Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Hotell nära MoreMall

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Populära hotell nära MoreMall

Bonus Hotel
0.6 km från MoreMall
Hämta priser
Bonus Hotel
Elling 21
0.6 km från MoreMall
Hämta priser
Elling 21
ARION Hotel
0.6 km från MoreMall
Hämta priser
ARION Hotel
Apartment on Stanislavskogo 44-35
Arriva Hotel
2 out of 5
0.6 km från MoreMall
Hämta priser
Arriva Hotel
Alye Parusa - Guesthouse
3 out of 5
0.6 km från MoreMall
Hämta priser
Alye Parusa - Guesthouse
Fenix Deluxe Apartment on Parusnaya 21 - 603
Apartment on Demokraticheskaya str 45-2a
Apartment on Demokraticheskaya str 45-2
Alles Apartments
3 out of 5
0.6 km från MoreMall
Hämta priser
Alles Apartments
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i MoreMall
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Reseguide: Hotell nära MoreMall

Sök efter hotell i MoreMall på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i MoreMall genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i MoreMall
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i MoreMall som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i MoreMall eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i MoreMall
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i MoreMall – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt MoreMall?
MoreMall ligger i ett område i Bolshoy Sochi som resenärer tycker om på grund av utsikten över havet. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 73 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Var är det bäst att bo nära MoreMall?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Alye Parusa - Guesthouse ett av de populäraste alternativen, och detta pensionat med 3 stjärnor erbjuder en restaurang och gratis wi-fi. Här bor du bara 0,6 km från MoreMall. Planeta Sport och Lavanda Guest House är två andra bra alternativ i närheten.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i MoreMall?
Ja, majoriteten av hotellbokningar är fullt återbetalningsbara, så länge du avbokar innan hotellets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före din planerade ankomst. Om du har en icke återbetalningsbar bokning är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar från bokningstillfället. Ange datum, klicka på “Sök” och använd sedan filtret “gratis avbokning” för att se de bästa tillgängliga erbjudandena i MoreMall.
Vad finns det att se och göra nära MoreMall?
V.V. Barsova Dacha-museet, Nikolaj Ostrovskijs litteratur- och minnesmuseum och Sochi konstmuseum erbjuder fascinerande utställningar som du kan utforska under ditt besök. Ärkeängelkolonnen, Sochi Maritime Terminal och Monumentet argonauternas gyllene skinn är några av de sevärdheter du inte får missa. Den teaterintresserade kan se föreställningar på Vinterteatern, National organ and chamber music hall of Ukraine och Festival Concert Hall.
Hur tar man sig till MoreMall?
Tar du tåget till centrum är det Sotji station som är den närmaste stationen för Tsentralnyy. Det kan vara svårt att hitta allmänna transportalternativ i närheten av MoreMall, så det kan vara en bra idé att hyra en bil om du vill se mer av omgivningarna.