Hyrbil i Solna

Sök och jämför från bilföretag i Solna

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Solna

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Solna
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Solna?
Vi har alla varit med om att planer måste ändras. Därför erbjuder vi en fullständig återbetalning för många hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, när avbokningen görs åtminstone sex timmar före upphämtningen. Kom ihåg att läsa hyrbilsavtalet noga, för en del undantag finns. Om du inte hittar vad du letar efter där kan du alltid gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Solna?
Minibilar är den populäraste hyrbilskategorin i Solna, och de passar perfekt när avstånden är korta och parkeringsutrymmena är små. Eftersom de dessutom är bränslesnåla kan du också spara lite pengar medan du tar dig runt i staden. Men du kan naturligtvis hitta även rymligare alternativ. Mellanstora, fullstora eller lyxiga – vi kan erbjuda allihop.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Solna?
Med ett eget fordon blir det enkelt att utforska närområdet. Solna är en bra början, men du kan hitta så mycket mer att uppleva i regionen. Fyll din bagagelucka med allt du kan behöva och ge dig av för att kolla in de här besöksmålen:

  • Du kommer nog att lägga märke till den särskilda stämningen så fort du kör in i Uppsala. Staden ligger omkring 60 kilometer från Solna och har en hel del inbjudande sevärdheter att utforska, till exempel Museum Gustavianum.
  • Linköping, cirka 170 kilometer bort, är en annan ort som du borde ha med i din resplan. Glöm inte att stanna till vid Saab Arena när du ändå är här.
  • Semestern är inte helt komplett innan du har besökt Tivedens nationalpark. Detta omtyckta naturområde ligger cirka 210 kilometer från Solna, och här kan du verkligen koppla av i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Solna med Expedia?
Om du är ute efter en hyrbil i Solna kan du få hjälp av Expedia. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få förvånansvärt mycket rabatt, och med hyrbilsföretag att välja och vraka bland har du gott om valmöjligheter. Skulle du vilja spara ännu mer? Kombinera då dina bokningar till en paketresa. Vi gör det lätt för dig att sätta ihop din resa, från flyg och boende till hyrbil och aktiviteter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Solna med Expedia?
Expedia hjälper dig att hitta de bästa priserna. Det är bara att jämföra de olika erbjudandena från de ledande företagen och välja det alternativ som passar bäst för dig. Vill du sätta dig bakom ratten med mer pengar kvar på kontot? Slå då ihop din bokning av hyrbil i Solna med din flyg- och hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Solna?
Du som är minst 18 år får hyra bil i Solna. Observera att många hyrbilsföretag debiterar en tilläggsavgift när föraren är under en viss ålder för att täcka den höjda skaderisken. Unga förare får normalt inte heller hyra särskilda fordonstyper, som extra stora bilar och premiumfordon. Granska hyresvillkoren innan du åker för att slippa tråkiga överraskningar när du kommer fram.
Vad behöver man för att hyra bil i Solna?
Merparten av alla hyrbilsleverantörer kräver två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du ska välja bort standardförsäkringen kan du även behöva bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Läs igenom policyn noga så att du vet vad som kommer att behövas när du ska hämta ut nycklarna.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Solna?
Den billigaste hyrbilen i Solna under veckan som gick kostade så lite som per dag. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Solna?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i din reseinformation så visar vi dig fantastiska alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Solna om jag är under 25?
Om du är en ung förare och vill hyra bil i Solna rekommenderar vi att du läser de olika hyrfirmornas policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och du kan dessutom få betala extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa otrevliga överraskningar i hyrdisken bör du se till att du är påläst.