Biluthyrning i Sydamerika

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Sydamerika

Topperbjudanden på hyrbilar i Sydamerika

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Sydamerika
Se alla bilar

Planerar du en resa till Sydamerika och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Sydamerika så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Sydamerika, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Sydamerika kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Sydamerika via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Sydamerika via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Sydamerika är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Sydamerika?
Beroende på hyrbilspolicyn kan du få en fullständig återbetalning. De allra flesta bokningar med förskottsbetalning erbjuder återbetalning för dig som avbokar minst sex timmar innan upphämtning. Har du några frågor hittar du nog svaren i bokningsbekräftelsen, men du får även gärna gå till vår kundtjänstportal dygnet runt.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Sydamerika?
Från mini till premium – du avgör själv vad som passar din stil bäst. I Sydamerika är det ekonomibilar som är den populäraste typen. De är små, bränsleeffektiva och lätta att manövrera, vilket gör dem till ett perfekt val för stadstrafik. Men bäst av allt är kanske det låga priset, som gör att du har mer över till att uppleva resmålet.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Sydamerika med Expedia?
Med Expedia blir det enkelt att jämföra priser från olika leverantörer samt hitta recensioner. Slå samman din bokning av hyrbil i Sydamerika med din flyg- eller hotellbokning för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Sydamerika?
I Sydamerika ska du normalt vara 21 år eller äldre. Majoriteten av alla hyrbilsföretag tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från plats till plats. Det kan även finnas andra åldersgränser och andra krav för särskilda fordon, som stadsjeepar och premiumbilar, så se till att gå igenom hyresavtalet noga innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Sydamerika?
Innan du kan sätta dig tillrätta bakom ratten i Sydamerika måste du visa upp ditt körkort och ett kreditkort. Om du inte tänker köpa till hyrbilsbolagets ordinarie försäkring kan du dessutom behöva bevisa att du har en annan försäkring. Reglerna och villkoren kan skilja sig, så granska hyrespolicyn ordentligt innan du genomför bokningen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Sydamerika?
Oavsett om du planerar att stanna kring Sydamerika eller vill utforska ett större område kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta prisvärda erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Sydamerika om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan olika företag, så du behöver göra lite efterforskning. Har du hittat en hyrbilsfirma i Sydamerika som hyr ut till förare under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta finns i uthyrarens villkor.

Upplev nya platser med Expedia