Biluthyrning i Asien

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i Asien

Planerar du en resa till Asien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Asien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Asien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Asien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Asien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Asien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Asien är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Asien?
Du kan normalt få en full återbetalning för din förskottsbetalade hyrbilsbokning om du kontaktar oss och avbokar åtminstone sex timmar före upphämtningen. Läs igenom din resplan för att få mer information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Asien?
Om du tycker om det goda i livet kan du göra som de allra flesta i Asien och boka en premiumhyrbil. Det är mycket som står ut med dessa modeller, från fashionabel interiör till en kraftfull motor. De eleganta fordonen är ungefär lika rymliga som standardbilar, men känslan av lyx är på en helt annan nivå, och de är värda varenda krona. Har du en budget att hålla dig till? Våra standard- och ekonomimodeller är prisvärda och passar perfekt för stadstrafiken.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Asien med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj vilken typ av bil du vill ha och jämför priser från de populäraste leverantörerna. Med Expedia blir det lätt att hitta rätt bil för semestern. Kombinera din bokning av hyrbil i Asien med din bokning av flyg och hotell så kan du ge dig av med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Asien?
I normala fall måste du vara 23 år eller äldre för att få hyra bil i Asien. Notera dock att några hyrbilsfirmor debiterar en tilläggsavgift om du är under en viss ålder. Villkoren skiljer sig från leverantör till leverantör, så ta reda på detta innan du genomför bokningen. Om du ska hyra särskilda fordon, som en stadsjeep eller en lyxbil, kan det dessutom finnas en högre åldersgräns.
Vad behöver man för att hyra bil i Asien?
När du hämtar ut fordonet ska du presentera ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Undersök om hyrbilsleverantören har fler krav innan du åker, till exempel ett intyg som visar att du är försäkrad.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Asien?
Ja, så du behöver inte boka om din hyrbil mitt i semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och reservera en bil som är din under hela din vistelse.
Var kan jag hyra en bil i Asien om jag är under 25?
Du behöver gå igenom villkoren hos hyrföretagen i Asien som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag extra avgifter, och det är bäst att vara medveten om detta innan du hämtar bilen så att du inte får några överraskningar. Varje hyrbilsföretag har sina egna villkor för unga förare, så det lönar sig att läsa på.

Upplev nya platser med Expedia