Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Simrishamn

Se alla 3 saker att göra i Malmö

Att göra i Simrishamn

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Simrishamn och Skånes län har att erbjuda! Planerar du att resa till Simrishamn kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Simrishamn.

Simrishamn ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Simrishamn och gör det busenkelt för dig att utforska Simrishamn och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Simrishamn som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Simrishamn får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Simrishamn.

Simrishamns aktiviteter

Simrishamn har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Simrishamn som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Simrishamns sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Simrishamn men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Simrishamn eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Simrishamns attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Simrishamn?

Kivik

Du kommer uppskatta museerna och parkerna i Kivik. Avsätt lite tid för att besöka Kiviks hamn eller Stenshuvud nationalpark.

SmåbåtshamnMuseum

Löderup

Du kommer uppskatta parkerna och de historiska sevärdheterna i Löderup. Avsätt lite tid för att besöka Ale stenar eller Sandhammaren.

Kåseberga

Resenärer brukar tycka om de historiska sevärdheterna i Kåseberga, och Ale stenar är en viktig sevärdhet väl värd ett besök.

Brosarp

Resenärer brukar tycka om de historiska sevärdheterna i Brosarp, och Christinehofs Ekopark är en viktig sevärdhet väl värd ett besök.

Hammenhög

Resenärer brukar tycka om monumenten i Hammenhög, och Glimmingehus är en viktig sevärdhet väl värd ett besök.

Monument