Flygdestinationer Sydamerika

Populära städer att besöka i Sydamerika

Förslag på billiga flygresor till Sydamerika

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 129 kr för enkelflyg och 5 136 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
Iberia
LATAM Airlines Group
British Airways
TAP Portugal
Lufthansa
Swiss International Air Lines
TAP Portugal
Lufthansa
United
Iberia
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta

Boka din resa till Sydamerika

Expedia erbjuder flyg till Sydamerika för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Sydamerika och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Sydamerika på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal hittar du svaren på många frågor om bland annat avbokning eller byte av flyg på grund av covid-19. För säkerhets skull bör du även läsa igenom flygbolagets villkor innan du genomför flygbokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Sydamerika med flexibel avbokningspolicy?
Vi på Expedia har gjort allt för att hjälpa dig att hitta så flexibla flygbiljetter som möjligt. Klicka bara på “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”, så kan du snabbt och lätt boka ett riktigt bra flyg till Sydamerika.
Finns det några allmänna tips för resande till Sydamerika under coronaviruspandemin?
Coronaviruset må ha ändrat hur resandet ser ut, men det har inte dämpat folks aptit på att utforska världen. Här följer en del tips som kan hjälpa dig att ta dig an de nya reseutmaningarna.

  • Kom ihåg att ta reda på om några reserestriktioner gäller på avreseorten eller på destinationen innan du slutför bokningen av ditt flyg. Kolla också upp om det finns några andra föreskrifter som påverkar dig efter ankomst, till exempel karantänkrav.
  • Du måste ha munskydd på dig under hela resans gång, inklusive när du passerar säkerhetskontrollerna. Var beredd på att ta av skyddet för att kunna verifiera din identitet.
  • Lämna inte över ditt boardingpass till säkerhetspersonalen. Istället ska du lägga boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras.
  • En behållare med handsprit tillåts i handbagaget. Behållaren får inte vara större än 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
  • Ta ut alla föremål, som mobil och lösa mynt, ur fickorna och lägg dem i ditt handbagage istället för på en bricka. Då går säkerhetskontrollen fortare.
  • Ta upp alla matvaror som du eventuellt har med dig för att skannas när du går igenom säkerhetskontrollen. Om du förvarar matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv placerar på brickan är det mindre risk för att personalen tar i din väska för att inspektera den.

Hur hittar man billiga biljetter till Sydamerika?
Det finns flera olika sätt. Du kan till exempel boka långt i förväg, titta på flyg till alternativa flygplatser och undvika vanliga semestertider. En annan bra metod är att dra nytta av vår funktion för flexibla datum. Sök efter flyg till Sydamerika och jämför sedan priserna som gäller på omkringliggande datum. Under de senaste sju dagarna var det bästa priset för en flygresa till Sydamerika 5 136 kr.
Vad kostar ett flyg till Sydamerika?
Enkelresor från Stockholm (ARN) såldes för så lite som 4 129 kr under de senaste sju dagarna. Under samma tid kostade flyg tur och retur till Sydamerika mellan 5 136 kr och 8 365 kr. Om du lyckas hitta ett bra erbjudande ska du slå till direkt, för priset kan fort ändras.
Vad kostar det att flyga till Sydamerika?
Under veckan som gick kostade flygbiljetter till Sydamerika mellan 5 136 kr och 8 365 kr.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Sydamerika?
För att ro hem ett billigt flyg till Sydamerika bör du försöka att boka i November, då biljettpriserna är som lägst. När är det dyrast att resa? Om du reser från Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Sydamerika?

  • Börja ditt äventyr i Sydamerika i den populära staden São Paulo. Här finns mycket att hålla dig sysselsatt med, från fascinerande sevärdheter som Museu Paulista till mat, kultur och mycket mer.
  • När du bestämmer vilken sorts kläder du ska ta med dig på resan bör du hålla i åtanke att det råder ett fuktigt subtropiskt klimat i São Paulo. För att vara säkrare på hur vädret kommer att vara under ditt besök bör du titta på väderleksprognosen innan du flyger.
  • Besök Campinas härnäst. Du hittar staden runt 85 kilometer nordväst om São Paulo, och här upplever du bland annat Museu Histórico e da Porcelana de Pedreira, som är en av traktens mest imponerande sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Sydamerika på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Sydamerika.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Sydamerika med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Sydamerika. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Sydamerika.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Sydamerika under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Sydamerika erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.