Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Alicante

Se alla hyrbilar i Alicante

Boka hyrbil med Expedia i Alicante

Hyra bil i Alicante

Har du bokat en resa till Alicante? Med Expedias hjälp är det enkelt att även hyra bil i Alicante. Sök helt enkelt på vår webbplats och hitta snabbt bra priser. Du kan välja mellan ett stort utbud av biltyper och hämtnings- och återlämningsplatser. Om du ska boka flyg till Alicante så passa på att boka hyrbil med upphämtning på flygplatsen. På så sätt kan du hoppa in i bilen och åka direkt till ditt hotell i Alicante. Boka din hyrbil med Expedia och fokusera sedan på själva resan – vare sig du vill koppla av från vardagens stress, uppleva äventyr eller reser i affärer.

Alicante är ett underbart resmål och även om man kan tillbringa åtskilliga timmar på stranden Playa del Postiguet eller irra bort sig bland stadens gamla kvarter är det synd att missa den vackra omnejden. Genom att hyra bil får du enkelt tillgång till hela Costa Blanca och dess många vackra vita stränder och små pittoreska byar.

Frihet med hyrbil

När du hyr bil får du friheten att själv bestämma takten och du kan ta dig tid att leta upp Costa Blancas pärlor utanför de vanliga turiststråken. En tur uppför kusten tar dig till exempel till den mysiga lilla byn Xàbia som lyckats undvika exploatering och stora hotellbyggen. Eller varför inte besöka Alteas charmiga gamla stad och äta lunch medan du njuter av utsikten över Medelhavet. Om du tar bilen inåt landet hittar du ännu fler traditionella byar och städer som bjuder på äkta spansk kultur och arkitektur och låter dig drömma dig bort. 23 km sydväst om Alicante ligger den moriska privatägda trädgården Huerto del Cura som är känd för sina vattenkonstverk och kaktusodlingar och väl värd ett besök.

Biluthyrning för längre resor

Givetvis kan du fortsätta längs kusten så långt äventyrslusten tar dig. Spanien är perfekt för en bilsemester och genom att hyra bil i Alicante slipper du köra den långa vägen ner till äventyrets början. Hämta helt enkelt upp hyrbilen på flygplatsen och lämna sedan tillbaka den vid resans slut. Du kan knappast köra i fel riktning från Alicante. Norrut har du Costa Brava och Barcelona, nordväst Madrid, söderut Costa del Sol och längre inåt landet Andalucias berömda städer. Det är bara att välja och ställa in hyrbilens GPS på önskat resmål.

Hyr bil med barnen

Spanien och Alicante är ett fantastiskt resmål för hela familjen, men att resa med barn kräver alltid lite extra planering. Genom att hyra bil i förväg genom vår webbplats har du redan löst flera potentiella problem. Du kan vanligtvis boka specialutrustning som barnstolar för alla åldrar direkt genom oss så att de väntar på er tillsammans med bilen så snart ni anländer på flygplatsen. Och givetvis kan du välja exakt den bilstorlek ni behöver för att alla ska få plats bekvämt och säkert. Med egen hyrbil slipper ni dessutom passa tåg- och busstider, och ni stannar lätt till för restaurang- och toalettbesök eller när ni ser något som fångar er uppmärksamhet längs vägen. Ett populärt resmål för barn (och vuxna) är Covas del Canelobre som ligger ett par mil utanför Alicante. Barnen älskar att utforska den enorma grottan med dess många fascinerande droppstenar. Lite längre uppför kusten hittar ni vattenparken Agualandia som har en mängd olika rutschkanor, eller nöjesparken Tierra Mítica där barnen får chansen lära sig om Medelhavet, Egypten, Grekland och Rom på ett underhållande sätt.

Upptäck Alicante

Utforska Alicante med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!