Billiga flyg från Kalmar (KLR) till Stockholm (BMA) från 936 kr

Billiga flyg från Kalmar till Bromma

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 936 kr för enkelflyg och 1 799 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Flyginformation Kalmar till Stockholm
AvreseflygplatsKalmar
Destinationens flygplatsBromma
FlygbolagBraathens Regional Aviation
Flygpris1 799 kr
Distans311 km

Kalmar - Stockholm med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Kalmar (KLR) till Stockholm (BMA) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Kalmar till Stockholm. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Kalmar till Stockholm, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan KLR och BMA

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Stockholm (BMA)från Kalmar (KLR).

Kombinera din flygresa från Kalmar till Stockholm med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från KLR till BMA?
Om du planerar att resa från Kalmar till Bromma är lägsta pris för en tur och retur-biljett 1 799 kr. Denna siffra är baserad på erbjudandena under de senaste sju dagarna, så tveka inte för länge. Boka nu för att spara pengar och tid.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från KLR till BMA?
Vi förstår att oförväntade situationer kan uppstå, så vi har gjort det så smidigt som möjligt för dig att avboka din flygresa online. Besök helt enkelt vår kundtjänst och följ instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från KLR till BMA?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Kalmar (KLR) till Bromma (BMA) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Kalmar till Bromma?
Flyget mellan Kalmar och Bromma tar i medel 1 timme. Du har tur om du hinner se en hel långfilm innan du anländer.
Hur långt är det från Kalmar till Bromma?
Flygavståndet mellan KLR och BMA är endast 310 kilometer. När planet väl har lyft kommer du knappt ha tid att läsa tidningen du får ombord.
Vilka flygbolag har direktflyg från KLR till BMA?
Kolla in erbjudandena från Braathens Regional (DC) om du vill resa direkt från KLR till BMA. Det är ett populärt flygbolag och de har 47 flyg varje månad, så du hittar säkert ett som passar dig.
Är flygbiljetter från KLR till BMA billigare när man köper dem i sista minuten?
Den som är sent ute kan då och då finna extra billiga flyg från Kalmar (KLR) till Bromma (BMA), som dyker upp först ett par veckor innan avfärdsdatumet. Om du hellre planerar din resa långt i förväg, jämför och uppdaterar Expedia kontinuerligt de bästa flygerbjudandena – upp till 12 månader i förväg i vissa fall. Det beror dock på flygbolagen. Inte alla flygbolag anger sina priser så långt i förväg.
Går det att flyga från Kalmar (KLR) till Stockholm (BMA-Bromma) just nu?
Vill du lära dig mer om gällande riktlinjer eller karantänkrav på Stockholm (BMA-Bromma) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Läs igenom all information innan du bokar, så att du inte råkar fastna någonstans under resan.
Flygplatser i Stockholm

Stockholm

1 457,00 kr
Flygplatser i Kalmar

Ronneby