Biluthyrning i San Diego County

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i San Diego County

Expedia.se erbjuder biluthyrning i San Diego County för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett om du letar efter en billig bil eller ett lyxåk har Expedia.se en hyrbil som passar dig. Hitta hyrbilar i San Diego County och på destinationer runtom i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka din hyrbil på Expedia.se.

Vanliga frågor och svar

Kan man hyra bil på San Diego, CA (SAN-San Diego Intl.)?
Jadå, och valmöjligheterna är stora. När du väl har anlänt till San Diego, CA (SAN-San Diego Intl.) finner du biluthyrningen vid hyrbilscentret. Du kan välja mellan välkända företag som National, Thrifty eller ZipCar, och om du vill ha fler alternativ kan du även titta på erbjudandena från Enterprise och Avis.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i San Diego County?
Läs igenom hyrbilsreglerna för säkerhets skull, men de flesta av bokningarna ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du hör av dig minst sex timmar innan upphämtningen. Det finns dock en del undantag. Du kan läsa mer i resplanen och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i San Diego County?
Folktäta gator och trånga parkeringsfickor är ingen match för hyrbilar i ekonomiklass, som är den populäraste typen i San Diego County. Med ett av dessa pålitliga och prisvärda fordon kan du enkelt ta dig runt i trafiken, och de drar dessutom väldigt lite bränsle. Men du kan naturligtvis utforska San Diego County i flera andra typer av bilar, som standardbilar eller större modeller.
Varför ska man hyra bil i San Diego County med Expedia?
Med våra exklusiva erbjudanden och vårt fantastiska utbud är det inte svårt att hitta det perfekta fordonet till ett bra pris med Expedia. Du kan jämföra hyrbilar från olika leverantörer i San Diego County, och om du kombinerar din bokning av hyrbil med dina flyg- och hotellbokningar till ett smidigt semesterpaket kan du dessutom spara ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i San Diego County med Expedia?
Ta en titt på recensionerna och betygen, välj biltyp och jämför priserna från de främsta leverantörerna. Med Expedia blir det enkelt att hitta rätt bil för semestern. Kombinera din bokning av hyrbil i San Diego County med din bokning av flyg och hotell så kan du köra iväg med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i San Diego County?
I San Diego County behöver du normalt vara 21 år eller äldre. Merparten av alla hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från leverantör till leverantör. Det kan dessutom finnas andra åldersgränser och ytterligare krav för särskilda biltyper, såsom stadsjeepar och lyxbilar, så glöm inte att läsa igenom hyreskontraktet ordentligt innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i San Diego County?
Innan du kan sätta dig tillrätta bakom ratten i San Diego County måste du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du inte använda dig av hyrbilsföretagets normala försäkring kan du även behöva visa att du omfattas av en annan försäkring. Reglerna skiljer sig, så granska hyresavtalet ordentligt innan du bokar.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i San Diego County?
Ja, och du kan hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina reseuppgifter så får du fantastiska alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i San Diego County om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i San Diego County eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att gå igenom hyrföretagets villkor för att undvika oförutsedda kostnader när du hämtar bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i San Diego County?
När du har valt vilket fordon du vill ha bör du läsa hyrbilsfirmans villkor och regler noga för att få mer information.

Upplev nya platser med Expedia