Biluthyrning i Mellanöstern

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i Mellanöstern

Planerar du en resa till Mellanöstern och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Mellanöstern så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Mellanöstern, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Mellanöstern kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Mellanöstern via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Mellanöstern via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Mellanöstern är bara några klick bort.


Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Mellanöstern?
Ta det lugnt. När du avbokar hyrbilsbokningen sex timmar eller mer innan upphämtningstiden har du normalt rätt till en full återbetalning. Det är dock en god idé att gå igenom hyrbilspolicyn, eftersom några undantag finns. Du kan gå till vår kundtjänstportal om du undrar något.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Mellanöstern?
Den främsta kategorin i Mellanöstern är standardbilar. De är bekväma, rymliga och trygga, så det är inte underligt att dessa ekonomiska fordon är så uppskattade. Med en standardbil kan du ta dig fram på stadens gator utan krångel, och bränsleeffektiviteten gör att du får mer pengar över till annat, men kom ihåg att du har fler alternativ. Kolla även in våra fullstora modeller och premiumbilar.
Varför ska man hyra bil i Mellanöstern med Expedia?
Expedia erbjuder hyrbilar för alla tillfällen, från korta affärsresor till veckolånga bilsemestrar. Du kan välja bland pålitliga hyrbilsföretag i Mellanöstern, och med våra exklusiva erbjudanden kan du vara säker på att du får ett bra pris. Visste du att du kan kombinera alla dina bokningar till en smidig paketresa? Lägg till flyg eller boende ovanpå din hyrbilsbokning så ser du hur mycket du kan spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Mellanöstern med Expedia?
Det är enkelt att hitta fina erbjudanden med Expedias hjälp. Det är bara att välja din favoritbil, datum som passar samt plats för upphämtning och avlämning – sen kan du jämföra priserna från de främsta företagen. Du har möjlighet att spara ännu mer om du kombinerar bokningen av hyrbil i Mellanöstern med din bokning av flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Mellanöstern?
Förare som är 21 år eller äldre kan ta sig an vägarna i Mellanöstern med hyrbil. Är du under en viss ålder tillkommer nog en extra avgift, och valet av fordonsklass är i många fall begränsat till små eller medelstora bilmodeller. Du kan även behöva betala för en mer täckande försäkring. Glöm inte att alltid ange förarens korrekta ålder när du bokar för att få reda på om det finns några särskilda regler och villkor.
Vad behöver man för att hyra bil i Mellanöstern?
Reglerna och villkoren kan skilja sig från leverantör till leverantör, men de viktigaste sakerna är ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Du behöver inte nödvändigtvis köpa till hyrbilsbolagets standardförsäkring, men om du tänker välja bort den kan du behöva visa att du täcks av en annan försäkring.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Mellanöstern?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och boka din drömbil. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Mellanöstern eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Mellanöstern om jag är under 25?
Vissa företag i Mellanöstern hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör inte det. Ålderspolicyer skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att läsa på. Några hyrbilsfirmor tar en extraavgift för förare mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du ska förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Mellanöstern?
När du väl har valt fordon bör du komma ihåg att gå igenom hyrbilsbolagets avtal noga för att hitta ytterligare information.

Upplev nya platser med Expedia