Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Goa

Upplev Indien genom att hyra bil i Goa

Sitter man flera timmar på ett flygplan från Sverige till Goa så är det inte helt konstigt att man vill upptäcka så mycket som möjligt när man kommer fram. Med en hyrbil i Goa gör du det. Här finns mycket att göra. Allt från att se krokodiler eller uppleva ett djungeläventyr till att ligga och lata sig på stranden med en paraplydrink i handen.

Det har sagts att Goa är en utmärkt plats att resa till om man inte har varit i Indien tidigare. Goa är den minsta delstaten i Indien och var fram till 1961 en portugisisk koloni, vilket märks i dess kultur som är en blandning av Portugal och Indien.

Hyrbil i Goa

Med en bil i Goa kan du bland annat besöka kyrkor och kloster som finns med på listan över Unescos världsarv! Eller ta en tur till Panaji, Goas största stad med sina runt 115 000 invånare. Staden ligger vackert längs med Mandovi floden. Här finns många vackra byggnader att se, och kommer man hit i februari kan man njuta av en färgglad karneval som firas här. Är du intresserad av fågelskådning ska du passa på att besöka Salim Ali Bird Sanctuary där många utrotningshotade arter huserar. Men om du hyr bil i Goa kommer du garanterat att stöta på bra mycket mer än fåglar. Här finns bland annat ett rikt djurliv med bisonoxar, leoparder, piggsvin och apor. Innan man hoppar in i bilen och lämnar Panaji måste man nästan svänga förbi kyrkan Our Lady of the Immaculate Conception, som är en av de mest kända byggnaderna i Goa. Ett smidigt sätt att ordna hotell, flyg och biluthyrning i Goa på samma gång är att boka en paketresa till Goa.

Snorkling, shopping och mat i Goa

Oavsett vilket hotell i Goa du väljer så finns massor av aktiviteter som är lättillgängliga, anpassade för hela familjen eller för en ensam resenär. Om du bokat flyg till Goa kommer du att landa på flygplatsen Dabolim Airport då det är den enda flygplatsen som finns här. Är det shopping man är ute efter så ligger Panaji ungefär 30 km ifrån flygplatsen. Bara 4 km från Dabolim Airport ligger staden Vasco da Gama med sitt berömda Naval Aviation Museum där man visar upp hur Indiens flyg utvecklats genom tiderna, med utställningar både inom- och utomhus. I Vasco da Gama finns även ett stort utbud av marknader där allt från exotiska frukter till fisk säljs. Och på tal om fisk, är du fiskälskare har du definitivt kommit till rätt ställe. Goa briljerar med sina fiskrestauranger utspridda längs med kusten. Mixen av indisk och portugisisk kultur gör att dessa maträtter blir en explosion av smaker med ingredienser i stil med chili, ris, kryddor och kokosnöt. Och efterrätterna ska vi inte ens tala om. Smaksensationer med socker, kokosnöt, kardemumma, och mycket mer. På det stora hela finns här både smått och gott inom det mesta, och tipset om hyrbil i Goa står fast!

Upptäck Goa

Utforska Goa med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!