Foto av KrubeK

Hotell i Dahovskoe

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Filtrera din sökning efter

Populära filter
Populära filter
Totalpris
Totalpris
Gästbetyg
Gästbetyg
Hotellklass
Betalningssätt
Betalningssätt
Boendetyp
Boendetyp
Område
Område
Populära sevärdheter
Populära sevärdheter
Måltidsplaner finns tillgängliga
Måltidsplaner finns tillgängliga
Bekvämligheter
Bekvämligheter
Tillgänglighet
Tillgänglighet
Resenärsupplevelse
Resenärsupplevelse

Hotell i Dahovskoe nära en sevärdhet

Information om hotell i Dahovskoe

Antal gästrecensioner
Boende
Billigaste priset
Högsta priset

Vanliga frågor och svar

Vilket är det bästa boendet i Dahovskoe?

2 km från centrala Dahovskoe ligger Azimut-7, som är ett populärt boende, baserat på uppgifter från våra resenärer. Dakhovskaya Sloboda är också ett bra alternativ när du reser till området. Se alla tillgängliga topphotell eller semesterboenden i Dahovskoe.

Vilka är de populäraste semesterboendena i Dahovskoe?

HILLS1200 Medoveevka Residence: Detta semesterboende i närheten av Dahovskoe ligger i bergen och erbjuder eldstad, terrass samt grill, så att du kan koppla av i den nya omgivningen. Semesterboendet erbjuder även avgiftsfri parkering, vilket känns tryggt. Semesterboendet erbjuder en trädgård, så att du lättare kan slappna av. Se alla semesterboenden i Dahovskoe.

Om jag måste avboka min hotellbokning i Dahovskoe, kommer jag få en återbetalning?

Ja, de flesta hotellrumsbokningar är helt återbetalningsbara om de avbokas innan hotellets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före ditt ankomstdatum. Om din bokning inte är återbetalningsbar är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få en återbetalning inom 24 timmar från bokningstillfället. Filtrera din sökning efter full återbetalning för att hitta flexibla hotellerbjudanden i Dahovskoe.

Vilket är det bästa hotellet för en resa med barnen till Dahovskoe?

Azimut-7 är ett populärt hotell på Expedia med 3 stjärnor. Här erbjuds barnpool och gratis barnklubb, vilket familjer brukar uppskatta. Dakhovskaya Sloboda är ett annat bra alternativ för familjesemestern. Och barn i alla åldrar kommer att uppskatta att besöka Savranskayas linbana. Hitta fler barnvänliga boenden i Dahovskoe.

Vilket är det bästa husdjursvänliga hotellet i Dahovskoe?

Abago Mountain Hotel är ett populärt hotell som välkomnar husdjur och erbjuder 2 utomhuspooler samt en restaurang till sina människogäster.

Vad finns det för boenden med pool i Dahovskoe?

Azimut-7: Här erbjuds barnpool, inomhuspool och spatjänster. Se alla hotell med pool i Dahovskoe.

Vilket är det bästa spahotellet i Dahovskoe?

Azimut-7 är ett utmärkt spahotell med möjlighet till skidåkning som har gratis barnklubb, bar, inomhuspool och restaurang. Se alla spahotell i Dahovskoe.

Hur är det att bo i Dahovskoe?

Resenärer som väljer att åka till Dahovskoe har mycket att se fram emot. I Dahovskoe finns 5 hotell och andra boenden att välja mellan. Lär dig mer om Dahovskoe.

Vad finns det att göra i Dahovskoe?

Några av de populäraste besöksmålen i staden är Granitnyy Kan'on, Savranskayas linbana och Yavorova Polyana. Du vill inte heller missa Western Caucasus. Läs mer om vad som finns att se och göra i Expedias guide till Dahovskoe.

Hur är vädret under året i Dahovskoe?

De varmaste månaderna är vanligtvis juli och juni, med en medeltemperatur på 16 °C. De kallaste månaderna är januari och februari, då medeltemperaturen är -8 °C. Dahovskoe ser mest snöfall i februari, januari, mars och december, med ett genomsnitt på 143 cm snö per månad.

Planera resan snabbt och smidigt i appen

Hemifrån eller i hängmattan – organisera hela resan och upptäck erbjudanden i appen.

Skicka ett sms med en hämtningslänk för enkel åtkomst

Genom att ange ditt telefonnummer accepterar du att ta emot ett automatiserat sms med en länk till appen. Standardavgifter för sms kan tillkomma.
QR-kod