar du allt från de stora butikskedjorna till små lokala butiker och många fina restauranger och kaféer. En trevlig bonus är att det finns Wi-Fi i hela köpcentret där du kan surfa gratis två timmar om dagen.

Fler butiker finns i InfraCity som ligger strax söder om centrala Upplands Väsby. InfraCity är norra Stockholms största handelsplats och här ligger även Lek & Bus som är Stockholms största lekland med en lekyta på hela 4 200 m2. Leklandet är framför allt till för barn mellan 1 och 13 år och det finns ett kafé där man kan fika eller äta lunch.

Bo på hotell i Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns massor att se och göra och det finns gott om trevliga och prisvärda hotell. Många av hotellen ligger centralt vilket gör att du lätt tar dig fram till fots, men det finns även gott om parkeringsplatser om du väljer att ta bilen.

Hotellbokning: Upplands Väsby

Sök efter hotell som passar dig i Upplands Väsby; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt hotell i Upplands Väsby med någon av våra sökfunktioner:

  • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i Upplands Väsby som du föredrar.
  • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
  • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga hotell i Upplands Väsby när du planerar att resa.

På Expedia kan du även boka flyg till Upplands Väsby. Du kan också boka hyrbil i Upplands Väsby på Expedia.

false