Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Bali

Kör hyrbil på Bali genom sagolika miljöer

Under din resa till Bali kan du inte bara njuta av solen och värmen vid stranden eller hotellpoolen. Ger du dig ut på en biltur kan du nå de lantliga miljöerna och de artrika tropiska skogarna bortom städerna. På ön har du dessutom alltid nära till sagolikt vackra tempel.

Du får ut mest av att hyra bil på Bali om du vill besöka sevärdheterna utanför de större städerna. Den intensiva trafiken där kan kräva viss körvana, och en automatväxlad bil och GPS kan underlätta när du behöver fokusera på andra förare. Boka hemifrån på Expedia så tillkommer det inga dolda kostnader när du hyr bilen.

Hyr bil billigt på Bali och utforska livet bortom städerna

Många hotell på Bali ligger nära stränderna i huvudstaden Denpasar. Vill du kolla läget på de andra stränderna kan du exempelvis köra österut från staden. Efter ungefär 6 mil kommer du till White Sand Beach, Blue Lagoon Beach och Virgin Beach. Fortsätter du drygt 1 mil till från Virgin Beach kan du dessutom besöka templet Taman Soekasada Ujung.

Ungefär 5,5 mil norr om Denpasar ligger sjöarna Beratan och Buyan. Mellan dem ligger Balis botaniska trädgårdar, Kebun Raya Bali. I det vidsträckta området finner du inte bara växter av alla dess slag, utan också en mängd vackra fåglar.

Många på ön livnär sig på risodling och landskapet är fullt av odlingsterrasser. Odlingarna och de tillhörande templena kring bergsområdet Bedugul är utformade enligt bevattningssystemet subak. Exempel på detta ser du om du kör 6 mil från Denpasar till templet Pura Ulun Danu Batur, nära sjön Batur.

Trafikläget på Bali – några tips inför bilresan

 • Som utländsk förare måste du ha internationellt körkort för att få köra bil på Bali.
 • Officiellt är det vänstertrafik på ön, men det innebär inte att alla alltid följer detta.
 • Trafiken är tät i städerna och går oftast inte fortare än 40 k/h. Kör långsamt och stressa inte.
 • Har du ett fordon framför dig räknar de med att du har koll på dem. Bilen eller mopeden framför kan därför plötsligt svänga utan förvarning, så se upp!
 • Biltutor används ofta, men inte nödvändigtvis för att föraren är irriterad, utan för att tala om att du har ett annat fordon i närheten. Du bör själv tuta om du tänker köra om någon och innan backkrön och kurvor.
 • Om den balinesiska körstilen verkar överväldigande, är ett alternativ att istället hyra en chaufför som är van vid trafiken och kan vägarna.
 • Biluthyrning på Bali – hämta ut bilen där det passar dig

  Flyg till Bali landar på Ngurah Rai International Airport, som också kallas Denpasar International Airport. Avståndet till Denpasar är 1,3 mil. Tror du att du kommer känna dig redo att köra direkt efter flygningen väljer du att hämta upp bilen här när du bokar. Ska du ta en biltur med början från någon annan av Balis städer tar du istället taxi från flygplatsen. Du betalar i förväg för taxin i disken utanför ankomsthallen och visar sedan kvittot för chauffören.

  Vanliga frågor om biluthyrning i Bali

  Vad är det bästa priset för en hyrbil i Bali?

  Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Bali .

  Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Bali?

  I genomsnitt kostar en hyrbil i Bali .

  Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

  När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

  Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

  Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

  Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

  Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

  Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

  Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

  Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Bali?

  Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

  Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

  En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

  Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

  Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

  Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

  Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

  Var kan jag hitta biluthyrningar i Bali?

  Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

  Upptäck Bali

  Utforska Bali med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!