Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Stockholm (BMA) från 1 263 kr

Billiga flyg från Kastrup till Bromma

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 263 kr för enkelflyg och 1 795 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Flyginformation Köpenhamn till Stockholm
AvreseflygplatsKastrup
Destinationens flygplatsBromma
Flygpris1 795 kr
Distans518 km

Köpenhamn - Stockholm med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Stockholm (BMA) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Stockholm. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Stockholm, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och BMA

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Stockholm (BMA)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Stockholm med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från CPH till BMA?
Under den senaste veckan har det lägsta priset för en flygresa mellan Kastrup och Bromma varit 1 795 kr. Toppenerbjudanden snappas fort upp, så boka snarast.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Kastrup till Bromma?
Merparten av alla flyg kan avbokas online, men varje flygbolag har olika villkor. Om du behöver avboka ditt flyg ska du gå till vår kundtjänst och följa instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Kastrup till Bromma?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Kastrup (CPH) till Bromma (BMA) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Kastrup (CPH) till Bromma (BMA)?
Det kan vara en bra idé att packa lite underhållning, som ett par nedladdade podcast-avsnitt, till flyget. Från avfärden på Köpenhamn (CPH-Kastrup) kan du räkna med att det tar ungefär 3 timmar och 36 minuter innan du är framme på Stockholm (BMA-Bromma). Ett par brusreducerande hörlurar gör också resan trevligare.
Hur långt är det från Kastrup till Bromma?
På det här flyget kommer du inte att ha tid för varken en film eller en bok, för det är inte mer än 520 kilometer från Kastrup (CPH) till Bromma (BMA). Slå dig ner i ditt säte och spänn fast dig så landar du i Bromma på nolltid.
Vilka flygbolag har direktflyg från Kastrup (CPH) till Bromma (BMA)?
Det finns inga direktflyg, så du måste göra minst en mellanlandning mellan Köpenhamn (CPH-Kastrup) och Stockholm (BMA-Bromma). Utnyttja väntetiden genom att sträcka på benen och ta en kopp kaffe.
Är flygbiljetter från Kastrup till Bromma billigare när man köper dem i sista minuten?
Att boka din flygbiljett från CPH till BMA i sista minuten kan leda till stora besparingar, men det finns också en risk att alla biljetter tar slut. För säkerhets skull kan det vara bra att boka din biljett i god tid innan avfärdsdatum. Faktum är att några av de bästa biljettpriserna finns på Expedia redan ett år i förväg, och om det inte finns biljetter tillgängliga från ditt önskade flygbolag ännu kan du kontrollera igen senare. Expedias erbjudanden uppdateras konstant.
Går det att flyga från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Stockholm (BMA-Bromma) just nu?
Vill du lära dig mer om aktuella reserestriktioner eller krav på karantän på Stockholm (BMA-Bromma) kan du besöka vår sida med reseråd under covid-19. Granska all information innan du slutför din bokning, så att du inte fastnar när du reser.
Flygplatser i Stockholm

Stockholm