Hyrbil i Centrum

Sök och jämför från bilföretag i Centrum

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Centrum

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Centrum
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Centrum per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Centrum kan börja på endast 1,545 kr, baserat på den senaste veckans priser. När det är så billigt kan du enkelt hämta ut nycklarna och ge dig ut på vägarna utan att det kostar skjortan.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Centrum?
Vi vet att planer kan ändras med kort varsel. Därför har du i de flesta fall möjlighet att få en fullständig återbetalning om du avbokar mer än sex timmar innan upphämtningstiden. Du finner säkert alla uppgifter som behövs i hyrbilsavtalet, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Centrum?
Vill du smyga fram i en minihyrbil, lyxa till det med en premiumbil eller boka något mittemellan, som en bil i medelstor klass? Det främsta valet i Centrum är en kompakt modell. Dessa brukar vara bränslesnåla samt lätta att hantera och parkera, vilket passar perfekt om du tänker röra dig längs gatorna inne i staden. De erbjuder även lite större utrymme än ekonomimodeller, men de är fortfarande ett av de billigare alternativen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Centrum?
Centrum är utan tvekan en makalös stad, men det finns ju så mycket annat att se. Hämta upp din hyrbil, fyll bagageutrymmet och ge dig av för att besöka någon av de här platserna:

  • Erasmus-bron är bara en av mång attraktioner att stanna till vid i Rotterdam. Spänn på dig säkerhetsbältet och ge dig av så hittar du staden ungefär 60 kilometer bort.
  • En mängd turister som befinner sig i området kör även gärna till Haag, som du finner omkring 50 kilometer från Centrum. Väl här får du inte missa Scheveningen-piren.

Varför ska man hyra bil i Centrum med Expedia?
Om du är på jakt efter en hyrbil i Centrum kan det inte bli fel med Expedia. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du få förvånansvärt mycket rabatt, och med hyrbilsleverantörer att välja mellan har du tillgång till ett enormt utbud. Skulle du vilja spara ännu mer? Slå då ihop dina bokningar till en paketresa. Vi gör det lättare för dig att planera allt inför resan, från hotell och flyg till hyrbil och aktiviteter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Centrum med Expedia?
Gå igenom vårt breda urval av hyrbilar, läs betyg och recensioner och jämför alternativ från ledande varumärken. Med bara några få klick kan Expedia hjälpa dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din nästa semesterbil. Har du redan bokat boende och flyg? Lägg till en hyrbil i Centrum för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Centrum?
I Centrum måste du normalt vara minst 18 år. De flesta hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från plats till plats. Det kan dessutom finnas en högre åldersgräns och andra krav för särskilda biltyper, till exempel lyxbilar eller stadsjeepar, så se till att granska kontraktet noggrant innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i Centrum?
Merparten av alla hyrbilsföretag kräver minst två saker: ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du vill välja bort den vanliga försäkringen kan du dessutom behöva bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Granska villkoren noggrant så att du vet vad som behövs när det är dags att hämta ut nycklarna.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Centrum?
De billigaste hyrbilarna i Centrum under veckan som gick kostade bara 1,545 kr per dag. Det näst lägsta priset per dag var 1,604 kr.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Centrum?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka din drömbil. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Centrum eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Centrum om jag är under 25?
Några företag i Centrum hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör inte det. Ålderspolicyer skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Vissa uthyrare tar en extraavgift för kunder mellan 21 och 24. Läs noga igenom villkoren, så att du vet vad som väntar dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Centrum?
Efter att du har valt ditt fordon ska du läsa igenom hyrbilsbolagets avtal ordentligt för att hitta ytterligare information.