Europcar-hyrbilar i USA

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Allt du behöver veta om att hyra bil från Europcar i USA

Var är hämtningsplatserna för Europcar i USA?

I USA kan du hitta hämtningsplatser för hyrbilar från Europcar i stora städer, populära områden och vid flygplatserna.

Hur får jag de bästa erbjudandena från Europcar i USA?

Spara pengar på hyrbilar från Europcar i USA på Expedia.se genom att först välja plats och datum för hämtning och avlämning. Sedan filtrerar du sökresultaten efter biltyp, pris per dag och andra alternativ för att hitta det bästa erbjudandet.

Vilka biltyper erbjuder Europcar i USA?

Se det massiva utbudet av hyrbilar från Europcar i USA genom att först välja hämtnings- och avlämningsplats. Listan över sökresultat visar flera biltyper för alla plånböcker och resor – från lyxbilar och stora bilar till ekonomibilar.

Vad är fördelarna med att hyra en bil från Europcar i USA med Expedia.se?

Du hittar fantastiska erbjudanden på Expedia.se från Europcar, som erbjuder utmärkt service, biltyper för alla plånböcker och bekväma hämtnings- och avlämningsplatser. Om du vill jämföra olika leverantörer kan du se våra erbjudanden på hyrbilar i USA – alltid till oslagbara priser.

Hur avbokar jag min hyrbil?

Det är enkelt att avboka en hyrbil som du har bokat via Expedia.se för betalning vid hämtning. Logga in på ditt konto och klicka på Hitta resplan. Klicka sedan på Avboka under Hantera bokning. Kontrollera din resplan för att se om din förbetalda bokning är återbetalningsbar.

Varför bör jag hyra en bil med Expedia.se?

Boka alla dina resor på en plats med Expedia.se. Hitta de bästa hyrbilarna eller ett hotell i USA till oslagbara priser. Dessutom tjänar du poäng vid varje bokning. Slå ihop dina resor genom att boka ett semesterpaket i USA och spara mer.