Biluthyrning i Mellanöstern

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Mellanöstern

Planerar du en resa till Mellanöstern och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Mellanöstern så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Mellanöstern, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Mellanöstern kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Mellanöstern via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Mellanöstern via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Mellanöstern är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Mellanöstern?
Oroa dig inte. Du borde kunna få en full återbetalning om du kontaktar oss sex timmar eller mer innan upphämtningstiden. Du hittar mer information om detta i din bokningsbekräftelse och i vår kundtjänstportal. Återbetalningsrätten gäller dock inte alltid, så det är en god idé att läsa hyrbilsavtalet.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Mellanöstern?
Du kan boka en mängd olika sorter. Vi har ett fantastiskt hyrbilsutbud med allt från ekonomi- och minibilar till minibussar och lyxmodeller. Om du är ute efter ett tryggt fordon som kan ta dig från A till B utan besvär kan du titta på våra standardbilar. De är väldigt prisvärda, har alla moderna funktioner du kan önska dig och är dessutom toppkategorin i Mellanöstern. Vare sig du räknar med att hålla dig inom staden eller ska ge dig av på längre utflykter, är en standardbil ett bra val.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Mellanöstern med Expedia?
Det är enkelt att hitta kanonbra erbjudanden med Expedia. Allt du behöver göra är att välja bil, passande datum samt plats för upphämtning och avlämning – sen kan du jämföra priserna från de populäraste varumärkena. Du har möjlighet att spara ännu mer om du slår ihop bokningen av hyrbil i Mellanöstern med din bokning av hotell och flyg.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Mellanöstern?
Normalt måste du vara 21 år eller äldre för att kunna hyra bil i Mellanöstern. Notera dock att vissa hyrbilsbolag tar ut en tilläggsavgift om föraren är under en viss ålder. Villkoren varierar från leverantör till leverantör, så kolla upp detta innan du slutför bokningen. Om du vill hyra särskilda bilklasser, som en stadsjeep eller en lyxbil, kan det även finnas en högre åldersgräns.
Vad behöver man för att hyra bil i Mellanöstern?
Du kommer att behöva minst två saker: ett körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsbolaget erbjuder en försäkring som är valfri, och om du väljer att inte köpa till den kan du också vara tvungen att bevisa att du redan har en annan försäkring. Läs hyrespolicyn innan du reser för att slippa överraskningar.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Mellanöstern?
Du kan hyra bil i en månad eller längre i Mellanöstern, så tveka inte att förlänga din resa. Fyll bara i din reseinformation på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och hitta din drömbil.
Var kan jag hyra en bil i Mellanöstern om jag är under 25?
Det beror helt på hyrbolagen i Mellanöstern, som normalt har olika åldersvillkor. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr till förare under 25 år bör du känna till att ytterligare avgifter kan tillkomma. Läs på om kostnaderna innan du hämtar din hyrbil.