Hotell i Galitsino

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Filtrera din sökning efter

Populära filter
Populära filter
Totalpris
Totalpris
Gästbetyg
Gästbetyg
Hotellklass
Betalningssätt
Betalningssätt
Boendetyp
Boendetyp
Område
Område
Populära sevärdheter
Populära sevärdheter
Måltidsplaner finns tillgängliga
Måltidsplaner finns tillgängliga
Bekvämligheter
Bekvämligheter
Tillgänglighet
Tillgänglighet
Resenärsupplevelse
Resenärsupplevelse

Information om hotell i Galitsino

Antal gästrecensioner
Boende
Billigaste priset
Högsta priset

Vanliga frågor och svar

Var ska man bo i Galitsino?

14,2 km från centrala Galitsino ligger Allegro Hotel, som är ett populärt boende, baserat på uppgifter från våra resenärer. Några andra bra alternativ i området är Golden Ring Hotel och Rosa Khutor Chalet. Se alla tillgängliga topphotell eller semesterboenden i Galitsino.

Vilket är det populäraste semesterboendet i Galitsino?

HILLS1200 Medoveevka Residence: Besökare brukar gilla detta semesterboende nära Galitsino. Det ligger i bergen och erbjuder eldstad, terrass samt grill, så att du kan koppla av i den nya omgivningen. Semesterboendet erbjuder även avgiftsfri parkering, vilket känns tryggt. Semesterboendet erbjuder en trädgård, så att du lättare kan slappna av. Se alla semesterboenden i Galitsino.

Om jag måste avboka min hotellbokning i Galitsino, kommer jag få en återbetalning?

Ja, de flesta hotellrumsbokningar är återbetalningsbara om du avbokar före hotellets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före ditt incheckningsdatum. Om du har en icke återbetalningsbar bokning är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få en återbetalning inom 24 timmar från bokningstillfället. Filtrera din sökning efter full återbetalning för att hitta flexibla hotellerbjudanden i Galitsino.

Vad finns det för boenden med pool i Galitsino?

Hotel GRAAL AHTSU: Här erbjuds 2 inomhuspooler, barnpool och spabehandlingar. Hyatt Regency Sochi och Radisson Collection Paradise Resort and Spa, Sochi är också bra boenden som har pool. Se alla hotell med pool i Galitsino.

Vad kan man vänta sig när man semestrar i Galitsino?

I Galitsino finns saker att se och göra för alla typer av resenärer. I Galitsino finns 2 hotell och andra boenden att välja mellan. Lär dig mer om Galitsino.

Vad finns det att se i Galitsino?

I området finns populära besöksmål som Skypark, Sochi Discovery World Aquarium och Akhun-berget. Du hittar även Stalins villa och Mandarin shoppingcenter i området. Läs mer om vad som finns att se och göra i Expedias guide till Galitsino.

Hur är vädret under olika årstider i Galitsino?

De varmaste månaderna är vanligtvis juli och augusti, med en medeltemperatur på 21 °C. De kallaste månaderna är februari och januari, då medeltemperaturen är 7 °C. Den årliga nederbörden i Galitsino är i genomsnitt 800 mm.

Planera resan snabbt och smidigt i appen

Hemifrån eller i hängmattan – organisera hela resan och upptäck erbjudanden i appen.

Skicka ett sms med en hämtningslänk för enkel åtkomst

Genom att ange ditt telefonnummer accepterar du att ta emot ett automatiserat sms med en länk till appen. Standardavgifter för sms kan tillkomma.
QR-kod