Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 665 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än 590 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.


Förslag på billiga flygresor till Singapore

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Flyg till Singapore

Resenärer som ska boka sin flygresa till Singapore kommer att hitta ett brett utbud av flyg. Stockholm-Singapore är en vältrafikerad sträcka med gott om effektiva anslutningar runtom i Europa och Asien. Det går inga direktflyg till Singapore från Stockholm och de kortaste restiderna ligger på ungefär 14 timmar, men det är vanligare att resan tar 15-16 timmar eller till och med lite mer.

Flyg till Singapore från svenska flygplatser

Det finns ett brett utbud av flygresor Singapore-Stockholm, och om man bor i södra Sverige kan man även hitta direktflyg från Kastrup. De flesta större flygbolag har flygrutter från Sverige till Singapore och man kan hitta billiga flygbiljetter hos bland andra SAS, Finnair, KLM, Swiss Air, British Airways, Lufthansa och Singapore Airlines. Samtidigt erbjuder flygbolag baserade i Förenade Arabemiraten såsom Etihad, Qatar Airways och Emirates billiga flyg till Singapore via Abu Dhabi, Qatar och Dubai; med låga priser och enastående service kan det vara värt den något längre restiden.

Passagerare bör komma ihåg att pass måste vara giltiga i minst sex månader framåt från ankomstdatumet för att man ska släppas igenom passkontrollen i Singapore. Svenskar behöver inget visum utan har automatiskt rätt att vistas i Singapore i 90 dagar utan ytterligare resehandlingar, men det kan vara nödvändigt att visa att man inte planerar att stanna i Singapore längre än en bestämd tid.

Flyg till Singapore Changi International Airport

Singapores flygplats går även under namnet Changi International Airport, och förutom att vara Singapores enda flygplats så är den även en av Asiens mest trafikerade flygplatser; 2013 passerade nästan 54 miljoner genom flygplatsen och det avgår fler än 6 000 flyg härifrån varje vecka. Singapore är en viktig knutpunkt för resenärer som ska vidare till Sydostasien och Oceanien; flygplatsen i sig är toppmodern och erbjuder förutom utmärkt shopping även otroliga faciliteter som övernattningsmöjligheter direkt på flygplatsen, liksom ett spa, en pool och en fjärilsträdgård.

Singapore Changi International Airport ligger cirka 17 km nordost om centrala Singapore. Flygplatsen är praktiskt belägen alldeles utanför stan och det finns gott om transportmöjligheter om man ska ta sig in till city. Det finns ett Skytrain-system som transporterar passagerare mellan de olika terminalerna och till flygplatsens tunnelbanestation. Räkna med att de lär dröja totalt närmare en timme att sig från flygplatsen till city med tunnelbanan. Flygbussen är ofta det smidigaste alternativet och kostar inte mer än SGD 9 (enkelresa för en vuxen), vilket är cirka SEK 50 (beroende på växelkursen). Det finns även gott om möjligheter att ta en taxi eller så kan man boka hyrbil i förväg och ta sig in till stan på egen hand.

Besök Singapore

Singapore är en populär destination alla tider på året, men man gör bäst i att undvika de regnigaste månaderna mellan november och januari. Vill man undvika de något högre hotellpriserna under högsäsongen ska man skippa våren och ställa in sig på juli och augusti då affärsresorna till ett av Asiens viktigaste finanscentra avtar och hotellpriserna tenderar att sjunka något. Det finns gott om lyxiga hotell i Singapore men man kan även hitta prisvärda och centralt belägna budgethotell – perfekt om man bara är på genomresa och stannar en eller två nätter i Singapore.