expedia

Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Översikt av Portofino villa nummer

Fotogalleri

7 sovrum och internet
Strand
Strand
Strand
Balkong

Portofino villa nummer

Helt hem

7 sovrum5 badrumSovplats för 10

Utforska området

 • Populär platsLucca Cathedral1 min till fots
 • Populär platsSpiaggia dell' Olivetta9 min till fots
 • Populär platsCastello Brown1 min med bil
 • FlygplatsGenoa (GOA-Cristoforo Colombo)57 min med bil

Om boendet

Hela stället

Du har hela bostaden för dig själv och delar den endast med andra gäster i ditt sällskap.

Portofino villa nummer

Villa i Portofino, nära Portofino Marina

Minsta hyra en veckas hyra lördag till lördag med undantag för stadslägenheter.
Denna unika egendom ligger på den fantastiska Portofinohalvön inom 10 minuters promenad från Portofinos berömda yachthamn med sina avslappnade fiskrestauranger och designerbutiker. På vägen till villan går du förbi Dolce Gabbanas privata villa. Trots att det ligger nära handlingen är villan skyddad från folkmassorna och erbjuder absolut integritet. Det har privat tillgång till havet och kan inte ses från tillträdesvägen. Villa Terrazza är en fristående villa med en vacker trädgård, 3 dubbelrum, 2 tvåbäddsrum; 2 enkelrum, 5 badrum, vardagsrum, matsal, kök, stor terrass, solarium och privat tillgång till havet. Villa Terrazza sover 10 personer. Villa ligger på två nivåer och har en stor terrass skuggad av ett hundra år gammal blåsor och ett panoramautsikt. På den första nivån: Ett stort vardagsrum med vita soffor och skjutbara franska fönster med utsikt över uteplatsen; formell matsal; kök (kylskåp, tvättmaskin, diskmaskin, ugn); en studie; två dubbelrum; ett tvåbäddsrum; ett enkelrum; och 2 badrum (ett med badkar och det andra med dusch). Nedervåningen: 2 tvåbäddsrum med eget badrum (kan göras till dubbelsängar) och tvättstuga. Utanför: Det finns flera härliga utsikt över vägen ner (ca 112 trappsteg) till havet och klippsimplattformen. Obs: Ingår i hyran av denna villa är städservice 8 timmar per dag. Rossana, piga kan också förbereda en måltid per dag för gästerna. Observera att endast rummen på övervåningen är uppvärmda och att endast 8 gäster kan rymmas under vintermånaderna. Det finns 10% rabatt om antalet gäster är 6 eller färre.
Obs: det finns möjlighet att ta emot en elfte person mot en extra kostnad (se avgifter för mer information).
Den här egenskapen är spektakulärt beläget vid odlingen av Portofino, fem minuters promenad från centrala piazzetta med dess designerbutiker, skaldjurrestauranger och hamnen med sina eleganta yachter. Portofino-området är perfekt för avkoppling, vandring, vattensporter och dagsturer till andra områden på Rivieran eller Cinque terre. Santa Margherita ligger 4 km bort, Genoa är 30 minuter med motorvägen, Florens 3 timmar, Rom är 5 timmar söderut och Milan är 2 timmar norrut. Cinque terre är en perfekt dagstur med tåg fram och tillbaka och promenader från en by till nästa.
Alla rum har luftkonditionering.
Det naturskyddade området i utkanten av Portofino har varit en attraktion i århundraden med sitt milda klimat och höga klippor som sjunker i havet. Detta område är mycket speciellt med sin glada blandning av glamorösa men ändå avslappnade människor, lyxiga villor, naturstigar, bymässor, slottvandringar, yachthamn och överallt, det turkosa havet. Alla som vistas i Portofino måste veta hur de anpassar sig till rytmerna i en stad som är helt och hållet för fotgängare. Det är bäst att stanna här utan bil och använda kollektivtrafik. Tåg på huvudtågslinjen från Torino till Rom stannar i nästan Rapallo, varifrån det finns en buss till Portofino. Lokaltåget går från Santa Margherita till Cinque terre och det finns en buss från S. Margherita till Portofino. En privat hiss förbinder hamnen med gågången som går till fyren. Längs denna väg ligger de mest exklusiva villorna. Villa Terrazza ligger cirka 300 meter från hissen. Matbutikerna i Santa Margherita kan leverera till villan (det finns en serviceavgift). Denna villa är inte lämplig för personer med promenadsvårigheter, SOM TILLGÄNG TILL DENNA VILLA ÄR ENDAST PÅ FOTEN - INGEN BILDER alls.

Obs: En välkomstmiddag vid ankomst ingår i priset. 300 euro obligatorisk livsmedelsbutik som ska betalas kontant vid ankomst.

Fastighetsförvaltaren

Cori and Emmanuel

Ändra sökningen

Om området

Portofino

Denna villa ligger i Portofino. Castello Brown och Cervaras kloster är lokala sevärdheter, och den som vill uppleva olika aktiviteter kan besöka Portofino Marina och Marina di Santa Margherita.
Popular Location

I närheten

 • Lucca Cathedral - 1 min till fots
 • Spiaggia dell' Olivetta - 9 min till fots
 • Paraggi strand - 17 min till fots
 • Castello Brown - 1 min med bil
 • Cervaras kloster - 5 min med bil

Ta sig runt

 • Recco station – 15 min med bil
 • Genoa (GOA-Cristoforo Colombo) - 63 min med bil