Biluthyrning i Nordamerika

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Nordamerika

Planerar du en resa till Nordamerika och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Nordamerika så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Nordamerika, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Nordamerika kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Nordamerika via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Nordamerika via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Nordamerika är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Nordamerika?
Vi har alla varit med om att planer måste ändras. Därför kan vi erbjuda en full återbetalning för många bokningar av hyrbil med förskottsbetalning, när avbokningen görs åtminstone sex timmar innan upphämtningstiden. Kom ihåg att läsa hyrbilsreglerna noga, för det finns vissa undantag. Om du inte hittar svaren där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Nordamerika?
Folktäta gator och trånga parkeringsplatser är ingen match för bilar i ekonomiklass, som är den populäraste biltypen i Nordamerika. Med ett av dessa billiga och pålitliga fordon kan du lätt ta dig runt i trafiken, och de är dessutom väldigt bränslesnåla. Du kan dock utforska Nordamerika även i flera andra typer av bilar, exempelvis stora modeller eller premiumbilar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Nordamerika med Expedia?
Det är busenkelt att hitta kanonbra erbjudanden med Expedia. Det är bara att välja bil, passande datum samt upphämtnings- och avlämningsplats – sen kan du jämföra priserna från de ledande företagen. Du kan spara ännu mer om du slår samman din bokning av hyrbil i Nordamerika med din flyg- eller hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Nordamerika?
Vanligtvis måste du vara minst 21 år för att få hyra bil i Nordamerika. Observera dock att några hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder. Reglerna och villkoren skiljer sig beroende på leverantör, så kontrollera detta innan du bokar. Om du vill hyra särskilda bilklasser, som en stadsjeep eller en premiumbil, kan det dessutom vara en annan åldersgräns som gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Nordamerika?
Innan du kan slå dig ner i din hyrbil i Nordamerika behöver du visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du inte använda dig av leverantörens vanliga försäkring kan du även behöva visa att du täcks av en annan försäkring. Reglerna varierar, så gå igenom hyresavtalet ordentligt innan du genomför bokningen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Nordamerika?
Du kan hyra bil i en månad eller ännu längre i Nordamerika, så tveka inte att förlänga din resa. Fyll bara i dina resdatum på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta den perfekta bilen för dig.
Var kan jag hyra en bil i Nordamerika om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrföretag i Nordamerika som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bäst att veta detta innan du hämtar bilen så att du inte får några överraskningar. Varje uthyrare har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.

Upplev nya platser med Expedia