Notting Hill

London
Notting Hill som inkluderar skyltar, shopping och marknader
Besök de färgglada husen, fashionabla pubarna och fascinerande marknaderna, där du kan fynda antikviteter, kläder och souvenirer, i detta vibrerande område.

Notting Hill är ett färgsprakande område i London, med marknader, pittoreska byggnader och exklusiva restauranger. Här hittar du Portobello Road Market, som är öppen varje dag. Dessutom anordnas årligen Notting Hill Carnival, en av världens största gatufestivaler. Här blandas det traditionellt engelska med karibisk kultur, då många invandrare lockades hit under 1950-talet.

Strosa fram längsmed Portobello Road Market, som sträcker sig genom nästan hela Notting Hill. Beundra de färgglada husen som inspirerats av Karibien. En stor del av marknaden är öppen varje dag, men det är bara lördagar som hela marknaden är öppen.

Marknaden är känd för sina stånd, där man säljer vintage-kläder och antikviteter. Se dig omkring bland kuriosa medan du promenerar fram längsmed Portobello Road. Kolla in vinylskivor, souvenirer och kläder.

Du kan äta middag på någon av Notting Hills många restauranger och pubar. De flesta har en unik stil för att utmärka sig i det vibrerande området, och för att reflektera den kulturella bredden hos folket som bor i och besöker området.

Se parader, dansföreställningar och gatuuppträden på Notting Hill Carnival, som anordnas under två dagar i augusti varje år. Det är en färgsprakande blandning av kulturer, men domineras av Londons invånare med västindiska rötter. Håll utkik efter Portobello Film Festival, som också anordnas i augusti.

Notting Hill nämns för första gången i en fornengelsk text från 1300-talet, där området kallas för "Knottynghull". Stadsdelen har haft starka band med hantverkare sedan den började utvecklas i början av 1800-talet. På 1980-talet tog förfallet över i området. Nu är det en blomstrande och elegant stadsdel för en välbärgad lokalbefolkning och resenärer.

Notting Hill ligger i västra London. Det är strax väster om Kensington Gardens och precis norr om Holland Park. Det finns flera tunnelbanestationer i området, som Holland Park, Notting Hill Gate, Latimer Road och Shepherd’s Bush. Även overground-tågen stannar här. Dessutom finns det gott om bussar som går till Notting Hill dygnet runt. Marknaden är gratis för besökare.


Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra


Topphotell i Notting Hill

Royal Park Hotel
Royal Park Hotel
3 out of 5
86-92 Inverness Terrace, Bayswater, London, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 461 kr per natt mellan 11 juni och 12 juni
1 461 kr
per natt
11 juni - 12 juni
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, reception (öppen dygnet runt) och daglig städning. De populära sevärdheterna ...
7,8/10 Good! (241 recensioner)
Bekvämlighet till ett bra pris
"Värt vartenda öre. Maria i receptionen checkade in mig hela 3,5 timmar innan avsatt incheckningstid. Rummet kändes fräscht och nästan nyrenoverat. Fanns lite damm från gips i badrummet men annars rent och fint. Bra med bekvämlighet till det priset om man jämför med resten av vad London har att ..."

Recension från 18 mars 2023

Royal Park Hotel
Grand Royale London Hyde Park
Grand Royale London Hyde Park
4 out of 5
1-9 Inverness Terrace, London, England
Priset är 1 610 kr per natt mellan 5 juni och 6 juni
1 610 kr
per natt
5 juni - 6 juni
Detta värdshus har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster brukar tala väl om ...
7,4/10 Good! (1 010 recensioner)
Kommer igen … 👌
"Jag hade en fin vistelse, alla var jätte trevliga och hade bra service känsla. Det var ett bra boende med nära till det mesta med trevliga restauranger i närheten för dem som vill äta nära (italienskt, indiskt, asiatiskt) rummen var små som förväntat men hade bra standard för att vara London 👌"

Recension från 18 maj 2023

Grand Royale London Hyde Park
55 by Le Mirage
55 by Le Mirage
3.5 out of 5
33 - 36 Prince's Square, London, England
Priset är 2 155 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
2 155 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). De populära sevärdheterna ...
9,2/10 Wonderful! (34 recensioner)
Rent fint hotell
"Rent fint hotell. Lite smal säng. Bra frukost."

Recension från 2 maj 2023

55 by Le Mirage
La Suite West - Hyde Park
La Suite West - Hyde Park
4 out of 5
41 - 51 Inverness Terrace, London, England, W2 3JN
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 523 kr per natt mellan 11 juni och 12 juni
2 523 kr
per natt
11 juni - 12 juni
Detta hotell i boutique-stil har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster brukar ...
8/10 Very Good! (989 recensioner)
Londonhelg
"Fräscht och mysig juniorsvit. Dock något trång för 2 vuxna och 2 tonåringar. Bra med kylskåp och vattenkokare på rummet."

Recension från 25 maj 2023

La Suite West - Hyde Park
Phoenix Hotel
Phoenix Hotel
3 out of 5
1-8 Kensington Gardens Square, London, England, W2 4BH
Priset är 2 884 kr per natt mellan 5 juni och 6 juni
2 884 kr
per natt
5 juni - 6 juni
Detta hotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, reception (öppen dygnet runt) och daglig städning. ...
8,6/10 Excellent! (1 001 recensioner)
Bra 3-stjärnigt
"Väldigt bra 3-stjärnigt hotell. Personalen var trevlig och hjälpsam. Städningen bra. Hotellet är renoverat ganska nyligen. Frukosten okej. Vi bokade ett familjerum, var riktiga sängar, inte bäddsoffa. Hotellet ligger i ett väldigt lugnt område, ingen störande trafik."

Recension från 10 mars 2023

Phoenix Hotel
The Abbey
The Abbey
3 out of 5
20 Pembridge Gardens, London, England
Priset är 1 899 kr per natt mellan 18 juni och 19 juni
1 899 kr
per natt
18 juni - 19 juni
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, reception (öppen dygnet runt) och terrass. De populära sevärdheterna ...
8,4/10 Very Good! (84 recensioner)
Loved it!
"I loved it! The nices staff, comfterable, cozy and beautiful room. Good area, only 1 minute walk to Notting Hill Gate underground station, and only a few minutes to Hyde Park and Kensington Gardens. A big bonus that the reception is open 24/7. They cleaned the room very well every day, and I had ..."

Recension från 21 mars 2023

The Abbey
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra områden i Notting HillNotting Hill

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa: