Resor till Helsingborg 2021

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Helsingborg och spara

Topphotell i Helsingborg

Clarion Hotel Sea U
Clarion Hotel Sea U
4 out of 5
Kungsgatan 1, Helsingborg
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 107 kr per natt mellan 7 nov. och 7 nov.
4.3/5 Excellent! (245 recensioner)
"Bra frukost och trevligt hotell"

Recension från 27 aug. 2021

Clarion Hotel Sea U
Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg
Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg
4 out of 5
Carl Krooks Gata 16, Helsingborg, Skane
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 837 kr per natt mellan 31 okt. och 31 okt.
4.5/5 Wonderful! (1,826 recensioner)
Jättefint hotell i centrala Helsingborg.
"Vi är nöjda med detta fina hotell där alla anställad var mycket trevliga, utom en. Tyvärr tog denna enda person ner servicebetyget. Incheckning börjar kl 15, men vi frågade om det fanns en chans att få komma in tidigare, då vi anlände vid 10-tiden. En receptionist sa att det skulle de försöka ordna. ..."

Recension från 28 juli 2021

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg
Hotell Stadsparken
Hotell Stadsparken
4 out of 5
Bruksgatan 40, Helsingborg
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 140 kr per natt mellan 8 nov. och 8 nov.
4.3/5 Excellent! (176 recensioner)
"Fräsht och fint rum. Fantastiskt bra och centralt läge. Lite kaos vid frukosten. Tomt på mat."

Recension från 13 aug. 2021

Hotell Stadsparken
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Helsingborg

Strandsemester i Helsingborg (med omnejd)

Ge dig själv en möjlighet att leva dina drömmars strandliv på din semester i Helsingborg (med omnejd). Ge dig ut på en avslappnad rundtur, njut av den spektakulära havsutsikten och leta vackra snäckor och stenar under din resa till Helsingborg (med omnejd). Vikingstrand ligger endast 3 kilometer från centrum och är ett naturligt val för många solälskande resenärer. Boka ett av våra semesterpaket till Helsingborg (med omnejd) för att få mer för pengarna.

Bra att veta om Helsingborg (med omnejd)

  • Om den uppfriskande havsluften och utsikt över vattnet är din uppfattning av en drömsemester kan du titta närmre på våra strandhotell i Helsingborg (med omnejd). Att bo intill vattnet är ett utmärkt botemedel mot stress.
  • Helsingborg (med omnejd) har även ett gott utbud av privata semesterhus. 2 Bedroom Accommodation in Munka-ljungby och Villa Olympia. Newly Built House in Central Höganäs 130m2 brukar uppskattas av turister och kan vara värda att titta närmre på.
  • I Helsingborg (med omnejd) bor det ungefär 104 300 invånare. Vad sägs om att ge dig ut och prata med några av dem? Det är ett bra sätt att skaffa lite lokalkännedom. Du kan även besöka vår sida med saker att göra i Helsingborg (med omnejd).
  • Om du sparar pengar på våra semestererbjudanden i Helsingborg (med omnejd) kan du lägga ut lite mer på roliga upplevelser. Kärnan, Sofiero slott och Kullens fyr är ett par sevärdheter som du nog inte vill missa.

Vanliga frågor och svar