Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Goa

Upplev Indien genom att hyra bil i Goa

Sitter man flera timmar på ett flygplan från Sverige till Goa så är det inte helt konstigt att man vill upptäcka så mycket som möjligt när man kommer fram. Med en hyrbil i Goa gör du det. Här finns mycket att göra. Allt från att se krokodiler eller uppleva ett djungeläventyr till att ligga och lata sig på stranden med en paraplydrink i handen.

Det har sagts att Goa är en utmärkt plats att resa till om man inte har varit i Indien tidigare. Goa är den minsta delstaten i Indien och var fram till 1961 en portugisisk koloni, vilket märks i dess kultur som är en blandning av Portugal och Indien.

Hyrbil i Goa

Med en bil i Goa kan du bland annat besöka kyrkor och kloster som finns med på listan över Unescos världsarv! Eller ta en tur till Panaji, Goas största stad med sina runt 115 000 invånare. Staden ligger vackert längs med Mandovi floden. Här finns många vackra byggnader att se, och kommer man hit i februari kan man njuta av en färgglad karneval som firas här. Är du intresserad av fågelskådning ska du passa på att besöka Salim Ali Bird Sanctuary där många utrotningshotade arter huserar. Men om du hyr bil i Goa kommer du garanterat att stöta på bra mycket mer än fåglar. Här finns bland annat ett rikt djurliv med bisonoxar, leoparder, piggsvin och apor. Innan man hoppar in i bilen och lämnar Panaji måste man nästan svänga förbi kyrkan Our Lady of the Immaculate Conception, som är en av de mest kända byggnaderna i Goa. Ett smidigt sätt att ordna hotell, flyg och biluthyrning i Goa på samma gång är att boka en paketresa till Goa.

Snorkling, shopping och mat i Goa

Oavsett vilket hotell i Goa du väljer så finns massor av aktiviteter som är lättillgängliga, anpassade för hela familjen eller för en ensam resenär. Om du bokat flyg till Goa kommer du att landa på flygplatsen Dabolim Airport då det är den enda flygplatsen som finns här. Är det shopping man är ute efter så ligger Panaji ungefär 30 km ifrån flygplatsen. Bara 4 km från Dabolim Airport ligger staden Vasco da Gama med sitt berömda Naval Aviation Museum där man visar upp hur Indiens flyg utvecklats genom tiderna, med utställningar både inom- och utomhus. I Vasco da Gama finns även ett stort utbud av marknader där allt från exotiska frukter till fisk säljs. Och på tal om fisk, är du fiskälskare har du definitivt kommit till rätt ställe. Goa briljerar med sina fiskrestauranger utspridda längs med kusten. Mixen av indisk och portugisisk kultur gör att dessa maträtter blir en explosion av smaker med ingredienser i stil med chili, ris, kryddor och kokosnöt. Och efterrätterna ska vi inte ens tala om. Smaksensationer med socker, kokosnöt, kardemumma, och mycket mer. På det stora hela finns här både smått och gott inom det mesta, och tipset om hyrbil i Goa står fast!

Vanliga frågor om biluthyrning i Goa

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Goa?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Goa .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Goa?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Goa .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Goa?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Goa?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Goa

Utforska Goa med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!