Biluthyrning i Europa

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Europa

Planerar du en resa till Europa och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Europa så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Europa, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Europa kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Europa via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Europa via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Europa är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Europa?
Om dina planer måste ändras kan du få en fullständig återbetalning på majoriteten av alla hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge du gör avbokningen sex timmar eller mer före en överenskomna upphämtningstiden. Kontrollera hyrbilspolicyn för säkerhets skull, för några undantag finns. Du hittar mer information i din resplan, och du kan även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Europa?
Liten i storlek men stora fördelar – hyrbilar i ekonomiklass är det främsta valet bland semesterfirare i Europa. De är lätta att hantera och parkera, vilket passar perfekt om du ska köra i städer, och bränsleeffektiviteten gör det billigare för dig att ta dig fram i det större området. Hade du föredragit en större bil? Då kan du kika på vårt utbud av medelstora till stora modeller.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Europa med Expedia?
Med Expedia är det enkelt att jämföra priser från olika leverantörer samt läsa recensioner. Kombinera din bokning av hyrbil i Europa med din hotell- och flygbokning för att få ett ännu bättre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Europa?
I Europa måste du vara minst 21 år för att få hyra bil. Unga förare kan dessutom räkna med en tilläggsavgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsbolag. Avgiften täcker den höjda skaderisken, och begränsningarna brukar avse vilka sorters fordon som finns tillgängliga. Mindre erfarna förare kan exempelvis behöva hålla sig till små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Europa?
Innan du kan slå dig ner i din hyrbil i Europa behöver du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du inte tänker utnyttja hyrbilsleverantörens vanliga försäkring kan du också behöva visa att du har en annan försäkring. Reglerna skiljer sig, så gå igenom policyn noggrant innan du genomför bokningen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Europa?
Ja, det kan du. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla klasser. Titta på våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck varje del av Europa.
Var kan jag hyra en bil i Europa om jag är under 25?
Några företag i Europa hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör det inte. Reglerna kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Några hyrbilsfirmor tar en extraavgift för kunder mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.

Upplev nya platser med Expedia