Biluthyrning i San Diego County

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i San Diego County

Expedia.se erbjuder biluthyrning i San Diego County för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett om du letar efter en billig bil eller ett lyxåk har Expedia.se en hyrbil som passar dig. Hitta hyrbilar i San Diego County och på destinationer runtom i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka din hyrbil på Expedia.se.

Vanliga frågor och svar

Kan man hyra bil på San Diego, CA (SAN-San Diego Intl.)?
Du hittar biluthyrningen på San Diego, CA (SAN-San Diego Intl.) vid hyrbilscentret. Här kan du välja bland fordon från exempelvis Nu Car Rental, Sixt eller Payless, och även Enterprise och Airport Van Rental brukar ha en del bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i San Diego County?
Vi förstår att även de bäst smidda planerna kan ändras i sista minuten. Därför har du normalt möjlighet att få en fullständig återbetalning på din förskottsbetalade hyrbil om du avbokar minst sex timmar innan upphämtning. Du finner säkert alla uppgifter som behövs i hyrbilsavtalet, men om du undrar något kan du även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i San Diego County?
Livfulla gator och små parkeringsfickor är ingen match för bilar i ekonomiklass, vilket är det populäraste valet i San Diego County. Med ett av dessa pålitliga och prisvärda fordon kan du lätt ta dig runt i staden, och de är dessutom väldigt bränslesnåla. Man du kan förstås utforska San Diego County även i andra typer av bilar, till exempel standardbilar eller större modeller.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i San Diego County med Expedia?
Med Expedia är det lätt att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt läsa recensioner. Kombinera bokningen av hyrbil i San Diego County med din bokning av flyg och hotell för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i San Diego County?
Hyrbilsreglerna i San Diego County kräver att du som förare är minst 21 år gammal. Om du är under en viss ålder kan dessutom vissa begränsningar och extra avgifter tillkomma. Du kan exempelvis behöva vara äldre om du vill hyra särskilda fordonstyper. Detaljerna brukar skilja sig från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa på innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i San Diego County?
Att hyra bil i San Diego County är lätt. Normalt är det enda du behöver ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Efter att du har valt det perfekta fordonet bör du dock granska policyn noga för att kontrollera att leverantören inte har fler krav.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i San Diego County?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange din reseinformation och välj sedan en bil som passar dig. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i San Diego County eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i San Diego County om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan olika företag, så du behöver göra lite efterforskning. Har du hittat en biluthyrare i San Diego County som hyr ut till personer under 25 år? Underbart! Tänk då på att ytterligare avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i företagets villkor.

Upplev nya platser med Expedia