Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Topperbjudanden på hyrbilar i San Diego County

Se alla hyrbilar i San Diego County

Boka hyrbil med Expedia i San Diego County

Få den bästa upplevelsen genom att hyra bil i San Diego

San Diego är en stad i Kalifornien i västra USA. Den har fler än 1 miljon invånare och ligger vid Stilla havskusten, nära gränsen till Mexiko. Staden är känd för att vara en riktig bilstad med bra vägar och ett väl utbyggt vägnät. Med hyrbil i San Diego kan du ta dig dit du vill.

San Diego har ett trevligt och varmt klimat med många soldagar året runt. Det är överlag inte svårt att köra i staden, även för mindre vana förare. Parkering brukar heller inte vara något problem, då till exempel hotell och köpcenter ofta erbjuder kostnadsfri parkering.

Bra att tänka på när du kör bil i San Diego

De flesta tycker att det är relativt enkelt att ta sig fram med bil i amerikanska städer. Inför en resa till San Diego är det dock några särskilda körregler du bör lägga på minnet. På motorvägarna finns det ibland särskilda så kallade carpool-filer. Dessa körfält är endast till för samåkning och får inte användas av en ensam förare. Kom även ihåg att det är tillåtet att köra mot rött om du ska svänga till höger. Om du gör detta måste du dock se till att du har bra uppsikt och är försiktig. I alla andra fall är det mycket viktigt att respektera stopplikten. Annars kan du få höga böter.

Välj mellan att hyra bil i San Diego eller på flygplatsen

Det går inga direktflyg till San Diego från Sverige, men staden har en egen flygplats som du kan flyga till om du först mellanlandar i en annan större amerikansk stad. Du kan naturligtvis besöka en firma som erbjuder biluthyrning i San Diego först när du tagit dig in till själva staden, men du kan också hyra bil direkt på flygplatsen. Det kan vara bekvämt att ordna med hyrbil direkt efter den långa flygresan, så att du omedelbart kan åka från flygplatsen in till ditt hotell i San Diego. Flygplatsen ligger i anslutning till motorvägen State Route 163. Från denna motorväg kan du sedan ta dig till de andra motorvägarna i San Diego och vidare dit du ska.

Ta din bil och åk till stadens sevärdheter

San Diego har många trevliga sevärdheter och aktiviteter som passar för alla sällskap, både ensamresenärer och stora familjer. Så gott som alla dessa aktiviteter kan nås enkelt med bil. För de som gillar djur och natur kan ett besök på antingen San Diego Zoo eller SeaWorld San Diego rekommenderas. Om du reser med familjen och har flera mindre barn kan ett besök på Kaliforniens Legoland vara ett spännande äventyr. Staden bjuder även på flera museer och en egen safaripark. Ett annat sätt att upptäcka San Diego, där du inte behöver använda bil, är att ta särskilda åkturer med guide, antingen på en höghastighetsbåt på vattnet eller en lugnare tur i en av stadens gamla spårvagnar. Guiden berättar om staden under färdens gång, och du har möjlighet att se saker du kanske inte skulle ha sett om du hade tagit bilen.

Vad är det bästa priset för en hyrbil i San Diego County?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i San Diego County .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i San Diego County?

I genomsnitt kostar en hyrbil i San Diego County .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i San Diego County?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i San Diego County?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck San Diego County

Utforska San Diego County med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!