Biluthyrning i Europa

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i Europa

Planerar du en resa till Europa och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Europa så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Europa, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Europa kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Europa via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Europa via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Europa är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Europa?
Du hittar information om återbetalningar i vår kundtjänstportal. Oftast erbjuds en fullständig återbetalning om bokningen avbokas minst sex timmar innan det är dags att hämta ut bilen. Det är dock alltid en bra idé att läsa igenom hyrbilspolicyn för att se om det finns några undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Europa?
Folktäta gator och små parkeringsplatser är ingen match för en hyrbil i ekonomiklass, som är den populäraste biltypen i Europa. Med ett av dessa pålitliga och prisvärda fordon kan du lätt ta dig fram i trafiken, och de drar dessutom väldigt lite bränsle. Men du kan naturligtvis utforska Europa även i flera andra typer av bilar, som standardbilar eller större modeller.
Varför ska man hyra bil i Europa med Expedia?
Det finns flera goda anledningar att hyra bil med Expedia, från våra exklusiva medlemspriser till våra praktiska paketresor. Om du är på väg till Europa finns det hyrbilsleverantörer att välja mellan, med fordon i alla prisplasser. Om du skulle vilja spara ännu mer kan du slå samman din hyrbilsbokning med flyg- och hotellbokningarna. När du är redo att ge dig ut på nästa bilutflykt kan vi hjälpa dig att komma iväg.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Europa med Expedia?
Ta en titt på recensionerna och betygen, välj rätt biltyp och jämför priser från de främsta företagen. Med Expedia blir det lätt att hitta rätt semesterbil. Slå samman din bokning av hyrbil i Europa med din flyg- eller hotellbokning så kan du ge dig av med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Europa?
I Europa måste du normalt vara minst 21 år gammal. De flesta hyrbilsföretag tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna varierar från plats till plats. Det kan också finnas en annan åldersgräns och ytterligare krav för särskilda biltyper, såsom stadsjeepar och lyxbilar, så kom ihåg att läsa hyresavtalet noggrant innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Europa?
När du hämtar ut fordonet ska du presentera ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Undersök om hyrbilsleverantören har några fler krav innan du åker, till exempel ett försäkringsintyg.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Europa?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och boka sedan din drömbil. Oavsett om du ska stanna i Europa eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Europa om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill ha en hyrbil i Europa bör du gå igenom de olika hyrbolagens villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det, och det kan dessutom tillkomma extraavgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa oönskade avgifter vid upphämtning bör du se till att du vet exakt vad du kan förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Europa?
Det hela beror på hur gammal du är, vilken typ av fordon du vill boka och ett antal andra faktorer. Kom ihåg att granska försäkringens regler noga innan du slutför bokningen.

Upplev nya platser med Expedia