Resor till Laos

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Laos

Crowne Plaza Vientiane, an IHG Hotel
Crowne Plaza Vientiane, an IHG Hotel
5 out of 5
Samsenthai Road Chanthabouly District, Vientiane
Full återbetalning
Priset är 1 113 kr per natt mellan 27 okt. och 28 okt.
1 113 kr
per natt
27 okt. - 28 okt.
9,4/10 Exceptional! (357 recensioner)
"Trevligt hotel med bra service"

Recension från 9 feb. 2020

Crowne Plaza Vientiane, an IHG Hotel
My Dream Boutique Resort
My Dream Boutique Resort
3 out of 5
Meung ga road, Luang Prabang
Priset är 738 kr per natt mellan 16 okt. och 17 okt.
738 kr
per natt
16 okt. - 17 okt.
9,4/10 Exceptional! (250 recensioner)
"I had a fantastic time at My Dream! Beautiful room, excellent food, and a kind and helpful staff. The grounds and garden with a river view were the perfect way to start each day. The staff and management were knowledgeable and accommodating and happily provided suggestions on where to go and what ..."

Recension från 18 sep. 2023

My Dream Boutique Resort
V Hotel Vientiane
V Hotel Vientiane
3 out of 5
Norkeokumman Road, Baan Mechai, Vientiane
Priset är 249 kr per natt mellan 23 okt. och 24 okt.
249 kr
per natt
23 okt. - 24 okt.
6,6/10 (52 recensioner)
Bra boende när det mesta.
"Det stod att det inte skulle vara fönster på rummet, men det var smala fönster upp vid taket så ljus kom in även om jag inte kunde se något annat än himmelen."

Recension från 16 mars 2016

V Hotel Vientiane
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Laos?
Våra paketresor börjar på så lite som och är ett smart alternativ för dig som vill hålla kostnaderna nere. Du kan själv välja hotell, flyg och mycket mer för att skapa en skräddarsydd semester.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Laos?
Leta fram ett flyg som passar bra, och lägg därefter till ett boende i din bokning så ser du snabbt hur mycket du sparar. Det är inte svårare än så. Med ett semesterpaket till Laos kan du spara förvånansvärt mycket på nästa reseäventyr, och Expedia erbjuder allt från boende och flyg till aktiviteter och hyrbilar. Med över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i världens alla hörn att välja bland blir det inte svårt att hitta precis vad du vill ha.
Var ska man bo i Laos?
Vientian ligger högt upp på många semesterfirares önskelistor över städer att utforska i Laos. Patuxay kan ha något med saken att göra.
Vilka är de bästa hotellen i Laos?
Om du söker efter ett boende i Luang Prabang är Jing Land Hotel och Villa Namkhan River två utmärkta alternativ. Du som ska resa till Vientian gör istället rätt i att välja Central Boutique Hotel Vientiane eller Phasouk Vien Chantra Hotel.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Laos?
Sök på Expedia för att jämföra flyg i god tid. Vanligtvis kan du boka ett flyg upp till ett år i förväg. Oroa dig inte om du inte hittar flygbolaget du vill flyga med eller om du är ute i sista minuten. Ibland kan man boka billiga biljetter endast ett par veckor innan avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Laos från Expedia?
Det beror på vilken typ av semester du drömmer om. Reseerbjudanden till Laos kan bestå av hotell, hyrbil och flyg, och du kan mixa och matcha för att skapa ett paket som passar dig. Om du vill ha ännu mer rabatt kan du lägga till aktiviteter och upplevelser efter att du har bokat.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Laos?
Oavsett om du är ute efter avkoppling eller äventyr kan du få allt billigare genom att boka en paketresa till Laos och slå ihop boende med flyg och bil.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Laos på Expedia?
Jadå. Det som är så bra med en paketresa från Expedia är att du själv väljer flyg och hotell. Vi samarbetar med över 500 flygbolag runtom i världen, så du har många valmöjligheter när du planerar din resa till Laos.
Går det att avboka semesterpaketet till Laos om man inte kan resa?
Oavsett om det handlar om boendet, flyget eller hyrbilen kan du avboka eller ändra bokningen. Bokade du ett semesterpaket till Laos under det senaste dygnet? Då kan du kanske utföra avbokningen eller ändringarna helt utan kostnad. Är bokningen äldre än så kan boendet, flygbolaget eller hyrbilsföretaget kräva en avgift. Gå till vår kundtjänst om du vill ha mer information. Vi finns här för att hjälpa dig från början till slut.

Populära sevärdheter att besöka